Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä Data konsultin työhön kuuluu Altoros Finlandilla?

BloggausMikael Engberg aloitti Senior Data Consultant tehtävässä Altoros Finlandilla huhtikuussa 2022. Hänellä on kattava kokemus ja asiantuntemus datan valmistelusta, käsittelystä ja hallinnasta migraatioissa ja fuusioissa, sekä järjestelmien käyttöönotoissa.

Lisäksi hän on todellinen tiedonhallinnan asiantuntija, jolla on kokemusta useista globaaleista ja lokaaleista projekteista tuotantoteollisuudessa, televiestinnän sekä vähittäiskaupan alueilla.

Toimin konsultin roolissa liiketoiminnan ja IT:n välisellä alueella

”Pääasiassa toimin tällä hetkellä konsultin roolissa asiakkaalla liiketoiminnan ja IT:n välisellä alueella. Teen ohjelmistokehitystä, datan valmistelua ja massalatauksia sekä datan harmonisointiin liittyviä tehtäviä testi ja tuotantoympäristöihin projektien eri vaiheissa.

Lisäksi työhöni kuuluu projektin hallintaa, kehitys- ja tuotannon tukitehtäviä ja tapausten selvittelyä, ohjelmointia ja raportointia käyttöliittymä ja kantapuolella, sekä järjestelmien välisten integraatioiden parissa työskentelyä”, kertoo Mikael.

Altoroksen konsulttina pääsen monipuolisesti hyödyntämään tietoa ja kokemustani

Altoros Finlandin konsulttina pääsen monipuolisesti hyödyntämään aiempaa tietoa ja kokemusta konsultin työstä, järjestelmätuki toiminnasta, ohjelmistokehityksestä, tietokannoista ja toiminnanohjausjärjestelmistä.

Ennen Altoros Finlandiin tuloani olen työskennellyt asiantuntijana ja konsulttina. Olen ollut teknisenä projektipäällikkönä ja kehitys, sekä tuotannon tukitehtävissä. Työhöni kuului tuoteportfolion, massalatausohjelmien ja tuote, asiakas ja toimittaja datan parissa työskentelyä monipuolisissa projekteissa testi ja tuotanto ympäristöissä valmistavan teollisuuden asiakkaille sekä vähittäiskaupan asiakkaalle.

Työhistoriassani on myös muuta ohjelmointia lähinnä tietokanta-, käyttöliittymä- sekä raportointipuolella. Datan muokkausta ja raportointia järjestelmistä erilaisilla työkaluohjelmilla.

Lisäksi olen ollut SAP ERP ja Oracle pohjaisten järjestelmien kehitys, käyttöönotto ja tuotannon tuki tehtävissä”, kertoo Mikael.

Positiivinen asenne auttaa aina

 ”Tulen toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja minulla on työhöni tarvittavaa ongelmanratkaisukykyä ja itsevarmuutta. Tekninen projektin hallinta, sekä siihen liittyvä ajanhallinta ovat tärkeitä ominaisuuksia työssäni. Positiivinen elämän asenne, sekä hyvät sosiaaliset ja viestintätaidot auttavat asioiden eteenpäin viemisessä”, sanoo Mikael

Teknologiat, joita käytän työssäni

MS Access, MS Excel, Oracle DB, SAP HANA DB, SAP ERP, SAP Retail, Fiori, ServiceNOW, Jira, Confluence

Pinterest
Altoros Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Altoros Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Telekommunikaatio
Valmistava teollisuus

Teknologia

Google
Microsoft
Oracle
SAP
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Altoros Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Altoros Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Altoros Finland - Muita referenssejä

Altoros Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia