Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Henna Plit osakkaaksi ja Starian talousjohtajaksi

BloggausHenna Plit on nimitetty Starian talousjohtajaksi (Chief Financial Officer). Henna aloitti tehtävässään 7.2.2023. Hän raportoi toimitusjohtajalle ja on osa Starian johtoryhmää.

Tehtävässään Henna vastaa Starian taloustiimistä, sen toiminnasta ja kehittämisestä. Henna tulee tekemään läheistä yhteistyötä liiketoimintayksiköiden kanssa tukeakseen Starian kasvua.

"Staria tarjoaa palveluita talousjohtajille, joten on erityisen tärkeää, että meidän oma taloustiimimme on maailmanluokkaa ja benchmark kaikille muille kasvuyrityksille. Olen täysin vakuuttunut, että Henna on oikea valinta tähän haastavaan rooliin. Toivotamme Hennan lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!" - Artti Aurasmaa, CEO, Staria

Hennalla on lähes 25 vuoden kokemus erilaisista talousfunktion tehtävistä eri toimialoilla ja erilaisissa omistusrakenteissa – vahvimmin business controllerina ja talousjohtajana. Viimeisimmässä roolissaan Henna toimi Attendo Suomen talousjohtajana vastaten ja kehittäen nopeasti kasvaneen yrityksen talous-, kiinteistö- ja hankintatoimintoja. Henna on johtanut useissa yrityksissä erilaisia talouden järjestelmähankkeita ja työskentelytapojen muutosta aina talouden ERP-projekteista BI and Planning -järjestelmiinPalvelukeskusten implementointi ja prosessien kehittäminen on kuulunut myös useampaan toimenkuvaan vuosien saatossa. Pitkän uran aikana on kokemusta kertynyt myös erilaisista yritysjärjestelyistä ja integraatioista – eri toimialoilla ja nopealla syklillä. Viimeiset 10 vuotta urasta on painottunut erilaisten muutosten läpiviemiseen liiketoimintaa tukien ja liiketoiminnan kanssa.

"Vahvasti kasvavilla ja kansainvälistyvillä yrityksillä on toiminnan laajentuessa omat haasteensa. Starialla on tarjota osaamista ja skaalautuvia työkaluja tähän haasteeseen – auttamaan yrityksiä siirtymään seuraavalle tasolle. Se, että olemme mukana hoitamassa kasvuyritysten talouspalveluita jo yli 40 maassa, on todella hienoa." - Henna Plit, CFO, Staria

"Koen itseni talouden "yleismies Jantuseksi", jolla sydän sykkii intohimoisesti liiketoiminnan tukemiselle ja kehittämiselle yhdessä ihmisten kanssa. Yksin ei kovin paljoa saa aikaiseksi, mutta yhdessä sitäkin enemmän. Minulle on hyvin tärkeää johtaminen ja tiimin valmentaminen, jotta jokainen pystyy tekemään parhaansa ja menestymään roolissaan.”

Henna kuvailee hänessä yhdistyvän analyyttisen luonteen innovatiivisen ja aikaansaavan lähestymistavan kanssa. Eniten Hennaa kuvaa sanonta: "Tosissaan vaan ei tosikkona".

"Olen hyvin innostunut ja motivoitunut liittymään Staria-perheeseen. Käydyt keskustelut eri osapuolten kanssa ovat olleet hyvin energisoivia. Näen paljon mahdollisuuksia toimivien ja tehokkaiden prosessien lisäksi myös tiedolla johtamisen saralla. Ei pelkästään järjestelmäteknisesti, mutta myös siinä, miten tiedolla johtaminen viedään osaksi yrityksen kulttuuria. Tiedolla johtaminen kun loppuviimeksi helpottaa meidän kaikkien työpäivää ja lisää itse kunkin ymmärrystä, kun siitä kuuluisasta "mutusta" tulee sitten dataa päätöstenteon tueksi. Kaikkein eniten kuitenkin odotan lyhyellä tähtäimellä sitä että saan tutustua Starialaisiin kasvokkain ja kuulla miten kukin tukee yritysten kasvumatkaa – growth without borders."

Lisätietoja:

Artti Aurasmaa

CEO, Staria

artti.aurasmaa@staria.com

+358 45 186 1775

Henna Plit

CFO, Staria

henna.plit@staria.com 

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

CFO
Talousjohto
Nimitysuutinen
Nimitykset
Staria

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia