Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

“Innovation distinguishes between a leader and a follower” (Innovaatio erottaa johtajan seuraajasta)- Steve Jobs

Bloggaus“Innovation distinguishes between a leader and a follower." Tämä lainaus Steve Jobsilta kiteyttää hänen näkemyksensä siitä, miten tärkeää innovaatio on yrityksen menestykselle ja erottautumiselle kilpailijoista, etenkin vaikeina aikoina.

Myös innovoinnin ja yrityksen kehittämisen merkitys liiketoiminnassa kasvaa erityisesti haastavina aikoina. Markkinoiden supistuessa, kilpailu kiristyy ja yritysten on sopeuduttava muuttuviin olosuhteisiin pysyäkseen elinkelpoisina ja menestyäkseen. 

AI-InnovationLab workshop tarjoaa mahdollisuuden erottautumiseen, kasvuun ja kehitykseen

Erottautumisen mahdollisuus

Tekoäly mahdollistaa uusien innovaatioiden; tuotteiden, palveluiden tai toimintamallien erottautumiseen mahdollisuuksia, jotka puolestaan voivat tarjota yritystoiminnalle kokonaan uusia markkinoita tai parantaa markkina-asemaa.

Tehokkuuden ja joustavuuden lisäämisen merkitys

Tekoälyä hyödyntämällä voidaan automatisoida prosesseja ja etsiä uusia tapoja tehostaa toimintaa. Tämä voi tarkoittaa esim. uusien työskentelytapojen omaksumista tai kustannustehokkaampien toimitusketjujen kehittämistä.

Asiakaslähtöisyys ja markkinoiden ymmärtäminen

Kun kuluttajien käyttäytymisessä tapahtuu muutoksia, yritysten on oltava valppaita ja mukautettava tarjontansa vastaamaan muuttuneita tarpeita. Tekoälyn avulla voidaan kehittää markkinoille uusia tuotteita ja/tai palveluita tai mukauttaa jo olemassa olevia tuotteita.

Kriisiaikojen oppimisen hyödyntäminen

Laskusuhdanne voi paljastaa mahdollisia heikkouksianne, mutta se tarjoaa myös oppimismahdollisuuksia. Me voimme auttaa teitä, analysoimalla yrityksenne toimintaa, jonka kautta voidaan vahvistaa ja parantaa toimintaanne tulevaisuudessa.

Innovointi ja kehitystoimet ovat investointeja tulevaisuuteen

Yritykset, jotka suunnittelevat ja toteuttavat strategisia uudistuksia laskusuhdanteen aikana, voivat hyötyä markkinoiden elpyessä. 

Yksi kuuluisa esimerkki tuotteesta, joka kehitettiin laskusuhdanteen aikana, on iPod.

Apple lanseerasi iPodin vuonna 2001, juuri kun Yhdysvaltoja koetteli teknologiasektorin laskusuhdanne ja yleinen taloudellinen taantuma. Tämä innovaatio ei ainoastaan auttanut Applea selviytymään taloudellisesti vaikeasta ajasta, vaan myös mullisti digitaalisen musiikin markkinat ja asetti Applelle uuden suunnan.

iPod yhdisti käyttäjäystävällisen suunnittelun, suuren tallennuskapasiteetin ja helpon synkronoinnin Mac-tietokoneiden kanssa, luoden uudenlaisen kokemuksen digitaalisesta musiikista. Sen menestys johti myöhemmin muihin innovaatioihin Applelta, kuten iPhoneen ja iPadin, jotka ovat olleet merkittäviä tekijöitä yrityksen pitkäaikaisessa menestyksessä.

iPodin esimerkki osoittaa, kuinka laskusuhdanteen aikana keskittyminen innovaatioon ja uusien markkinamahdollisuuksien hyödyntäminen voivat johtaa merkittävään menestykseen ja jopa toimialan mullistukseen.

Kulttuurin ja asenteen merkitys

Yrityskulttuurilla, joka suhtautuu avoimesti muutokseen ja kannustaa innovointia, on suuri merkitys laskusuhdanteen aikana.

Me kannustamme hyödyntämään luovuutta ja rohkeutta kokeilemaan uusia asioita, sillä niiden avulla voidaan löytää täysin uusia keinoja menestyä. 

Uusien kumppanuuksien ja yhteistyömahdollisuuksien hyödyntäminen:

Taloudellisesti tiukkoina aikoina uusien kumppanuuksien ja yhteistyösuhteiden luominen voi avata ovia uusiin markkinoihin, jakelukanaviin tai innovaatioihin.  

Riskienhallinta ja sopeutumiskyky

Meidän AI-InnovationLabissa laaditaan konkreettinen suunnitelma tekoälyn käyttöönotolle, sisältäen strategian, riskienhallinnan, sekä ROI- ja KPI-mittarit.

Riskienhallinnan ja joustavuuden yhdistäminen innovatiivisiin hankkeisiin auttaa varmistamaan, että uudet ideat ja muutokset ovat kestäviä ja tukevat yrityksen kokonaisstrategiaa.

Innovaatio ei ole vaan tuotekehitystä

vaan se voi tarkoittaa myös uusia liiketoimintamalleja, asiakaskokemuksen uudistamista tai jopa koko toimialan uudelleenmäärittelyä. Yritykset, jotka investoivat viisaasti innovaatioihin ja kehittämiseen, voivat paitsi selviytyä laskusuhdanteesta, myös asettaa itsensä voittajiksi markkinoiden elpyessä. 

Me voimme olla kumppanisi matkalle uusiin innovaatioihin.

AI-InnovationLab workshopista saat konkreettista tietoa ja yrityksesi kasvun ja kehityksen mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä Ari Mutanen

Pinterest
Altoros Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Altoros Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

tekoäly
tekoälyprojektin johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Altoros Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Altoros Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Altoros Finland - Muita referenssejä

Altoros Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia