Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fastroille myönnettiin Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvaja-serfikaatit

BloggausFastroille on myönnetty Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit. Sertifikaatit ovat osoitus yrityksen kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa.

Fastroilla on käytössä ISO 9001 ja ISO 14001 -johtamisjärjestelmät, jotka toimivat takeina toimintamme ja yrityksen kustannustehokkuudesta, hyvästä riskienhallinnasta sekä ympäristövaikutukset huomioivasta toiminnasta. Fastroi Oy on myös ISO 27001:2013 -sertifioitu ja sertifiointi osoittaa, että Fastroi Oy noudattaa tietoturvaa koskevaa kansainvälistä standardia. Tuotteidemme käyttäjät kaikkialla maailmassa voivat luottaa siihen, että heidän tietojaan käsitellään ja säilytetään turvallisesti.

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti

Fastroille on myönnetty uudelleen Menestyjä-sertifikaatti.

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista:

  • osaavasta yritysjohdosta
  • omistautuneesta henkilökunnasta
  • tehokkaista prosesseista
  • asiakkaan ymmärtämisestä.1) 

Analyysissä yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella eli kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin yrityksiin Alma Talent Tietopalveluiden yritystietokannassa ja oman toimialansa yrityksiin. 1)

Kauppalehden Kasvaja 2020 -sertifikaatti

Fastroille myönnettiin ensimmäistä kertaa myös Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti toukokuussa 2020. Kasvaja-sertifikaatti voidaan myöntää yritykselle, joka on harjoittanut liiketoimintaa vähintään neljä vuotta, kasvattanut liikevaihtoaan merkittävästi kolmen viimeisen vuoden aikana sekä tehnyt vähintään 500 000 euron liikevaihdon viimeisimmän vuoden aikana.2)

Merkittävä liikevaihdon kasvu viittaa siihen, että yrityksen liikevaihdon vuotuinen kasvu on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään 10 prosentilla.

Fastroi Oy

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. Hilkka™- ja Nappula-järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin. Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille. Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo yli viisitoista vuotta. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Tampereella, Vantaalla ja Skelmersdalessa (UK). Lisätietoja www.fastroi.com

Lähteet (viitattu 30.6.2020)

1) https://www.almatalent.fi/tietopalvelut/palvelut/yritystietopalvelut/menestyja-sertifikaatti

2) https://www.almatalent.fi/tietopalvelut/palvelut/yritystietopalvelut/kasvaja-sertifikaatti

Pinterest
Fastroi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fastroi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

hilkka
fastroi
asiakastietojärjestelmä
Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä
nappula

Siirry yrityksen profiiliin Fastroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fastroi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fastroi - Muita referenssejä

Fastroi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia