Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Keskitetty tuotetiedon hallinta - case Fescon

Referenssi

Fescon Oy on laadukkaiden rakennusalan kuivatuotteiden ja niihin liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Yrityksen päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet.

Koska yrityksen tuotetieto oli aikaisemmin hajallaan netissä, hinnastossa, ERPissä, tuoteselosteissa ja esitteissä, niin tiedon kerääminen, rikastaminen ja hallinta oli virheherkkää ja aikaa vievää toimintaa. Toteutetun verkkoratkaisun tavoiteeksi asetettiinkin yrityksen laajan, mutta hajallaan olevan tuotetiedon hallinnan ja jakelun tehostaminen.

Tuotetiedon hallinnan ratkaisu
Verkkopalvelussa hyödynnetään nyt e21:n SOLU-järjestelmää, joka toimii yrityksen keskitettynä tuotetiedon hallintajärjestelmänä (Product information management, PIM). Järjestelmään kerätään ja päivitetään tuotetietoa päivittäin, ja tieto julkaistaan automaattisesti valittuihin kanaviin. Tuotetiedon hallinnan hallintajärjestelmä laajennettiin verkkosivustoksi, jonne lisättiin mm. verkkopohjainen tuoteluettelo ja asiakkaan tilaus- ja ostoprosessia helpottavia toimintoja.

Fescon otti käyttöönsä yhden SOLUn suosituimmista ominaisuuksista eli Dynaamisen PDF-toiminnon. Tämän avulla asiakkaiden on helppo ladata itselleen haluamansa tuoteselosteet, hinnastot ja tuote-esitteet päivitettynä suoraan netistä.

Toteutimme Fesconille myös hakukonemainontaa, jonka avulla selvitettiin hakukoneliikenteen avaintermistöä ja kasvatettiin palvelun kävijämäärää.

Uusi verkkopalvelu mahdollistaa nyt sen, että asiakkaat voivat hankkia tarvitsemansa tiedon suoraan verkosta, milloin vain ja missä vain. Fesconille tämä tarkoittaa isoa ajallista säästöä kun asiakkaalle ei tarvitse enää hakea ja toimittaa yksittäisiä tietoja. Yksi merkittävä asia on myös jaettavan tiedon laadun parantuminen, kun tuotteista julkaistavan tiedon rakenne ja malli on vakio. Lopputuloksena on enemmän kauppaa ja tyytyväiset asiakkaat.

Suosittelija:

"e21:n valintaan vaikutti monipuolinen osaaminen. Heillä on hyvät referenssit rakennustuotealalta ja he ovat erittäin perehtyneitä teknisen tuoteportfolion tuotetiedonhallinnan ongelmiin. Tämän lisäksi e21 tarjoaa toimivan ratkaisumallin, palveluhenkisesti."

Kimmo Peltola, toimitusjohtaja, Fescon

Pinterest
Referenssin infoboxi
e21 Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fescon Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Särkikangas, myyntijohtaja, e21

Lisätietoja

Yritysprofiili e21 Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Omat tagit

Tuotetiedon hallinta
Google Adwords

Siirry yrityksen profiiliin e21 Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

e21 Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

e21 Solutions - Muita referenssejä

e21 Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia