Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuukausitason raportoinnista päiväkohtaiseen seurantaan - Lakea Oy

ReferenssiAlkuperäinen artikkeli >>

Kuukausittain käsityönä tehty tiedonkeruu ja jalostaminen vaihtuivat Lakea Oy:llä päivätasoiseen seurantaan, kun Accuna-järjestelmät otettiin automatisoimaan yhtiön koko raportointi.

Aputaulukoita ja kaavoja

Ennen Accunan hankkimista kuukausittainen raportointi tapahtui Lakea Oy:llä puhtaasti käsityönä. Talousdataa kerättiin sekä jalostettiin erilaisten aputaulukoiden ja kaavojen kautta raportointimuotoon.

– Jokaisesta kirjanpitotapahtumasta muodostettiin Pivottaulukoiden avulla varsinaiset raportit. Lopulta taulukon koko kasvoi niin suureksi, ettei sitä voinut enää jakaa esim. sähköpostitse, kertoo Lakean controller Jaakko Keto.

– Kirjanpitoaineisto ja ennusteviennit piti syöttää taulukkoon manuaalisesti, joten nämä tehtiin käytännön syistä ainoastaan kerran kuukaudessa, jatkaa Keto.

 

Rajaton pelikenttä

Ohjelmiston käyttöönotossa Lakealle toteutettiin Accunaan kaikki vastaavat raportit, joita he olivat aiemmin seuranneet.

– Käyttöönotto sujui jouhevasti. Accunassa oli valmiiksi tarjolla runsaasti raporttipohjia, jotka saatiin pienillä muokkauksilla vastaamaan yrityksemme tarpeita. Raportteja pystyy tarvittaessa luomaan helposti myös käyttäjätasolla, ja raporttivariaatioiden määrä on lähes loputon, iloitsee Keto.

Lähes rajattoman pelikentän lisäksi Accuna tarjoaa Lakealle mahdollisuuden seurata raportteja päivätasolla – kiitos automatisoidun tiedonsiirron ja liittymän.

– Kenenkään ei tarvitse enää etsiä raportteja sähköposteista, koska ne ovat saatavilla suoraan Accunasta, Keto kiteyttää.

Hyödyt

  • Kuukausitason raportointi vaihtui ajantasaisempaan päivätasoon.
  • Excel- ja Pivot-taulukoista voitiin luopua kokonaan.
  • Aineisto tallennetaan tiedoston sijasta yhteiseen tietokantaan.
  • Liittymä hoitaa aineiston automaattisen siirron Accunaan.
  • Jouheva käyttöönotto ja valmiit raporttipohjat.
  • Omia raportteja on helppo luoda myös käyttäjätasolla.

Lakea Oy

Viidentoista pohjalaisen kunnan omistama Lakea Oy on toiminut yli 40 vuotta suomalaisen asumisen kehittäjänä ja rakennuttanut Suomeen historiansa aikana yli 11 000 asuntoa. Lakealla on toimipisteet Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Henkilöstö koostuu 31 työntekijästä.

Lakea-konserni muodostuu emoyhtiöstä, jolla on useita eri alan liiketoiminta-alueita sekä tytäryhtiöistä, jotka ovat kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä. Lakea-konserniin kuuluva Lakea Kiinteistöt Oy on Valtion asuntorahaston nimeämä yleishyödyllinen asuntoyhteisö, jonka omistuksessa on kaikki valtion tuella omaan omistukseen rakennetut kohteet."

Suosittelija:

Käyttöönotto sujui jouhevasti. Accunassa oli valmiiksi tarjolla runsaasti raporttipohjia, jotka saatiin pienillä muokkauksilla vastaamaan yrityksemme tarpeita. Raportteja pystyy tarvittaessa luomaan helposti myös käyttäjätasolla, ja raporttivariaatioiden määrä on lähes loputon. Kenenkään ei tarvitse enää etsiä raportteja sähköposteista, koska ne ovat saatavilla suoraan Accunasta.

Jaakko Keto, controller

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talgraf Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lakea Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Talgraf kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Talgraf kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talgraf - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Talgraf - Muita referenssejä

Talgraf - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia