Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

myneva Finland Oy

myneva on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. myneva.hilkka ja myneva.nappula-järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin.

myneva Finland Oy - Yritysesittely

Järjestelmätoimittaja. myneva.hilkka ja myneva.nappula -järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin. Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille. Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo 20 vuotta. Vuonna 2003 perustetun myneva Finlandin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Tampereella. myneva Finland on osa myneva GmbH -konsernia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 6,1 miljoonaa euroa ja se työllistää 60 henkilöä.

Huolenpidon ja välittämisen ympärille nivoutunut yhteishenkemme luo vankan perustan koko yrityksemme laatutyölle ja toiminnalle. Loppupeleissä kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset.
Työntekijöitä 61 Www www.myneva.eu
Y-tunnus 1851560-0 Puh 0103277305
Perustettu 2003 E-mail sales.fi@myneva.eu
Toimipaikat Joensuu, Tampere
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Toiminnanohjaus ERP
(16)
Asiakkuudenhallinta CRM
(14)
Viestintä
(8)
Asiakaspalvelu
(6)
Tuotanto
(0)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(17)
Integraatiot
(10)
Mobiilikehitys
(5)
Pilvipalvelut / SaaS
(2)

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
(1)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(20)

myneva Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

myneva Finland:lla on 20 suosittelijaa.

ReferenssiKuikanpesässä tehdään hoitotyötä asiakas edellä

" Näen Fastroin toimitusvarmuuden hyvänä ja luotan siihen, että toiminta on jatkuvaa ja kestävällä pohjalla eikä ohjelma vain yhtäkkiä lopeta toimimasta"

-- Matti Härkönen

Näytä referenssi

ReferenssiPerhepalvelut Oiva voi Nappulan ansiosta keskittyä perustehtäväänsä

"On ollut ilo tottua Nappulan kanssa siihen, että asiat toimivat ja sujuvat. On ikään kuin yksi huoli vähemmän kannettavana arjen tiimellyksessä”, Perhepalvelut Oivan toimitusjohtaja Janne Kankaanniemi kertoo."

-- Janne Kankaanniemi, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNuorten Väylä valitsi Nappulan heti alkumetreillä

"Nappula oli tuttu aiemmasta työpaikastani. Tiesimme sen helppokäyttöiseksi järjestelmäksi, joka palvelee laitoshoidon tarpeita täydellisesti”, Nuorten Väylän palvelujohtaja Nina Seppinen kuvailee."

-- Nina Seppinen, Nuorten Väylä

Näytä referenssi

ReferenssiHelposti omaksuttava Nappula-ohjelmisto täytti FamCaren odotukset

"Nappula on täyttänyt odotuksemme. Ohjelmiston peruskäyttö on helppoa. Nappulassa on kaikki toiminnallisuudet, joita vain tarvitsemme”, FamCaren perhetyöntekijä Mikko Huovila sanoo."

-- Mikko Huovila

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

myneva Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa suunniteltu HILKKA™-toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on mukautettavissa asiakkaan tarpeisiin. Se mahdollistaa yksilöidyt ratkaisut, joiden avulla eri työympäristöissä esiintyvistä pullonkauloista päästään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Fastroin kehittämä tietoturvallinen Omaisviestintä -palvelu helpottaa yhteydenpitoa hoitohenkilökunnan ja hoivapalvelujen asiakkaan omaisten välillä. Se mahdollistaa hoitohenkilökunnan ja omaisten keskinäisen kommunikoinnin sähköisesti ja omainen voi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

HILKKA™-toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) on mahdollista integroida mm. hoitajakutsu-, turvaranneke-, palkanlaskenta-, taloushallinto- ja laatujärjestelmien kanssa. Lisäksi se toimii saumattomasti myös mobiilissa, jolloin tietojen tarkastelu ja raportointi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjoamme tietojärjestelmiä sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle. HILKKA™-järjestelmä (ERP) on laajamittainen asiakas- ja potilastietojärjestelmä, joka tarjoaa apua myös tehokkaan toiminnanohjauksen prosesseihin hoito- ja sosiaalialan sekä terveydenhuollon..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Työssä, jonka keskiössä ovat ihmiset, toissijaisiin asioihin kuluva aika tulisi olla mahdollisimman pieni. Kehittämämme HILKKA™-toiminnanohjaus- ja asiakastietojärjestelmä (ERP) on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalalle. Se arvioi ja optimoi muun muassa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

myneva Finland - Referenssit

myneva Finland - Bloggaukset

 

myneva Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku