Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Mikä on kassajärjestelmä?

BloggausKassajärjestelmä on paikka, jossa asiakkaasi suorittaa maksun yrityksesi tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Siksi kassa on kuluttajaketjun viimeinen vaihe, jossa vähittäismyynti tapahtuma suoritetaan.

Kassajärjestelmä mahdollistaa liike- ja myyntitapahtuman yrityksen ja asiakkaan välillä. Kassajärjestelmä on tietokoneohjattu verkosto, joka koostuu päätietokoneesta, joka on yhdistetty useisiin työasemiin ja laitteisiin – alkaen viivakoodinlukijoista ja lopettaen maksupäätteisiin.

Koska eri yrityksillä on erilaiset profiilit, tarvitsevat ne myös erilaisia point of sale järjestelmiä. Esimerkiksi, ravintoloilla, vähittäis- ja elintarvikekaupoilla on kaikilla omat erikoisuutensa mistä johtuen tarvitsevat ne kaikki kassajärjestelmän, joka tyydyttää niiden erikoisvaatimukset.

Elintarvikekauppa tarvitsee myyntipisteessään myymälävaa’an ja kahvila mahdollisuuden luoda yksilöllisiä ruokalistoja erikoishintojen sekä tarjousten tekemistä varten.

Yritystyyppejä, jotka tarvitsevat kassajärjestelmää, on yleisesti ottaen kaksi – vähittäiskaupat ja palvelualan yritykset, kuten ravintolat ja hotellit. Tämä tarkoittaa myös sitä, että pääasiallisesti käytössä on kaksi sopivaa kassajärjestelmää – yksi vähittäiskaupalle ja toinen ravintolaalalle.
Miksi kassajärjestelmä on hyödyllinen?

Kassajärjestelmän käyttämisellä voi olla positiivinen vaikutus yrityksesi toimintaan.

  • Järjestelmä antaa Sinulle mahdollisuuden hallita paremmin yrityksesi toimintoja. Kassajärjestelmää käyttäessä tiedät tarkkaan millaisia tuotteita olet myynyt päivittäin tai viikoittain, mikä on varaston reaalitilanne ja miten hyvin olet ansainnut.
  • Järjestelmä mahdollistaa paremman analyyttisen arvioinnin ja suunnitelmoinnin. Esimerkiksi, kassajärjestelmä helpottaa varastonhallintaa, myyntiprosessien tendenssien ja liikkeiden seurantaa ja analysointia, myyntiraporttien ja muun datan analysointia ennustaaksesi tarkemmin tulevaisuuden trendejä ja yrityksesi edellytyksiä ja vaatimuksia.
  • Järjestelmä antaa mahdollisuuden nostaa yrityksesi liiketoiminnan tehokkuutta. Kassajärjestelmän avulla säästät aikaa yrityksesi paperityössä. Laskujen, tilausten, myyntitietojen ja raporttien hallinta on hyvin kätevää. Toimistoympäristön tehostamisen lisäksi kassajärjestelmä nostaa myös jokapäiväisen myyntiympäristön tehokkuutta, Kassalaitteiden kuten viivakoodinlukijoiden ja maksupäätteiden avulla.
  • Järjestelmä tehostaa henkilökohtaista asiakaskommunikaatiota. Kassajärjestelmä auttaa kanta-asiakkaiden yhteystietojen keräämisessä samaan aikaan kun asiakas suorittaa ostoksensa. Tämmöinen tieto on arvokas sekä henkilökohtaisten tarjousten että asiakaskommunikaation luomisessa ja kehittämisessä.

Kassajärjestelmää käyttäessä säästät rahaa, tuotat enemmän voittoa ja pystyt tekemään tietoisempiä businesspäätöksiä.Kassajärjestelmän elementit

Ensimmäiseksi pitää ottaa huomioon ohjelmistoa käyttävä tietokone, koska tietokone on iso osa kassajärjestelmää ja sen käyttöä. Tarvitset tietokoneen käyttääksesi kassajärjestelmää. kassajärjestelmän voi ostaa tietokoneen mukana tai erikseen. On myös tärkeää muistaa käyttää kassa-tietokoneita vain kassajärjestelmää varten.

Tämän jälkeen on valittava yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva ohjelmisto. Myyntipiste-ratkaisuja löytyy monia erilaisia ja siitä johtuen löytyy myös paljon ohjelmistoja. Kassa-ohjelmistoratkaisut ovat yleensä varustettu vastaavilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla, jotka auttavat helposti hallitsemaan yleisiä asiakkaisiin liittyviä liiketoimintoja, jotka ovat tarpeellisia yrityksellesi.

Pilviteknologian kehittäminen on johtanut myös pilvipohjaisiin kassajärjestelmiin.

Näihin järjestelmiin pääsee Internetin kautta ja ne käyttävät toimiakseen dataa, joka varastoidaan kauko-palvelimessa.

Pilvipohjaiset kassajärjestelmät on luotu sillä tavalla, että ne ovat yhteensopivia laajan valikoiman kassalaitteiden kanssa. Pilvipohjainen kassajärjestelmä auttaa laajentumaan kassajärjestelmää tietokoneiden lisäksi myös mobiili- ja tablettilaitteisiin. Esimerkiksi, jos käytät pilvipohjaista kassajärjestelmääsi iOS-laitteellasi niin voit käyttää sitä myös iPad-laitteellasi.

Kolmanneksi tarvitset kassajärjestelmään sopivia laitteita.

Järjestelmän laitteisto koostuu erilaisista laitteista: kuten kassalipas, viivakoodinlukijat, näyttö, kuittitulostin jne. Tarvitset myös tabletit, integroidut näppäimistöt, skannerit ja maksupäätteet. Näiden avulla voit tallentaa tietoja järjestelmään.

Kokeile Erply kassajärjestelmää jo tänään.Uuden kassajärjestelmän valitseminen – käytännöllinen lähestymistapa

Ostaessasi perinteistä licence-based kassajärjestelmää, ainoa tieto mitä voit saada ennen ostoa tulee myyntiedustajaltasi tai tekemällä itse niin paljon verkkotutkimusta kuin mahdollista.

Päättäisitkö uuden ohjelmiston ostosta yrityksellesi vain myyntipuheen perusteella? Tämä voi kuulostaa ihan hullulta, mutta tätä perinteiset kassajärjestelmän tarjoajat sinulta pyytävät.

Ilmaiset kokeiluversiot ovat erittäin tärkeitä ostaessasi järjestelmää yrityksesi johtamista varten, se että tiedät ennen ostoa järjestelmän vain yhden tietyn ominaisuuden ei tällaisessa tilanteessa todellakaan riitä! Ihan yhtä tärkeää on ymmärtää järjestelmän käyttömukavuus, yleiset työnkulkuun liittyvät tarpeet ja järjestelmän sopivuus jokapäiväiseen käyttöön, parin verkkoarvostelun lukeminen ei vaan riitä!

Varo yrityksiä, jotka eivät tarjoa ilmaista kokeiluversiota tuotteensa testaamista varten. Nasta lautaan ja kierrokselle!

Etkö vieläkään ole vakuuttunut? Lue täältä, miksi ilmaiset kokeiluversiot ovat tärkeitä:

  • Ilmaiset kokeiluversiot auttavat ymmärtämään paremmin mitä kassajärjestelmä tarjoaa yrityksellesi. Olet varmaan kuullut monista erilaisista ominaisuuksista etsiessäsi yrityksellesi sopivaa kassajärjestelmää, mutta tuotteen testaaminen auttaa todella ymmärtämään miten järjestelmän ominaisuudet toimivat.
  • Ilmaiset kokeiluversiot auttavat Sinua näkemään kassajärjestelmän toiminnassa. Tämä prosessi auttaa päättämään onko järjestelmä sopiva henkilökuntasi käyttöön liiketoiminnassa päivästä-päivään. Normaalisti voi kokeiluversiota käyttää samanaikaisesti enemmän kuin yksi henkilö, tämän ansiosta voit antaa eri tehtäviä hoitavien työntekijöiden testata heidän kannaltaan oleellisia järjestelmän ominaisuuksia, joten kaikki yksiköt ovat tyytyväisiä.
  • Ilmaiset kokeiluversiot antavat mahdollisuuden varmistaa edustaako myyntitiimi kassajärjestelmää rehellisesti. Älä luota vain myyntiedustajan puheeseen kun on kysymys kassajärjestelmästä. On helppo käyttää sanoja kuten ,,huipputeknologia’’, ,,intuitiivinen’’ ja ,,tehokas’’, mutta kun on aika tehdä päätöksiä, silloin Sinä ja henkilökuntasi päätätte kuvaavatko nämä ilmaisut oikeasti kassajärjestelmää. Sinun pitää varmistaa, tekeekö kassajärjestelmäsi oikeasti sitä, mitä lupaa! Ilman hankaluuksia, puuttuvia toimintoja ja virheitä.

Ilmaiset kokeiluversiot ja kassajärjestelmään tutustuminen ovat aikaa vieviä ja vaivaa tuottavia. Mutta aika jonka käytit testaamiseen voi säästää tulevaisuudessa monia turhaantuneina vietettyjä tunteja (ja euroja). ERPLY kassajärjestelmässä jokaisen kokeiluversion mukana tulee ilmainen 1 on 1 konsultaatio yhden meidän vähittäistoiminnan asiantuntijan kanssa. Tämä tarkoittaa vähemmän ymmärtämiseen kulutettua aikaa ja lopulta nopeampaa päätöstä, joko ERPLY kassajärjestelmä on Sinulle ja yrityksellesi sopiva.

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta heti täällä.ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on integroitavissa useimmille tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa.

Lue lisää ERPLY:n kotisivuilta.

Löydät ERPLYn myös: Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä.


Pinterest
ERPLY

Lisätietoja

Yritysprofiili ERPLY kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Android
iOS
Linux
Mac OS
Windows

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

ERPLY
kassajärjestelmä
kassajärjestelmät
kassa
kassaohjelma
kassaohjelmisto
pilvikassa
Pilviteknologia
pilvipalvelu
Yrittäjyys
yrittäjä
yrittäminen
PK-yritys
yritys
aloittava yrittäjä
asiakashallinta
Asiakas
monikanavainen asiakaspalvelu
asiakaskokemuksen kehittäminen
Asiakassuhteiden hallinta
kanta-asiakashallinta
kanta-asiakkuus
Varasto
varaston hallinta
varastonhallinta
varaston ohjaus
tuotehallinta
kestävä ruuantuotanto
pilvipohjainen
pienyrittäjä
mobiilikassa
mobiilisovellus
ERPLYKassa

Siirry yrityksen profiiliin ERPLY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ERPLY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

ERPLY - Muita referenssejä

ERPLY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia