Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HILKKA-mobiilisovellus kotiin annettaviin palveluihin

BloggausHILKKA-järjestelmän mobiilisovellus on käytössä erityisesti yksityisten palveluntarjoajien, kuntien ja kaupunkien kotihoidossa, kotisairaanhoidossa sekä asumispalveluissa. Helppokäyttöinen HILKKA-mobiili tukee kotihoidon liikkuvan työn luonnetta ja sen avulla työntekijät näkevät kaiken oleellisen tiedon päivän asiakaskäynteihin liittyen. Työntekijä näkee päivän työt & käynnit suoraan mobiilisovelluksesta ja pääsee lähtemään seuraavaan määränpäähänsä suoraan asiakkaalta hyödyntäen tarvittaessa puhelimen navigointia. Kotikäynnin aikana työntekijä voi tarkistaa mobiilisovelluksesta mm. asiakkaan perustiedot, kerätä asiakaspalautetta sekä aloittaa ja lopettaa työn HILKKA-mobiilin avulla.

Jos käytössäsi on HILKKA-järjestelmän työvuorosuunnittelu, työaikojen kirjaaminen on mahdollista tehdä suoraan HILKKA-mobiilisovelluksella. Toteutuneet työt siirtyvät HILKKA-järjestelmän työraporteille jai tarvittaessa aina laskutukseen asti.

Mobiilisovellus tukee rakenteista kirjaamista reaaliajassa ja voit hyödyntää puheentunnistusta

HILKKA-mobiili tukee hoitotyön sähköistä ja reaaliaikaista rakenteista kirjaamista kotiin annettavissa palveluissa. Kirjauksissa pystyt käyttämään omia kirjausotsikoita tai halutessasi rakenteellista kirjaamista. Voit myös sanella kirjauksen, jolloin kirjaus on mahdollista tehdä nopeasti ja asiakkaan kanssa yhdessä.

Mobiilisovellus toimii Android-puhelimissa. Käyttäjä näkee mobiilista asiakastiedot kätevästi yhdellä silmäyksellä. Hoivatyöntekijä voi tarkistaa mobiilista mm. asiakkaan yleistiedot, lääkelistan, mittaukset ja arviot sekä asiakkaan yhteyshenkilöt. Sovelluksen avulla voidaan kirjata monipuolisesti erilaisia mittaustuloksia (verenpaine, verensokeri, paino jne.) sekä tarkistaa lääkelistan tai asiakkaaseen liittyvät kirjaukset. Tietoja on mahdollista kirjata myös puhelimen ollessa matkapuhelinverkon ulottumattomissa.

Lue lisää kotisivuiltamme löytyvästä blogista

Pinterest
myneva Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili myneva Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Tietoturva

Toimialakokemus

Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Android

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin myneva Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

myneva Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

myneva Finland - Muita referenssejä

myneva Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia