Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miltä valmistavan teollisuuden tulevaisuus näyttäisi ilman ERP-järjestelmää?

BloggausMiltä valmistavan teollisuuden tulevaisuus näyttäisi ilman ERP-järjestelmää?

Monitor ERP System Finlandin ratkaisumyyjä Antti Tervo vastaa:

ERP-järjestelmän ehkä tärkein yksittäinen hyötynäkökulma on pitää Pohjolassa tapahtuva teollisuustuotanto kilpailukykyisenä. Täällä teetettävä työ on kallista. Työvoiman järkevä resursointi on ihan ehdoton asia, mitä kilpailu avoimilla ja kansainvälisillä markkinoilla edellyttää.

Toinen tärkeä teema on tällä hetkellä pinnalla oleva energia. Mitä paremmin optimoitu tuotantotilojen koko ja käyttöaste yrityksellä on, sitä vähemmän tarvitsee nostaa hintoja ylisuurten toimitilojen ja sitä kautta energiamenojen takia. Ehkä pieneltä tuntuva yksityiskohta, mutta pienistä asioista kokonaisuudet muodostuvat. Havainnollinen esimerkki tästä: jos yrityksessä tehdään 8 tunnin työvuoroa ja tilauskanta pullistelee, tuskin kannattaa laajentaa tuotantotiloja. Ilman lisäinvestointeja voidaan siirtyä vaikka kahteen lyhyempään, esimerkiksi kuuden tunnin työvuoroon, ja siten lisätä valmistuskapasiteettia 50 %. Muutoksen hallinta onnistuu helposti nykyaikaisella ERP-järjestelmällä, jossa henkilörekisteri ja kuormitusryhmät hallitaan samassa järjestelmässä. Ilman kunnollista järjestelmää jouduttaisi palkkaamaan lisää hallinnollista henkilökuntaa.

Kolmas tekijä, johon ERP-puuttuminen vaikuttaisi välittömästi, on yrityksen käyttöpääomatarve. Monitor ERP-järjestelmän yksi helmistä on reaaliaikainen nettotarvelaskenta, joka laskee nimikkeiden ohjaustietojen, varastosaldojen ja järjestelmään rekisteröityjen tarpeiden perusteella optimaalista hankintahetkeä ja -määrää. Hyvin toimiva järjestelmä auttaa pitämään varastoon sitoutuvan käyttöpääoman tavoitellulla tasolla. Tiukkana aikana rahalle on järkevämpääkin käyttöä kuin makuuttaa niitä varaston hyllyllä. Hyvässä kassatilanteessa voit esimerkiksi neuvotella nopean maksamisen kassa-alennuksia tai vähentää korkeakorkoisen lyhytaikaisen vieraan pääoman käyttöä.

Jos haluat keskustella näkemyksistä tarkemmin tai kuulla miten valmistavan teollisuuden käyttöön kehitetty Monitor ERP-ratkaisu sopisi sinun yritykseesi, ota yhteyttä!

Lue lisää Monitor ERP-järjestelmästä: https://www.monitorerp.com/fi/erp-system/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia