Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Trussmatic Oy / Integraatioprojekti

ReferenssiTrussmatic Oy valmistaa ainoana maailmassa täysin automaattisia kattoristikkolinjoja, jotka ovat käytössä täydessä teollisessa mittakaavassa Yhdysvalloissa ja Skandinaviassa.

Yhteistyö Trussmaticin kanssa alkoi siitä, että heillä oli tarve ulkoistaa yksi projekti ja sen integrointi johtuen lähinnä oman henkilöstömäärän vähyydestä.

Altoros Finland löytyi siihen verkoston kautta suosituksena ja siitä yhteistyö lähti liikkeelle. Altoroksen tiimi onnistui integrointityössä loistavasti. Itsenäinen työskentely ja aikataulussa pysyminen menivät suunnitelmallisesti ja koko tiimin kompetenssi näkyi lopputuloksessa.

”Altoroksen kyky suoriutua itsenäisesti vaativassa integrointihankkeessa osoittautui erittäin hyväksi, joten voin kyllä suositella Altorosta jatkossakin vastaaviin hankkeisiin”,  Trussmaticin toimitusjohtaja Jari Ketoluoto toteaa.  

Suosittelija:

"Vaativa integraatioprojekti toteutettiin onnistuneesti ja aikataulussa. Uskallan hyvin suositella Altorosta yhteistyökumppaniksi tämän tyyppisiin projekteihin."

Toimitusjohtaja Jari Ketoluoto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Altoros Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Trussmatic Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Toimitusjohtaja Jari Ketoluoto

Lisätietoja

Yritysprofiili Altoros Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Altoros Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Altoros Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Altoros Finland - Muita referenssejä

Altoros Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia