Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

"Kasvuyhtiö, satsaa raportointiin ajoissa!"

BloggausSijoittaja ja hallitusammattilainen Ken Liebkind, ruotsalaisen Alfvén & Didriksonin partneri, toivoo kasvuyhtiöiltä läpinäkyvää ja reaaliaikaista raportointia, joka auttaa sekä tiimin että sijoittajien työtä.


“Jakakaa dataa avoimesti yhtiön sisällä – tiedon ei tarvitse olla vain hallituksen tai johdon käytössä. Yhteisistä mittareista kaikki oppivat, mitkä ovat yhtiön tärkeimmät ajurit”, Liebkind kannustaa.

Aina välillä Liebkindille tulee vastaan niitä, jotka eivät ole satsanneet raportintiin ajoissa ja kun sijoittajat tulevat mukaan, yritys huomaakin että raportointi olisi pitänyt laittaa kuntoon jo aiemmin. Hyvä raportointi kertoo, että datan analysointi on tärkeää tiimille ja se on hyvä asia myös sijoittajien suuntaan.

Liebkind muistuttaa, että ajantasainen raportointi lisää ulkopuolisten sijoittajien turvallisuuden tunnetta – kun tietoihin pääsee helposti käsiksi voi olla turvallisin mielin siitä, että tietää, miten yrityksellä menee.

Pinterest
Dear Lucy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Dear Lucy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Omat tagit

Hallitustyöskentely
sijoittajaviestintä
Kasvuyritys
raportointi

Siirry yrityksen profiiliin Dear Lucy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dear Lucy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Dear Lucy - Muita referenssejä

Dear Lucy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia