Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

4 vinkkiä asiakkaalle parhaan mahdollisen ostokokemuksen tarjoamiseksi

BloggausVerkkokaupankäynnin nopeasta kasvusta huolimatta on ostokokemuksen laatu nykyisinkin erittäin tärkeä asia ja jälleemüüjien tehtävä on antaa asiakkaille sitä, mitä he haluavat. Erplyn toimitusjohtaja Kristjan Hiiemaa tuo tässä blogipostauksessa esille 4 vinkkiä, joiden avulla tarjoat asiakkaille parhaan mahdollisen ostokokemuksen.

Innovatiiviset ratkaisut

Verkkokauppojen kanssa kilpailemiseksi ja omien myyntituloksien parantamiseksi pitäisi jälleenmyyjien käyttää enemmän digitaalista teknologiaa. Vuorovaikutteiset elementit, kuten sijaintiin perustuvat viestit, navigaatiosovellukset kaupassa liikkumisen helpottamiseksi, viivakoodi skannerit ja kuvaruudut ovat erinomaisia työkaluja uudenlaisen ostokokemuksen tarjoamiseen. Üksi tärkeimmistä ja tehokkaimmista vähittäiskaupan modernisoinnin tavoista on ilmaisen WLAN-yhteyden tarjoaminen. Ilmaisen langattoman lähiverkon kotisivuksi voit määrätä vähittäiskauppasi verkkosivun ja jos kaupassasi on virkistysalue, saattavat asiakkaat jäädä sinne viihtymään merkittävästi pidemmäksi aikaa. Tämänlaiset uudistukset auttavat vähittäiskauppiasta parantamaan tarjottavan palvelun laatua ja vahvistamaan asiakassuhteita.

Tiedot ovat kirsikka kakun päällä

Nykyaikaisten teknisten ratkaisujen avulla on asiakkaiden tietojen kerääminen huomattavasti helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Tiedot antavat tarkan ja täydellisen kuvan asiakkaiden ostokäytöksistä, aktiviteeteistä ja prioriteeteistä. Tämän ansiosta pystyvät jälleenmyyjät tekemään parempia päätöksiä kaupan suunnittelun, työntekijöiden, tuotteiden ym. osalta. Tiedot ovat kuin kirsikka kakun päällä – niitä kannattaa käyttää.

Huipputason asiakaspalvelu

Jälleenmyynnissä unohdetaan usein, kuinka tärkeä osa menestyksestä on hyvä asiakaspalvelu. Jotta asiakkaan ostokokemus olisi täydellinen, pitää muistaa, että yrityksen asenne häntä kohtaan on hyvin tärkeää. Kun yritys sijoittaa aikaa asiakaspalvelijoiden kouluttamiseen, on siitä yrityksen maineelle paljon hyötyä. Miettikää, kenen kanssa kilpailette ja yrittäkää löytää oma lähestymistapa – huipputason asiakaspalvelu voi olla juuri se asia, joka nostaa teidän yrityksen esille muiden joukosta.

Brändin maine

Jotkut asiakkaat valitsevat toisen kaupan, koska siellä on edullisemmat hinnat, mutta silti on paljon asiakkaita, joille nautittava ostokokemus on arvokkaampi kuin hinta. Jos tarjoatte erinomaisen elämyksen (huomioon ottaen ylhäällä mainitut seikat), voitte olla varmoja, että ihmiset suosittelevat kauppaanne myös muille. Sanalla on iso voima markkinoinnissa ja se voi parantaa yrityksenne mainetta merkittävästi. Markkinoikaa kauppaanne ja tarjoamaanne erinomaista ostoelämystä myös sosiaalisessa mediassa – jokaisesta pienestäkin yksityiskohdasta on apua.
ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on integroitavissa useimmille tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa.

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta täällä.

Lue lisää ERPLY:n kotisivuilta.

Löydät ERPLYn myös: Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä.

Pinterest
ERPLY logo

Lisätietoja

Yritysprofiili ERPLY kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS
Linux
Mac OS
Windows

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

ERPLY
kassajärjestelmä
kassajärjestelmät
kassa
kassaohjelma
kassaohjelmisto
pilvikassa
Pilviteknologia
pilvipalvelu
Yrittäjyys
yrittäjä
yrittäminen
PK-yritys
yritys
aloittava yrittäjä
asiakashallinta
Asiakas
monikanavainen asiakaspalvelu
asiakaskokemuksen kehittäminen
Asiakassuhteiden hallinta
kanta-asiakashallinta
kanta-asiakkuus
Varasto
varaston hallinta
varastonhallinta
varaston ohjaus
tuotehallinta
kestävä ruuantuotanto
pilvipohjainen
pienyrittäjä
mobiilikassa
mobiilisovellus
ERPLYKassa

Siirry yrityksen profiiliin ERPLY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ERPLY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

ERPLY - Muita referenssejä

ERPLY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia