4 vinkkiä asiakkaalle parhaan mahdollisen ostokokemuksen tarjoamiseksi

Verkkokaupankäynnin nopeasta kasvusta huolimatta on ostokokemuksen laatu nykyisinkin erittäin tärkeä asia ja jälleemüüjien tehtävä on antaa asiakkaille sitä, mitä he haluavat. Erplyn toimitusjohtaja Kristjan Hiiemaa tuo tässä blogipostauksessa esille 4 vinkkiä, joiden avulla tarjoat asiakkaille parhaan mahdollisen ostokokemuksen.

Innovatiiviset ratkaisut

Verkkokauppojen kanssa kilpailemiseksi ja omien myyntituloksien parantamiseksi pitäisi jälleenmyyjien käyttää enemmän digitaalista teknologiaa. Vuorovaikutteiset elementit, kuten sijaintiin perustuvat viestit, navigaatiosovellukset kaupassa liikkumisen helpottamiseksi, viivakoodi skannerit ja kuvaruudut ovat erinomaisia työkaluja uudenlaisen ostokokemuksen tarjoamiseen. Üksi tärkeimmistä ja tehokkaimmista vähittäiskaupan modernisoinnin tavoista on ilmaisen WLAN-yhteyden tarjoaminen. Ilmaisen langattoman lähiverkon kotisivuksi voit määrätä vähittäiskauppasi verkkosivun ja jos kaupassasi on virkistysalue, saattavat asiakkaat jäädä sinne viihtymään merkittävästi pidemmäksi aikaa. Tämänlaiset uudistukset auttavat vähittäiskauppiasta parantamaan tarjottavan palvelun laatua ja vahvistamaan asiakassuhteita.

Tiedot ovat kirsikka kakun päällä

Nykyaikaisten teknisten ratkaisujen avulla on asiakkaiden tietojen kerääminen huomattavasti helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Tiedot antavat tarkan ja täydellisen kuvan asiakkaiden ostokäytöksistä, aktiviteeteistä ja prioriteeteistä. Tämän ansiosta pystyvät jälleenmyyjät tekemään parempia päätöksiä kaupan suunnittelun, työntekijöiden, tuotteiden ym. osalta. Tiedot ovat kuin kirsikka kakun päällä – niitä kannattaa käyttää.

Huipputason asiakaspalvelu

Jälleenmyynnissä unohdetaan usein, kuinka tärkeä osa menestyksestä on hyvä asiakaspalvelu. Jotta asiakkaan ostokokemus olisi täydellinen, pitää muistaa, että yrityksen asenne häntä kohtaan on hyvin tärkeää. Kun yritys sijoittaa aikaa asiakaspalvelijoiden kouluttamiseen, on siitä yrityksen maineelle paljon hyötyä. Miettikää, kenen kanssa kilpailette ja yrittäkää löytää oma lähestymistapa – huipputason asiakaspalvelu voi olla juuri se asia, joka nostaa teidän yrityksen esille muiden joukosta.

Brändin maine

Jotkut asiakkaat valitsevat toisen kaupan, koska siellä on edullisemmat hinnat, mutta silti on paljon asiakkaita, joille nautittava ostokokemus on arvokkaampi kuin hinta. Jos tarjoatte erinomaisen elämyksen (huomioon ottaen ylhäällä mainitut seikat), voitte olla varmoja, että ihmiset suosittelevat kauppaanne myös muille. Sanalla on iso voima markkinoinnissa ja se voi parantaa yrityksenne mainetta merkittävästi. Markkinoikaa kauppaanne ja tarjoamaanne erinomaista ostoelämystä myös sosiaalisessa mediassa – jokaisesta pienestäkin yksityiskohdasta on apua.
ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on integroitavissa useimmille tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa.

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta täällä.

Lue lisää ERPLY:n kotisivuilta.

Löydät ERPLYn myös: Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä.

Bloggaus 4 vinkkiä asiakkaalle parhaan mahdollisen ostokokemuksen tarjoamiseksi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin ERPLY:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Android
iOS
Linux
Mac OS
Windows
Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys
Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
ERPLY kassajärjestelmä kassajärjestelmät kassa kassaohjelma kassaohjelmisto pilvikassa Pilviteknologia pilvipalvelu Yrittäjyys yrittäjä yrittäminen PK-yritys yritys aloittava yrittäjä asiakashallinta Asiakas monikanavainen asiakaspalvelu asiakaskokemuksen kehittäminen Asiakassuhteiden hallinta kanta-asiakashallinta kanta-asiakkuus Varasto varaston hallinta varastonhallinta varaston ohjaus tuotehallinta kestävä ruuantuotanto pilvipohjainen pienyrittäjä mobiilikassa mobiilisovellus ERPLYKassa
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa