Kuinka rakennat menestyvän yrityksen

Aloittavalla yrittäjällä on tuhansia asioita, joihin täytyy keskittyä ja kiinnittää huomiota. Erilaista tietoa on suunnattomasti ja sen joukosta pitää valita se informaatio, mikä johtaa parhaimpien päätöksien tekemiseen.

Erply kassajärjestelmä tarjoaa yrityksesi tehokkaimpaan johtamiseen tarpeellisia tietoja pilvipohjaisesti yhdestä paikasta, eli johtaja näkee reaaliaikaisesti netin kautta kaikki tiedot ja tapahtumat – mistä ja milloin vain. Erplyn kassajärjestelmää käytettäessä ei tarvitse kysyä kirjanpitäjältä tai eri työntekijöiltä tietoja ja sen jälkeen odottaa, kunnes he laativat tarvittavat raportit – kaikki sujuu tehokkaasti ja nopeasti!

Erplyn standardiversio sisältää laajan valikoiman erilaisia raportteja, jotka auttavat taktisten ja strategisten päätöksien vastaaottamisessa. Jos tarvittavaa raporttia ei löytynyt järjestelmästä, on käyttäjällä mahdollisuus luoda itse haluamansa raportti raporttigeneraattorin avulla. Tämä mahdollistaa helposti yrityksen tarpeisiin sopivan mukautetun raportin luomisen.

Uuden yrityksen aloittaneena, on sinulla varmasti jo tuotteet ja palvelut, joita haluat myydä asiakkaille ja tienata voittoa. Perusteellinen tieto omista tuotteista ja palveluista on arvokas jokaiselle yrittäjälle – kerää ja säilytä arkistossa, mistä tuotteet koostuvat ja minkälaiset ominaisuudet niillä on. Erply tarjoaa tuotteiden ja palvelujen hallinnan helpottamiseksi tuotekortti-toimintoa. Tuotekorttiin on mahdollista lisätä kaikki tiedot tuotteiden ominaisuuksista. Näitä tietoja voit myös myöhemmin käyttää raportoinnissa, myyntitarjouksissa, hinnastoissa tai verkkokaupassa.

Aloittavalla yrittäjällä on tavallisesti olemassa jo tavarantoimittajat, joilta ostetaan raaka-ainetta tai tuotteita. Erply mahdollistaa myös heidän laadukkaan hallinnan. Tavarantoimittajien kaikki tiedot tallennetaan yhdessä paikassa ja sen avulla on mahdollista luoda tarkkoja raportteja. On erittäin kätevää välittää ostotilauksia toimittajille suoraan järjestelmästä ja olla aina ajan tasalla: mitä on tilattu, mikä on luvattu toimitusaika, onko tilattuja tuotteita toivottu määrä sopivaan hintaan ja onko kaikki saapunut oikea-aikaisesti. Tämä antaa konkreettisen ja laadukkaan syötteen myyntiprosessille ja luotettavien asiakassuhteiden ylläpitoon.

Tieto siitä, milloin tavarat saapuvat toimittajilta ja mitä on tilattu, on tärkeää myös varastonhallinnassa. Erply tarjoaa perusteellisen yleiskatsauksen, millaiset tavarat ovat millaisessa varastossa. Ottaen huomioon myös asiakkaiden tilaukset ja tavaroiden minimi- ja maksimimäärät, auttaa Erply laatimaan tarvittavia ostotilauksia ja järjestämään järkevää tavaroiden liikkumista eri varastojen välillä. Tämä säästää arvokasta työaikaa ja sen kautta myös työvoimakuluja.

RAPORTIT

Erply auttaa järjestää ja filteroida erilaisia raportteja. Voit viedä kaikki raportit helposti myös Excel:iin. Jos et löydä sopivaa raporttia, voit luoda raporttigeneraattorilla itse raportteja, esim. kuinka paljon myytiin tuotteita normaalihinnalla kampanjan aikana.

 • Myyntiraportit
 • Asiakashallinnan raportit
 • Ostoraportit
 • Inventointiraportit
 • Velallisten raportit
 • Kassaraportti

MYYNNINEDISTÄMISKAMPANJA

Määrää kampanjan ehdot ja Erply muuttuu tehokkaaksi välineeksi, joka lisää myyntitehokkuutta.

 • Alennuskampanjat
 • Kanta-asiakaskampanjat
 • Kupongit
 • Myynnin analysointi auttaa valitsemaan tuotteita, joita asiakkaasi ostaisivat
 • Myyntikomissio motivoi tiimiäsi
 • Asiakasrekisteri on yrityksen voimavara
 • Kirjanpitoohjelma, joka auttaa rahoituksessa
 • Työskentelet missä vain
 • Käyttäjien oikeuksien määrääminen ja rajoittaminen
 • Nopeus ja joustavuus ovat tärkeitä
 • Pienet järjestelmän käyttöönotto- ja käyttökulut
 • Verkkokaupankäynnin mahdollisuus ja maksutapojen tuki
 • Joustava koulutus- ja asiakastuki
 • Turvallisuus ja jatkuvat päivitykset

ACTUAL REPORTS – ERPLY:n TULOSTEIDEN SUUNNITELIJA

Erplyn tulosteiden suunnittelu (Actual Reports) mahdollistaa hyllyetikettien, varastoosoitteiden ja erilaisien tapahtumadokumenttien suunnittelun, jotka on kustomoitu yrityksesi näköiseksi. Luo itse sopivin tuloste ja kaikki tiedot otetaan suoraan Erplyn järjestelmästä.

Actual Reports sopii sekä vähittäis-, tukku- ja verkkokauppaan että palvelualalle.

 • Tuoteetiketit, rahtikirjat, kampanjatulosteet 
 • Laskut
 • Käyntikortit
 • Muokatut raportit
 • Massapostauksien listat
 • Kutsut, lahjakortit, diplomit
 • Liput, nimikyltit
 • Lentolehdet, esitteet

ERPLY BOOKS – HELPPO JA AMMATTIMAINEN KIRJANPITOOHJELMA KAIKENKOKOISILLE YRITYKSILLE!

Automatisoi kirjanpito

Erply Books automatisoi kaikki tietojen syöttöön liittyvät työt. Pankkitapahtumien tuonti, kausilaskut ja laaja raportointiliite auttavat sinua säästämään aikaa, jotta voit keskittyä enemmän yritystoimintaasi.

Integraatio kassa- ja varastonhallintajärjestelmään

Erply Books:in yhteensopivuus Erplyn kassa- ja varastonhallintajärjestelmäänmahdollistaa yhdellä klikkauksella koko myynti- ja ostotoiminnan synkronisoinnin. Voit jakaa yrityksesi osastoihin, seurata niiden tuloksia, määrittää käyttäjät, hallita velkoja ja seurata katettasi.

Pilvipohjainen järjestelmä

Pääsy yrityksen tietoihin missä ja milloin vain – vaikka jos työskentelet mobiili- tai tablet-laitteella. Säännölliset päivitykset tulevat voimaan heti, kun ne ovat tehty.

Tuhansien mielestä luotettava

Erply Booksia käyttää tuhannet yritykset ympäri maailmaa. Valitessa Erply Booksin valitsette kansainvälisen kokemuksen ja ohjelmiston, joka sopii sekä pienen että isomman yrityksen kirjanpidon tarpeisiin.ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on integroitavissa useimmille tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa.

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta heti täällä.

Lue lisää ERPLY:n kotisivuilta.

Löydät ERPLYn myös: Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä.

Bloggaus Kuinka rakennat menestyvän yrityksen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin ERPLY:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Android
iOS
Linux
Mac OS
Windows
Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys
Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
ERPLY kassajärjestelmä kassajärjestelmät kassa kassaohjelma kassaohjelmisto pilvikassa Pilviteknologia pilvipalvelu Yrittäjyys yrittäjä yrittäminen PK-yritys yritys aloittava yrittäjä asiakashallinta Asiakas monikanavainen asiakaspalvelu asiakaskokemuksen kehittäminen Asiakassuhteiden hallinta kanta-asiakashallinta kanta-asiakkuus Varasto varaston hallinta varastonhallinta varaston ohjaus tuotehallinta kestävä ruuantuotanto pilvipohjainen pienyrittäjä mobiilikassa mobiilisovellus ERPLYKassa
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa