Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoiminnan tukeminen sähköisillä ratkkaisuilla

ReferenssiPremode – teknologiaa rakentavaan teollisuuteen viihdeteollisuudesta tutuin keinoin

Premode on turkulainen vuonna 2010 perustettu teollisuuden graafinen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut räätälöityihin virtuaaliohjelmistoihin, joiden avulla tehostetaan yritysten markkinointia ja kommunikaatiota.

Pääajatuksena Premoden tuotannossa on henkilokohtainen loppukäyttäjäkokemus. Premode luokittelee itsensä Insinööritoimiston, mainostoimiston ja ohjelmistotalon risteymäksi, yritykseksi joita Suomesta ei löydy toista.

Premode pyrkii tuomaan suunnitteluun läpinäkyvyyttä ja loppukäyttäjälle oikeaa kuvaa myytävän tuotteen sisällöstä, henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen kautta ja tuottamaan arvoa perinteisille teollisuuden aloille viihdeteollisuudesta tutuilla teknologioilla.

Käytännössä Premode tekee rakentavaan teollisuutteen mobiili- ja verkkoaplikaatioita, joissa 3D ja interaktiivisuus on aktiivisesti läsnä. Premoden tuottamien sovellusten avulla asiakasyritys pääsee esittelemään tuotteitaan tai palveluitaan loppuasiakkaalle esimerkiksi tabletin avulla.

Teknologian käyttö telakkateollisuudessa

Premoden perustaja ja toimitusjohtaja Aki Vänskä työskenteli aiemmin telakkateollisuudessa työmaapäällikkönä sekä esivalmistesuunnittelija ja koki, että laivanrakennusprosesseissa ei vielä 2000-luvun alussa osattu hyödyntää riittävästi olemassa olevaa teknologiaa ja harvoin laivoista tehtiin esimerkiksi täysiä 3D-mallenteita, joista asiakas saisi todellisen kokonaisnäkemyksen lopputuloksesta.

Aki Vänskän mielestä asiakkaalle pitää pystyä nykytekniikalla tarjoamaan mahdollisuus nähdä lopputulos ensimmäisessä persoonassa itse henkilökohtaisesti kokien, esimerkiksi mobiilaitteilla tai verkossa. Tämän arvon varaan Vänskä perusti Premode Oy:n vuonna 2010.

Sofokus auttoi liiketoiminnan konsultoinnissa

Sofokus on ollut mukana Premoden liiketoiminnan kehittämisessä alusta alkaen. Sofokus on konsultoimalla osallistunut Premoden palvelujen tuotteistamiseen ja kehittämiseen.

Sofokus on ollut aktiivisesti mukana liiketoimintamme kehittämisessä ja toimintamme konseptoinnissa alusta alkaen. Olemme saaneet arvokkaita neuvoja liiketoiminnan eri osa-alueilta ja yrittäjyydestä aina kysyttäessä. Olemme päässeet ulos useasta liiketoiminnallisesta umpikujasta Sofokuksen neuvojen avulla”, sanoo Premoden toimitusjohtaja Aki Vänskä

Konsultoinnin lisäksi Sofokus toteutti Premoden WordPress-pohjaisen verkkosivusto. Ulkoasun ilmeen toteutti Premode itse.

Suosittelija:

Toimitusjohtaja Aki Vänskä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Premode

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Webkehitys
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

IT
Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia