Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fastikset saavat pyöräedun käyttöön

BloggausFastikset saavat pyöräedun käyttöönsä huhtikuussa 2021. Tämä on yksi erinomainen lisä työsuhdetuihimme, joita Fastroi yrityksenä työntekijöilleen tarjoaa.

Välitämme työntekijöistä arvojemme mukaisesti. Pyöräetu-mahdollisuuden tullessa voimaan, halusimme ottaa sen käyttöön työntekijöillemme mahdollisimman pian. 

Fastroi haluaa kannustaa työntekijöitään pyöräilyyn työmatkoilla ja vapaa-ajalla. Pyöräily auttaa voimaan paremmin sekä tarjoaa hyvää vastapainoa näyttöpäätteellä tehtävälle työlle. Jokainen voi hankkia itselleen sopivan pyörän vaikkapa maasto-, maantie- tai kaupunkiajoon. Samalla pyöräily säästää luontoa ja pienentää hiilijalanjälkeämme. 

Mikä on pyöräetu työntekijälle?

Verottoman työsuhdepyörän (vuositasolla 1200 euroon saakka) voi hankkia jokainen työntekijä, jonka työnantaja sallii edun hyödyntämisen. Työnantaja voi tarjota pyöräedun työntekijöilleen eri tavoin. Etu voidaan tarjota osana palkkaa tai palkanlisänä, taikka työnantaja voi hankkia pyörät omakseen tai solmia leasing-puitesopimuksen.

Fastroilla päädyttiin ottamaan pyörät leasing-yhtiön puitesopimuksen kautta, jotta työsuhdepyörien hallinnointi on sekä yritykselle että työntekijälle vaivattominta. Lisäksi työntekijä voi valita pyörän haluamastaan liikkeestä ja mikä parasta, pyöräetuun kuuluvat myös kohtuulliset tai toteutuneet pyöränhuoltokulut.

Lisätietoja ja ohjeita voit katsoa esimerkiksi verottajan sivuilta tai eri polkupyöriä tarjoavien leasing-yhtiöiden kotisivuilta.

Fastikset nauttivat useita työsuhde-etuja

Perinteiset työntekijäedut kuten liikunta- ja kulttuuriedut ovat meillä suosittuja. Yrityksessämme huolehditaan laajasti työntekijöiden hyvinvoinnista ja meillä on mm. laajat terveys-, matka- ja tapaturmavakuutukset. Varsinkin laajat terveysvakuutukset mahdollistavat työntekijän kokonaishyvinvoinnin näkökulmasta paljon; pääset nopeasti lääkäriin ja tarvittaessa jatkotoimenpiteisiin esimerkiksi leikkauksiin.

Lisäksi henkilöstölle on otettu käyttöön tulospalkkiojärjestelmä. Yrityksen ja tiimien tavoitteet asetetaan vuosittain ja niiden saavuttamisesta palkitaan tulospalkkion muodossa. 

Palkitsemme työntekijöitä myös työvuosista, kuten 5, 10 ja 15 vuoden työurista, matkalahjakortin ja palkallisten lisälomapäivien muodossa.

Yrityksemme vapaa-ajan toimikunta, Virkkari, järjestää henkilöstöllemme joka kuukausi tapahtumia – tosin suurin osa on tapahtumista järjestetään tällä hetkellä virtuaalisesti. Maaliskuussa tapasimme toisiamme ulkoilutapahtumassa, mikä mahdollisti turvallisen työkaverin kohtaamisen näin korona-aikaan. 

Aurinkoista pyöräilykevättä odottaen!

Pinterest
Fastroi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fastroi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

React
React Native
Java
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Fastikset
fastroi
työhyvinvointi

Siirry yrityksen profiiliin Fastroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fastroi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fastroi - Muita referenssejä

Fastroi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia