Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Heirol – Autotallista keittiövälinetuottajien kärkeen

ReferenssiHeirolin valikoimiin kuuluu keittiötarvikkeita aina juustohöylistä paistinpannuihin.Yksi Heirolin tärkeimmistä tuotesarjoista onSteely -sarja, johon kuuluvia keittiön pientarvikkeita on myyty jo miljoonia kappaleita.

Omien tuotteidensa lisäksi Heirol tuo maahan yksinoikeudella muun muassa italialaisen Bialettin espressokeittimiä, Marcaton pastakoneita ja Kanadalaisen Trudeaun tuotteita.

Heirolilla on laaja valtakunnallinen jälleenmyyjäverkosto, myymälä Turussa, kuluttajaverkkokauppa sekä jälleenmyyjille tarkoitettu extranet.

Yhteistyö Sofokuksen kanssa käynnistyy

Sofokuksen ja Heirolin yhteistyö alkoi alun perin vuosia sitten suositusten kautta. Ensimmäisenä projektina Sofokus uudisti Heirolin verkkosivuston.

Yhteistyö Heirollin kanssa jatkui sähköisen tuotekuvaston, extranetin ja B2B-verkkokaupankäyntiratkaisun parissa.Tällä hetkellä Sofokus tekee tiivistä yhteistyötä Heirolin kanssa, liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä sähköisillä työkaluilla.

Verkkokauppa tuo tuotteet kuluttajan ulottuville koko maahan

Heirolin Magento-pohjaisessa verkkokaupassa yhdistyvät yrityksen verkkosivustot ja verkkokauppa.

Sähköisen ostotoiminnallisuuden lisäksi Heirolin kuluttajaverkkokaupan tavoitteena on tarjota asiakkaille tiedot kaikista Heirolin valikoimiin kuuluvista tuotteista.

Heirol haluaa verkkokauppansa avulla tarjota laadukkaita keittiötarvikkeita myös niille, jotka asuvat jälleenmyyjäverkoston ulkopuolella.

Vaikka Heirol kuvaileekin itseään pääasiassa tukkutaloksi, se ei ole halunnut kuluttajapuolella rajoittaa verkko-ostosten tekemistä esimerkiksi minimitilausmäärillä. Ostotilaukset viedään automaattisesti verkkokaupasta Nova-toiminnanohjausjärjestelmään.

Kuluttajaverkkokauppamme on tarkoitettu palveluksi niille asiakkaille, jotka näkevät tuotteitamme esimerkiksi aikakauslehdissä. Usein on niin, että joitain erikoistuotteita on saatavilla vain Helsingin liikkeissä, mutta verkkokauppamme avulla asiakkaat voivat sijainnistaan riippumatta tilata tuotteitamme”, kertoo Heirolin tuotepäällikkö Johanna Ventelä.

Extranet tehostaa jälleenmyyntiverkoston toimintaa

Extranet on kytketty Nova toiminnanohjausjärjestelmään, mikä mahdollistaa muun muassa ajantasaisen tuotetiedon tuomisen asiakaskohtaisesti verkkoon.

Heirolin extranet toimii jatkuvasti kasvavalle jälleenmyyjäverkostolle sähköisenä tuotekuvastona ja tilausjärjestelmänä.

Extranetissä on saatavilla tuotetietojen ja myyntieräkokojen lisäksi tuotteiden EAN koodit ja muun muassa pienet tuotekuvat.


Suosittelija:

Yhteistyö Sofokuksen kanssa on ollut helppoa, koska he ovat ymmärtäneet mistä liiketoiminnassamme on kyse. Me olemme voineet keskittyä omaan osaamiseemme ja Sofokus on tukenut liiketoimintamme sähköistämistä.

Toimitusjohtaja Rolf Moborg

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Heirol Oy
Ajankohta: 2010 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teemu Malinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Markkinointi
Viestintä
Myynti
Hankinta
Logistiikka

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Käyttäjähallinta
Verkkokaupparatkaisut
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Kauppa
Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Koulutus
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia