Erplyn pilvipalvelut helpottavat naisten alusasuliikkeen toimintoja

Oululainen Sinikaarre on naisten alusasuliike, joka on perustettu vuonna 1994. Kauppa tarjoaa laadukkaita alusasuja arkeen, juhlaan tai urheiluun, lisäksi myös äitiysalusasuja ja proteesiliivejä. Liike on menestyneesti toiminut jo yli 20 vuotta. Kivijalkamyymälän rinnalla on toiminut vajaan 10 vuotta nyt myös Sinikaarre verkkokauppa. Tässä kuussa avattu uudistettu verkkokauppa on jo kolmannella alustalla toteutettu. Yrityksen toiminnan ydin on laadukkaiden tuotteiden myynti ja asiakkaille henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen.

Toimitusjohtaja Sinikka Hotakainen kertoo, että yrityksen pyöritys on 24/7 työtä, mutta jotta juttu toimisi pitää siihen liittyä myös työn ilo. ‘‘Me kaikki ihmiset olemme tasa-arvoisia ajan suhteen 24/7. Ensisijaisesti sydämeni sykkii kiitollisena terveydelle ja perheelle. Nuoruus on kulunut rattoisasti pitämällä ammattitaitoa yllä, kiinnittämällä huomiota numeroihin, hyödyntämällä tietotekniikkaa, markkinointia unohtamatta. Työtä olen rakastanut aina, yhä edelleen vanhuuseläkeikäni kynnyksellä.” pohdiskelee maailman menoa toimitusjohtaja Sinikka Hotakainen.

Oikeaan kassajärjestelmään päätyminen


Sinikaarren toimitusjohtaja Sinikka Hotakainen kertoi, että hän oli etsimässä vuonna 2015 toiminnanohjausjärjestelmää, joka toimisi myös pilvipalveluissa. Hänen tavoitteena oli silloin rationalisoida toimintojaan. Vuonna 2015 hän huomasikin TV-mainoksen ja radiomainoksen Elisa Kassasta (Elisa Kassa-palvelu siirtyi Erply OÜ:lle 01.01.2018 alkaen – toim). Samaan aikaan hän mainosti myös itse sekä radiossa että TV:ssä.

4 Erply kassan käyttöa kuvailevaa avainsanaa

Yhteistyö Erplyn ja Sinikaarren välillä on sujunut tähän asti erittäin hyvin: ‘‘Olen erittäin tyytyväinen tällä hetkellä,’’ kertoo toimitusjohtaja Sinikka Hotakainen. Hän kertoo myös neljä avainsanaa, jotka kuvailevat Erply Kassan käyttöä:
  • Reaaliaikaisuus
  • Täsmällisyys
  • Tehokkuus
  • Laaja-alaisuus
Tehokas ja avulias Erply

Pyysimme Sinikaarretta kertomaan heidän Erplyn suosikki-ominaisuudesta. Toimitusjohtaja kertoi, että kun hän aloitti yhteistyön v. 2015 silloisen Elisa Kassan (nykyinen Erply Kassa) kanssa, hänen tavoitteena oli saada integroitu toiminnanohjausjärjestelmä, jossa on mukana myös verkkokaupan integraatio. Tähän päivään asti on yhteistyökumppaneita ja avainhenkilöitä ohjelmien (Elisa Kassa ja Erply Kassa) toimittajien kanssa ollut yli 10 ja ohjelma toimii! ‘‘Alkuaskeleet on otettu koko integraation kanssa ja työsarkaa riittää loputtomiin.’’ Toimitusjohtaja Sinikka Hotakainen kiittää yhteistyötä: ‘’Mielenkiintoista ja antoisaa työtä!’’

Erplyn käyttö on tehostanut Sinikaarren myyntiprosesseja merkittävästi – reaaliaikainen tilastointi on nopeaa, joka on oleellinen ja merkittävä työkalu myynnin ja markkinoinnin avuksi.

Laadukas asiakaspalvelu

Yrityksen perustamisesta lähtien on palvelumuotoilu ollut Sinikaarre yrityksen kantava voima. Erplyn tarjoaman kanta-asiakasjärjestelmän avulla voivat he olla jatkuvasti vuorovaikutuksessa asiakkaisiin. Yritys pyrkii kehittämään toimintojaan jatkuvasti ja Erply on tehokas apumies tämän saavuttamisessa. Hotakainen kertoo: ‘‘Erply pilvipalvelut on rationalisoinut, täsmentänyt, tehostanut ja luonnollisesti helpottanut toimintojamme hyvin laaja-alaisesti. Suosittelen lämpimästi Erply-ohjelmistoa!’’

Sinikaarren liikeidean ydin on asiakkaille henkilökohtaisen palvelun ja laadukkaiden tuotteiden tarjoaminen sekä kivijalkamyymälässä että verkkokaupassa. Samanlaisesti kuin isommat ketjut, elää myös Sinikaarre ajan hermoilla ja heidän liikkeessä on samat trendituotteet kuin muualla maailmassa – sitä asiakkaat haluavatkin. Toimitusjohtaja Sinikka Hotakainen kertoi toivovansa, että ‘‘siisti naisellinen liiketila ja aina henkilökohtainen palvelu saa jokaisen naisen kokemaan olevansa kaunis omalla persoonallisella tavallaan. Näin me aina näemme kaikki asiakkaat!’’

Vinkkejä yritystoiminnan tehostamiseen

Toimitusjohtaja Sinikka Hotakainen kertoi, että hän on itse ollut aina kiinnostunut tietotekniikan tuomista hyödyistä perusrutiinien hoitoon ja hänen 46-vuotisen työuran aikana on tietotekniikan muutos ollut todella nopeaa. Hän on ollut aina valmis satsaamaan aikaansa ja perehtymään asioihin. Hänestä on myös yhteistyö Erplyn kanssa ollut monella tavalla antoisa ja palkitseva.

Hotakainen suosittelee lämpimästi mikroyrittäjiä osallistumaan julkisiin tarjouskilpailuihin ja lähettää lämpimät kiitokset Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien toimistolle, etenkin hankinta-asiamies Tiina Talalle arvokkaasta koulutus- ja kokemusavusta. Sinikaarre voitti tämän kilpailun. Vuosien markkinointityön tuloksena jätti Hotakainen tarjouksen Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille. Vuoden alusta alkaneen hankintasopimuksen myötä on Sinikaarre laajentanut tuotevalikoimaansa rintaproteesien myyntiin hankintasopimuksen kautta. Tämän sopimuksen myötä on Sinikaarreen tullut myös uusia työntekijöitä – lähihoitaja työllistyy nyt myös Sinikaarre tiimissä.

Toimitusjohtaja kertoo, että ‘‘perehtyminen julkisiin hankintoihin ja hoitoalaan on ollut monipuolista ja antoisaa. Tässä kohtaa haluaa hän jakaa jotain tärkeää: ‘‘Oman yrityksen kaikki toiminnot pitää olla hyvässä kunnossa!’’ Sinikaarre kokee olevansa samalla viivalla isojenkin toimijoiden kanssa, koska tarjoukset jätetään sähköpostitse ja kontaktiverkosto on laaja. Mikroyrittäjinä pystyvät he terävöittämään nopeasti toimintojaan vaatimuksen mukaisen fokuksen suuntaan.

Sinikka kertoo lukijoillemme erinomaisen ja tehokkaan vinkin: ‘‘Aika vapautuu oleelliseen – asiakkaiden palvelemiseen ja tuotevalikoiman laajentamiseen.’’ Hän haluaa myös huomauttaa, että yrityksen pyörittämisessä on viisasta käyttää nykyaikaista termiä ‘‘palvelumuotoilu’’. Yrityksen toimitusjohtaja kertoo: “Palvelumuotoilu on ollut kantava voima koko yrityksemme toiminnan ajan.” Koska asiakas on Sinikaarre yrityksen toiminnan fokus ja niin pitäisi olla muidenkin!ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on integroitavissa useimmille tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa.

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta täällä.

Lue lisää ERPLY:n kotisivuilta.

Löydät ERPLYn myös: Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä.

Suosittelija:

Suosittelen lämpimästi Erply kassajärjestelmää etenkin mikroyrittäjille. Erply kassajärjestelmästä saa täsmällistä tietoa vaivattomasti (selkeiden yksityiskohtaisten ohjeiden avulla) mm. kirjanpitoon , budjetointiin ja monipuoliseen sisäiseen laskentaan. Erply kassajärjestelmä mahdollistaa myös toiminnanohjauksen tehostamista.

toimitusjohtaja Sinikka Matilda Hotakainen

Referenssi Erplyn pilvipalvelut helpottavat naisten alusasuliikkeen toimintoja
Tilaaja: Sinikaarre
Ajankohta:2015 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Sinikaarre / Hallituskatu 25, 90100 Oulu / www.sinikaarrekauppa.com
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Android
iOS
Linux
Mac OS
Windows
Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys
Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
ERPLY kassajärjestelmä kassajärjestelmät kassa kassaohjelma kassaohjelmisto pilvikassa Pilviteknologia pilvipalvelu Yrittäjyys yrittäjä yrittäminen PK-yritys yritys aloittava yrittäjä asiakashallinta Asiakas monikanavainen asiakaspalvelu asiakaskokemuksen kehittäminen Asiakassuhteiden hallinta kanta-asiakashallinta kanta-asiakkuus Varasto varaston hallinta varastonhallinta varaston ohjaus tuotehallinta kestävä ruuantuotanto pilvipohjainen pienyrittäjä mobiilikassa mobiilisovellus ERPLYKassa refenssitarinat referenssi Sinikaarre asiakastarina
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa