Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Merkityksellistä työtä ohjelmistoyrityksessä

BloggausHoitotyö on ollut viime aikoina usein otsikoissa. Jokainen on varmasti kuullut tai lukenut uutisia, kannanottoja sekä mielipiteitä hoitotyöstä. Olen 42-vuotias neljän lapsen isä ja työskentelen Fastroin myynnissä. Nuorin lapseni, 6-vuotias poikani Matias, on erittäin vakavasti sairas ja kehitysvammainen lapsi. Kuuden vuoden aikana olen saanut oman oppini sairaan lapsen hoidosta ja voin sanoa, että se on fyysisesti ja erityisesti henkisesti erittäin raskasta. Voit lukea kokemuksista myös blogistani. Avovaimoni on myös lähihoitaja ja olen saanut sivusta seurata, miten tunteella tuota työtä tehdään. Samalla olen myös havainnut, kuinka kuormittavaa hoitotyö voi olla.

Ohjelmisto auttaa päivittäisessä työssä

Työssäni näen tietysti vain pintapuolisesti Fastroin asiakkaiden tekemää hoitotyötä, mutta joka kerta aistin ja konkreettisesti näen aidon välittämisen, huolenpidon ja antaumuksen hoitotyötä kohtaan. Se herättää valtavaa kunnioitusta sekä arvostusta hoitotyötä ja hoitotyöntekijöitä kohtaan. Tästäkin syystä oma työ tuntuu merkitykselliseltä.

Me Fastroilla tarjoamme asiakkaillemme asiakastietojärjestelmää, joka vapauttaa aikaa siihen varsinaiseen hoitotyöhön. On hienoa huomata, kuinka paljon meidän järjestelmä auttaa asiakkaita heidän päivittäisessä työssä. Asumispalveluyksiköissä asukkaiden tiedot ovat aina perustiedoista lääkitys- ja terveystietoihin HILKKA-järjestelmässä ja kaikki päivittäiset kirjaukset saadaan tehtyä helposti ja nopeasti. Kotiin annettavissa palveluissa töiden hallinta tehdään HILKKA-järjestelmässä ja työntekijät saavat tehtyä kaiken olennaisen HILKKA-mobiilisovelluksella.

Yhteistyö tekee tästä kokonaisuudesta merkityksellisen. Uusien asiakkaiden kanssa käydyissä keskusteluissa huomaa sen, miten iso tarve asiakastietojärjestelmälle on ja sen miten hyvin sen ominaisuudet otetaan vastaan. Nykyisten asiakkaiden kanssa taas keskustellaan monesti ohjelmiston lisäosien käyttöönotosta tai mietitään yhdessä vielä parempia ja monipuolisempia tapoja hyödyntää HILKKA-ohjelmistoa. Fastroin asiakkaat toteuttavat tärkeää hoitotyötä ja minä sekä koko yrityksemme pyrkii tarjoamaan työkalun, jolla kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa, tieto on nopeasti tallennettavissa ja helposti myöhemmin löydettävissä.

Ja vaikka itse työskentelen myynnissä ja järjestelmät eivät tietenkään ole ilmaisia, niin silti parhaan hyödyn hakeminen asiakkaalle, asiakassuhteen kehittäminen ja asiakaspalvelu ovat asioita, jotka menevät aina eurojen edelle. Ihmisistähän tällä alalla on kyse.

Toivotankin koko Fastroin puolesta kaikille asiakkaillemme sekä hoitotyössä työskenteleville oikein rauhaisaa joulun odotusta sekä hyvää välittämisen vuotta 2020. Iso kiitos myös kaikille omille asiakkailleni monista hyvistä keskusteluista, tapaamisista ja erittäin hyvästä yhteistyöstä. Soitan ja tulen tapaamaan teitä myös ensi vuonna.

Pinterest
myneva Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili myneva Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin myneva Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

myneva Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

myneva Finland - Muita referenssejä

myneva Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia