Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor ERP: Käytännönläheinen tie kestävään tuotantoon

Bloggaus

Kohti kestävämpää ja vastuullisempaa valmistusta

Valitse Monitor ERP. Astu kestävän kehityksen ja kannattavuuden polulle.

Monitor ERP:n kestävyysominaisuudet tarjoavat valmistavan teollisuuden yrityksille ratkaisun kohti kestävämpää ja vastuullisempaa liiketoimintaa. Teollisuuden ERP-järjestelmä tarjoaa monipuolisia toimintoja, jotka auttavat valmistavan teollisuuden yrityksiä seuraamaan ja hallitsemaan ympäristövaikutuksiaan. Tavoitteena on tukea valmistavan teollisuuden yrityksiä pyrkimyksissään vähentää hiilijalanjälkeä, optimoida resurssien käyttöä sekä edistää kestävän kehityksen periaatteiden omaksumista valmistusprosesseissa.

CO2-Laskin

Monitor ERP:n kestävyystoimintojen keskiössä on helppokäyttöinen CO2-laskin, joka mahdollistaa yritysten hiilidioksidipäästöjen tarkan mittaamisen. Tämä toiminnallisuus auttaa yrityksiä ymmärtämään omaa ympäristöjalanjälkeään ja tunnistamaan alueet, joilla parannuksia voidaan tehdä. Tällä tavoin Monitor ERP auttaa valmistavan teollisuuden yrityksiä ohjaamaan toimintansa kohti kestävämpää ja kannattavampaa liiketoimintaa.

Vähemmän hukkaa

Monitor ERP:n kestävyystoimintojen avulla valmistavan teollisuuden yritykset voivat myös optimoida resurssien käyttöä ja vähentää hukkaa. Tämä säästää kustannuksia ja parantaa yrityksen kannattavuutta. Monitor ERP:n integroitu materiaalihallinta ja tuoterakenteen hallinta auttavat tunnistamaan ympäristöystävällisimmät materiaalivaihtoehdot ja edistävät kiertotaloutta.

Monitor ERP:n kestävyyteen liittyvät raportointitoiminnot helpottavat myös yritysten viestintää ja sidosryhmien käsitystä yrityksen ympäristötoimista. Sidosryhmät ovat yhä kiinnostuneempia yritysten vastuullisuustoimista, ja Monitor ERP:n avulla yritys voi osoittaa konkreettisia tekojaan kestävän kehityksen puolesta.

Vastaa kestävyysvaatimuksiin Monitor ERP-järjestelmällä

EU:n uusi direktiivi CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) velvoittaa pienet ja keskisuuret yritykset laatimaan kestävyysraportteja uuden raportointistandardin ESRS:n (European Sustainability Reporting Standrads) mukaisesti vuodesta 2026 lähtien.

Kehitimme Sustainability by Monitorin helpottamaan uuden direktiivin noudattamista. Täydentämällä toiminnanohjausjärjestelmässä jo olevia tietoja energiakulutusta ja hiilidioksidiekvivalentteja (CO2e) koskevilla tiedoilla, Monitor ERP voi laskea ilmastojalanjälkesi tuotetasolla ja auttaa jäsentämään päästösi yhtiötasolla (Scope 1 ja 2 mukaisesti). Näin voit helposti seurata ja raportoida yrityksesi ympäristövaikutuksia ja tehdä aktiivisia kestäviä päätöksiä liiketoimintaasi koskien. 

Lue lisää: https://www.monitorerp.com/fi/kestaevae-kehitys/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Markkinointi
Myynti
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Auditointi
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Sidosryhmä
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

monitor erp valmistavalle teollisuudelle
tuotannon konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia