Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kunta10 raportoinnin työkaluna

ReferenssiTyöterveyslaitoksen tehtävä Suomessa on edistää työn terveellisyyttä ja turvallisuutta osana hyvää elämää. Työterveyslaitoksen toiminnan ydin on monitieteinen työelämän tarpeita palveleva tutkimus- ja kehittämistoiminta.

Tavoitteena on tuottaa käytännön ratkaisuja työhyvinvoinnin ja työolojen parantamiseksi sekä työntekijöiden terveyden ja työkyvyn edistämiseksi.

Tutkimuksista saadun valtavan datamäärän käsittely on vuosia tapahtunut käsin ja tulosten raportointi asiakkaille koettiin raskaaksi ja hitaaksi.

Tutkimusdatan raportointi helpommaksi

Suurena ongelmana on ollut, kuinka saadaan raportoitua suurille vastaajajoukoille tutkimustuloksia mahdollisimman tehokkaasti ja niin, että tulokset päätyvät tarkoituksenmukaiseen käyttöön.

Luotiin raportointiohjelma, jonne Työterveyslaitos syöttää tutkimuksista saadun datan, jonka ohjelmisto muuttaa raportoitavaan muotoon.


Ennen tulokset raportoitiin cd-levyillä, jolloin saattoi kestää ennen kuin tieto oli organisaation kaikkien tasojen ulottuvilla. Nyt asiakkaat pääsevät käsiksi raportteihin helposti omilta työ- tai kotikoneiltaan, selaimen kautta.

Näin tutkimustulokset ovat lähempänä asiakasta ja niiden todellinen käyttö työympäristössä helpottuu.

Asiakkaat ovat kertoneet, että nyt saatuja tuloksia aidosti käytetään organisaatiossa. Ohjelmasta saatu asiakashyöty on käsinkosketeltavaa”, Anne Linna kertoo.

Kehitys jatkuu

Seuraavaksi raportointiohjelmaa on tarkoitus kehittää selkeyttämällä sen ulkoasua visuaalisin keinoin. Mielessä on myös asiaan liittyvien koulutusten järjestäminen videoiden avulla.

Suosittelija:

Aiemmin prosessi saattoi pahimmillaan kestää puoli vuotta, koska me teimme kaikki kuvat ja taulukot itse. Uuden ohjelman avulla tulokset ovat asiakkaiden käytössä välittömästi siitä, kun olemme ladanneet datan ohjelmaan. Olemme kehittäneet ohjelmaa pikku hiljaa eteenpäin asiakkaiden toiveita kuunnellen. Suunnitelmia on kyllä suuntaan ja toiseen vaikka kuinka.

Kehitysjohtaja Anne Linna

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Työterveyslaitos
Ajankohta: 2012 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teemu Malinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä
BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Käyttäjähallinta
Tietoturva
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Koulutus
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia