Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Automatisoi ostotoiminta - maksimoi säästöt

post_image

TarjontaTehokas, mahdollisimman pitkälle automatisoitu osto- ja hankintajärjestelmä vähentää manuaalista käsityötä ja inhimillisten erehdysten määrää. Järjestelmä vahtii varastosaldoja puolestasi. Kun hälytysrajat rikkoutuvat, hankintajärjestelmä lähettää tarjouspyynnöt puolestasi valikoidulle toimittajille. Aikaa vievä käsityö automatisoidaan, ja sinulle jää vain tarkistus.

Hankintajärjestelmässä pidät kirjaa tavarantoimittajista ja hankittavista tuotteista sekä raaka-aineista. Näet kaikkien toimittajien tuoteluettelot, hinnat ja lisätiedot helposti. Teet älykkäämpiä ostopäätöksiä, jotka perustuvat sesonkiin ja tilauskantaasi. Seuraat tuotteen saatavuutta toimittajan varastossa ja tarkistat omien ostotilaustesi tilan. Voit jopa määritellä oman jälleenmyyntihintasi perustuen toimittajan hintoihin.

Saat parhaan hinnan kilpailuttamalla useita tavarantoimittajia. Pyydät tarjoukset, yhdistät myyjän vastaukset prosessiin ja vertaat ehdotuksia. Valitset parhaan tarjouksen ja teet ostotilauksen helposti. Raporttien avulla analysoit muun muassa jälleenmyyjien toimitusvarmuutta ja hintatasoa. Voit myös luoda hankintaehdotuksia myyntiennusteisiin perustuen Odoon ennustetyökaluilla.

Hankintaprosessi integroituu saumattomasti taloushallintoon. Laskujen tarkistus ja maksaminen suoraan pankkiin onnistuu muutamalla klikkauksella. Voit laittaa maksuun useita laskuja kerralla. Myös laskujen kierrätys on mahdollista. 

Hankintakanavat voidaan myös integroida Odoseen helposti. SprintIT on toteuttanut EDI yhteyksiä jo useaan toimittajaportaaliin, joiden avulla sekä ostaminen että saavuttaminen on tehty helpoksi ja automatisoitu niin, että vain poikkeamiin tarvitsee puuttua käsin.

Lue lisää

Pinterest
SprintIT Oy logo

SprintIT Oy:n tarjonta

Hankinta

Lisätietoja

SprintIT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SprintIT Oy:n tarjontaa

SprintIT Oy:n Hankinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia