logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Pilvipohjainen kassajärjestelmä ERPLY

post_image

TarjontaERPLY kassajärjestelmän avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on täysin integroitu iPad ja Android tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi eli missä ja milloin tahansa!

Pilvipohjainen palvelu

ERPLY kassajärjestelmä on loistava esimerkki tämän pilvipalvelun parhaista ominaisuuksista. Monipuolinen Windows ja Mac käyttöliittymä on nopea ja vaivaton asentaa, tehokas mutta helppokäyttöinen ja laitteistovaatimukset ovat minimissä, joten voit ottaa höydyn irti myös hieman vanhemmilla laitteilla halutessasi. Yhteyskatkot eivät ole enään ongelma. ERPLYn kassajärjestelmä toimii niin online kuin offline tilassa käyttäen hyödykseen viimeisintä Cloud Hybrid -teknologiaa. Teknologian avulla kassalla voi työskennellä offline tilassa, jolloin kassa tallentaa tiedot paikalliseen tietokantaan ja siirtää kaiken tiedon pilvipalveluun automaattisesti kun datayhteys on taas käytettävissä. Ota kaikki irti selainpohjaisesta kassajärjestelmästä, ilman huolta yhteyksien toimivuudesta!

Hoida myynti vaikka liikkeellä olessa ERPLY kassajärjestelmällä

ERPLY kassajärjestelmän avulla voit hoitaa yritystäsi tehokkaasti ja joustavasti. Pilvipohjainen, liikkuva ja helposti konfiguroitava ERPLY yksinkertaistaa kassojen toimintaa. Kassajärjestelmä on täysin integroitu iPad ja Android tableteille, työasemille, älypuhelimille ja kassajärjestelmien laitteille. Tarkista myynnit, hyödynnä asiakastietojasi ja hallinnoi varastoa tai tuotteitasi internetin kautta mistä vaan!

Luo myyntitapahtumat sähäkästi

Kaikki pienistä käteismyynneistä monimutkaisiin myyntitilauksiin onnistuu silmänräpäyksessä. Kirjaudu kassaan mobiilisti ja myy tuotteitasi milloin vain, missä vain. Synkronointi pilvipalveluun tapahtuu automaattisesti.

Lisää tuotteita mobiililaitteella

Tuotetietoja voit hallinnoida vaikka liikkeellä ollessasi. Voit lisätä uuden tuotteen järjestelmään puhelimella tai tabletilla ja lisätä tuotekuvan mobiililaitteellasi tuotetietoihin. Vaihda tuotteiden hintaa tai ALV-kantaa ja tee myyntiä liikkeellä ollessasi.

Tulostus mobiililaitteella

Tulosta kuitteja ja raportteja mobiililaitteestasi langattomaani tulostimeesi. Voit käyttää tabletin kanssa integroitua maksupäätettä ja tulostaa kassakuitin maksupäätteen pritterillä. Erillistä kuittiprintteriä ei enää tarvita!

Vuorovaikutusta asiakkaan kanssa

Tunne asiakkaastasi ja luo pitkiä asiakassuhteita hyödyntämällä ERPLYn CRM toimintoja. Lisää asiakkaita liikkeellä ollessasi samalla kun kohtaat heidät. Seuraa tärkeitä asiakkaitasi ja tarjoa heille erikoishintoja, alennuksia tai kanta-asiakasohjelmia.

Kuitit sähköpostitse

ERPLY kassajärjestelmällä voit lähettää kuitin asiakkaan sähköpostiin. Enää ei välttämättä tarvitse tulostaa paperikuittia.

_____

ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on täysin integroitu iPad ja Android tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa. Ratkaisumme hallinnoi miljardeja transaktioita vuosittain ja meillä on yli 250 000 käyttäjää eri puolilla maailmaa, joita tuemme peräti 30 eri kielellä.

Lue lisää ERPLY:n kotisivuilta.

Löydät ERPLYn myös: FacebookistaTwitteristä ja LinkedInistä.

Pinterest
ERPLY

ERPLY:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

ERPLY:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta ERPLY:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

ERPLY:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

VideoERPLY Kassan esittely

ERPLY kassajärjestelmän käyttöönotto on ''helppoa kuin heinänteko,'' seuraat vain asennusohjeita! Katso lyhyt ''Kassan Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Käyttäjähallinta, +42 muutaMaksaminen, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows, Kauppa, Valmisohjelmisto, ERPLY, kassajärjestelmä, kassajärjestelmät, kassa, kassaohjelma, kassaohjelmisto, pilvikassa, Pilviteknologia, pilvipalvelu, Yrittäjyys, yrittäjä, yrittäminen, PK-yritys, yritys, aloittava yrittäjä, asiakashallinta, Asiakas, monikanavainen asiakaspalvelu, asiakaskokemuksen kehittäminen, Asiakassuhteiden hallinta, kanta-asiakashallinta, kanta-asiakkuus, Varasto, varaston hallinta, varastonhallinta, varaston ohjaus, tuotehallinta, kestävä ruuantuotanto, pilvipohjainen, pienyrittäjä, mobiilikassa, mobiilisovellus, ERPLYKassa

ReferenssiMaxin Kala kasvattaa myyntiä ERPLY Kassan avulla

Maxin Kalan piti olla perustajansa Max Grönholmin harrastus. Kun hurja suosio yllätti, taskulaskin kävi kalakaupan kassalla Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Integraatiot, +41 muutaMaksaminen, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows, Kauppa, Valmisohjelmisto, kassajärjestelmä, kassajärjestelmät, kassa, kassaohjelma, kassaohjelmisto, pilvikassa, Pilviteknologia, pilvipalvelu, Yrittäjyys, yrittäjä, yrittäminen, PK-yritys, yritys, aloittava yrittäjä, asiakashallinta, Asiakas, monikanavainen asiakaspalvelu, asiakaskokemuksen kehittäminen, Asiakassuhteiden hallinta, kanta-asiakashallinta, kanta-asiakkuus, Varasto, varaston hallinta, varastonhallinta, varaston ohjaus, tuotehallinta, kestävä ruuantuotanto, pilvipohjainen, pienyrittäjä, mobiilikassa, mobiilisovellus, ERPLYKassa

VideoERPLY Kassa raportointi

Viikko on tulossa loppuun ja on aika käydä läpi kuluneen viikon raportointi – ERPLY:ssä sujuu tämä helposti!Katso lyhyt Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +59 muutaHankinta, Myynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Koulutus, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, ERPLY, kassajärjestelmä, kassajärjestelmät, kassa, kassaohjelma, kassaohjelmisto, pilvikassa, Pilviteknologia, pilvipalvelu, Yrittäjyys, yrittäjä, yrittäminen, PK-yritys, yritys, aloittava yrittäjä, asiakashallinta, Asiakas, monikanavainen asiakaspalvelu, asiakaskokemuksen kehittäminen, Asiakassuhteiden hallinta, kanta-asiakashallinta, kanta-asiakkuus, Varasto, varaston hallinta, varastonhallinta, varaston ohjaus, tuotehallinta, kestävä ruuantuotanto, pilvipohjainen, pienyrittäjä, mobiilikassa, mobiilisovellus, ERPLYKassa, opetusvideo

ReferenssiErplyn pilvipalvelut helpottavat naisten alusasuliikkeen toimintoja

Oululainen Sinikaarre on naisten alusasuliike, joka on perustettu vuonna 1994. Kauppa tarjoaa laadukkaita alusasuja arkeen, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +62 muutaHankinta, Myynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Koulutus, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, ERPLY, kassajärjestelmä, kassajärjestelmät, kassa, kassaohjelma, kassaohjelmisto, pilvikassa, Pilviteknologia, pilvipalvelu, Yrittäjyys, yrittäjä, yrittäminen, PK-yritys, yritys, aloittava yrittäjä, asiakashallinta, Asiakas, monikanavainen asiakaspalvelu, asiakaskokemuksen kehittäminen, Asiakassuhteiden hallinta, kanta-asiakashallinta, kanta-asiakkuus, Varasto, varaston hallinta, varastonhallinta, varaston ohjaus, tuotehallinta, kestävä ruuantuotanto, pilvipohjainen, pienyrittäjä, mobiilikassa, mobiilisovellus, ERPLYKassa, refenssitarinat, referenssi, Sinikaarre, asiakastarina

VideoERPLY Kassa sovelluksen asentaminen

Sovelluksen asennus sujuu ERPLY Kassassa tosi helposti ja nopeasti. Lisää yrityksen tiedot ja lataa tuoteluettelo palveluun Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +59 muutaHankinta, Myynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Koulutus, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, ERPLY, kassajärjestelmä, kassajärjestelmät, kassa, kassaohjelma, kassaohjelmisto, pilvikassa, Pilviteknologia, pilvipalvelu, Yrittäjyys, yrittäjä, yrittäminen, PK-yritys, yritys, aloittava yrittäjä, asiakashallinta, Asiakas, monikanavainen asiakaspalvelu, asiakaskokemuksen kehittäminen, Asiakassuhteiden hallinta, kanta-asiakashallinta, kanta-asiakkuus, Varasto, varaston hallinta, varastonhallinta, varaston ohjaus, tuotehallinta, kestävä ruuantuotanto, pilvipohjainen, pienyrittäjä, mobiilikassa, mobiilisovellus, ERPLYKassa, ERPLY Kassa

BloggausMikä on kassajärjestelmä?

Kassajärjestelmä on paikka, jossa asiakkaasi suorittaa maksun yrityksesi tarjoamista tuotteista tai palveluista.Siksi kassa on Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Integraatiot, +42 muutaMaksaminen, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows, Kauppa, Valmisohjelmisto, ERPLY, kassajärjestelmä, kassajärjestelmät, kassa, kassaohjelma, kassaohjelmisto, pilvikassa, Pilviteknologia, pilvipalvelu, Yrittäjyys, yrittäjä, yrittäminen, PK-yritys, yritys, aloittava yrittäjä, asiakashallinta, Asiakas, monikanavainen asiakaspalvelu, asiakaskokemuksen kehittäminen, Asiakassuhteiden hallinta, kanta-asiakashallinta, kanta-asiakkuus, Varasto, varaston hallinta, varastonhallinta, varaston ohjaus, tuotehallinta, kestävä ruuantuotanto, pilvipohjainen, pienyrittäjä, mobiilikassa, mobiilisovellus, ERPLYKassa

VideoERPLY Kassa lisälaitteiden asennus

ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +59 muutaHankinta, Myynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Koulutus, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, ERPLY, kassajärjestelmä, kassajärjestelmät, kassa, kassaohjelma, kassaohjelmisto, pilvikassa, Pilviteknologia, pilvipalvelu, Yrittäjyys, yrittäjä, yrittäminen, PK-yritys, yritys, aloittava yrittäjä, asiakashallinta, Asiakas, monikanavainen asiakaspalvelu, asiakaskokemuksen kehittäminen, Asiakassuhteiden hallinta, kanta-asiakashallinta, kanta-asiakkuus, Varasto, varaston hallinta, varastonhallinta, varaston ohjaus, tuotehallinta, kestävä ruuantuotanto, pilvipohjainen, pienyrittäjä, mobiilikassa, mobiilisovellus, ERPLY Kassa, ERPLYKassa

Bloggaus4 vinkkiä asiakkaalle parhaan mahdollisen ostokokemuksen tarjoamiseksi

Verkkokaupankäynnin nopeasta kasvusta huolimatta on ostokokemuksen laatu nykyisinkin erittäin tärkeä asia ja jälleemüüjien Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +58 muutaHankinta, Myynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Koulutus, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, ERPLY, kassajärjestelmä, kassajärjestelmät, kassa, kassaohjelma, kassaohjelmisto, pilvikassa, Pilviteknologia, pilvipalvelu, Yrittäjyys, yrittäjä, yrittäminen, PK-yritys, yritys, aloittava yrittäjä, asiakashallinta, Asiakas, monikanavainen asiakaspalvelu, asiakaskokemuksen kehittäminen, Asiakassuhteiden hallinta, kanta-asiakashallinta, kanta-asiakkuus, Varasto, varaston hallinta, varastonhallinta, varaston ohjaus, tuotehallinta, kestävä ruuantuotanto, pilvipohjainen, pienyrittäjä, mobiilikassa, mobiilisovellus, ERPLYKassa

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

ERPLY kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia