Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Granite Devices luottaa SprintIT:n asiantuntija-apuun Odoon täysimääräisessä hyödyntämisessä

ReferenssiGranite Devices oli jo käyttänyt Odoota jonkin aikaa toiminnanohjaukseensa, kun he huomasivat kaipaavansa entistä enemmän asiantuntija-apua järjestelmänsä kanssa.

Yhteistyö SprintIT:n kanssa aloitettiin kehitystarpeiden määrittelyllä ja tehtävien priorisoinnilla. Ensimmäiseksi rakensimme Granite Devicesin Odooseen liittymän heillä jo käytössä olevaan tärkeään järjestelmään. Granite Devices hoitaa tällä hetkellä Odoossa asiakkuuden hallinnan (CRM), myynti-toimitus-laskutus-putken, varaston ja ostojen hallinnan sekä kevyen taloushallinnon raportoinnin.   

Seuraavaksi yrityksellä on tavoitteena parantaa asiakaskokemusta Odoon avulla ja sitä varten otetaan käyttöön Odoo-portaali ja verkkokauppa jälleenmyyjille.

“Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti”, kertoo Hannu Harju, Director of Operations, Granite Devices Oy.

Tamperelainen Granite Devices Oy suunnittelee, valmistaa ja myy liikkeenohjaukseen liittyvää elektroniikkaa globaalisti. Pääsegmentteinä ovat ajosimulaattorit ja robotiikka.

Lue koko asiakastarina täältä

Suosittelija:

“Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti.” Hannu Harju, Director of Operations, Granite Devices Oy

Hannu Harju

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Granite Devices
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Eila Sillanpää

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Hankinta
Myynti
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia