Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalvelu urheilusuorituksien analysointiin

Referenssi

Norjalainen urheilulaitteiden ja -ohjelmistojen toimittaja kääntyi Altoroksen puoleen rakentaakseen pilvipalvelun urheilijoiden fyysisen suorituskyvyn seurantaa ja analysointia varten. Samalla se mahdollisti tarpeeseen toivotun erityisen laajan käytettävyyden, skaalautuvuuden ja turvallisuuden.

Tarve

Tarjoajalla on valikoimassaan 13 eri tyyppistä laitetta voimalevyistä nopeussensoreihin, joita käyttävät yksittäiset urheilijat tai urheilujoukkueet. Anturit mittaavat suorituskykyä (juoksunopeus, nostopaino, voimaprofilointi jne.) ja lähettävät tulokset järjestelmään visualisointia varten.

Tarve oli saada alusta, jonka avulla voidaan seurata ja analysoida urheilijoiden suorituskykyä eri harjoituspaikoilla, sekä kehittää niiden tietojen avulla datapohjaisia strategioita urheilijoiden suoritustuloksien parantamiseksi. 

Yhteistyön tulokset

Altoros rakensi yhteistyössä norjalaisen SportsTech-tuotteiden toimittajan kanssa pilvipalvelun, jonka avulla voidaan seurata ja analysoida urheilijoiden suorituskykyä eri harjoituspaikoilla. #MicrosoftAzure -pohjainen järjestelmä kokoaa ja visualisoi urheilusuorituksien tiedot #IoT-laitteista, jonka perusteella valmentajat voivat kehittää tietoihin perustuvia strategioita harjoittelulle ja minimoida tulosten mahdollisen peukaloinnin. 

Asiakkaalle toimitettiin skaalautuva pilvipohjainen järjestelmä, joka mahdollistaa ammattiurheilijoille ja heidän valmentajilleen keskitetyn pääsyn harjoitustietoihin.

Sovellus kerää ja kokoaa harjoitusleireiltä käytettävistä älylaitteista tietoja, joiden perusteella on mahdollista analysoida urheilijoiden edistymistä. Näiden tietojen perusteella voidaan kehittää datapohjaisia strategioita urheilijoiden suoritustulosten parantamiseksi.  

Tietoturvalliseksi rakennetun ratkaisun ansiosta yritys pystyy estämään tietojen peukaloinnin, sekä otti samalla käyttöön yleiset ohjeistukset tietosuoja-asetuksien (GDPR) noudattamiselle.

Knee Injury and Osteoarthritis Outcome Score (KOOS) -tutkimuksen integrointi järjestelmään auttoi myös minimoimaan mahdollisia huijausmahdollisuuksia.

Käytetyt teknologiat

Alusta: Microsoft Azure

Ohjelmointikielet: C#, TypeScript

Teknologiat: .NET Core, Azure Active Directory, React.js, Telerik

Tietokanta: Microsoft Azure SQL Database

Pinterest
Referenssin infoboxi
Altoros Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Urheilulaitteiden ja -ohjelmistojen toimittaja

Lisätietoja

Yritysprofiili Altoros Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Azure
Microsoft
React
C#

Omat tagit

sportanalytic
spormanagement
digitaltransformation

Siirry yrityksen profiiliin Altoros Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Altoros Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Altoros Finland - Muita referenssejä

Altoros Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia