Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Keskiössä tuotanto - Asoma Oy valitsi Monitor G5:en

VideoAsoma Oy on 1942 perustettu kasvava suomalainen perheyritys. Yhtiö valmistaa tyhjiömuovausmenetelmällä valmistettavia muovikomponentteja sekä -tuotteita ajoneuvo- ja elektroniikka teollisuudelle, kone- ja laiteteollisuudelle sekä sairaala- ja saniteettiteollisuudelle.'

Asoma Oy työllistää 26 osaavaa ammattilaista ja sen liikevaihto noin neljä miljoonaa euroa. Asoma Oy:n menestys perustuu jatkuvaan haluun kehittää yrityksen toimintoja. Vuonna 2020 Asoma otti käyttöön Monitor G5-toiminnanohjausjärjestelmänään.

– Asoma Oy:n Menestys perustuu erittäin osaavaan henkilöstöömme sekä siihen että yhdessä omistajien kanssa haluamme jatkuvasti kehittää tätä yritystä. Oli se sitten tietojärjestelmien puolelta tai laiteinvestointien puolelta, jotta olisimme Suomessa edelläkävijä tyhjiömuovattujen muovituotteiden alalla, toimitusjohtaja Nina Ertiö sanoo.

Asoma Oy:llä on halu olla muovialan edelläkävijä, niin kehityksessä, suunnittelussa kuin valmistuksessakin ja yritykselle on tärkeää olla asiakkaiden ehdoilla toimiva joustava sekä luotettava yhteistyökumppani.

– Haluamme toimia asiakkaidemme ehdoilla ja olla pitkäaikainen ja joustava yhteistyökumppani. Vaatimuksenamme on myös pitkäaikaiset yhteistyökumppanit myös toiseen suuntaan. Vaadimme joustavuutta myös tietojärjestelmiltä, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin, sanoo Nina Ertiö

Asoma Oy:lle oli toiminnanohjausjärjestelmää valitessa tärkeää, että ohjelmisto palvelee erityisesti yrityksen tuotantoa. Lisäksi haluna oli välttää ohjelmiston räätälöintejä, mutta saada silti kaikki yrityksen toiminnalle tärkeät toiminnot yhdestä ohjelmistosta.

– Valitsimme Monitor G5-toiminnanohjausjärjestelmän koska se on tuotantolähtöinen ohjelmisto ja meille tuotanto oli se kaikkein tärkein osa-alue tietojärjestelmää valittaessa. Meille oli erittäin tärkeää, että saisimme kaikki toiminnot yhden ja samana ohjelmiston alle, emme myöskään halunneet räätälöintejä vaan halusimme valita standardipaketin.

Nina Ertiö

Toimitusjohtaja

Asoma Oy

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia