Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkuutta valmistavan teollisuuden prosesseihin Odoo ERPin avulla

post_image

TarjontaValmistava teollisuus kustannustehokkaaksi Odoo ERPin avulla.

Valmistavassa teollisuudessa ERP-järjestelmän on taivuttava moneen. Raaka-aineiden hankinnan, tuotannonohjauksen , markkinoinnin ja myynnin sekä asiakastoimitusten on sujuttava jouhevasti. Talousjohtajan on saatava helposti raportit kaikesta toiminnasta.

Olipa tuotantosi vakiotuotteiden valmistamista tai jokaiselle asiakkaalle erikseen räätälöitäviä uniikkeja tuotteita, on tuotannon kustannusten optimointi äärimmäisen tärkeää. Kyky laskea tuotteen kustannukset tuotannon eri vaiheissa on kriittistä: Miten tuotteen arvo nousee valmistusprosessin eri vaiheissa? Mikä on varaston arvo? Mitkä asiakkaat ja markkina-alueet ovat kannattavimpia?

Pelkkä tuotannonohjaus ei usein riitä ERP-järjestelmää valittaessa. Asiakaspalvelu, kokoonpano ja tuotteen asentaminen saatetaan myydä palveluna, mihin ERPin on myös mukauduttava. Lisäksi toiminnanohjausjärjestelmän on tuotettava näppärästi vaativia raportteja johdolle. 

Lue lisää

Pinterest
SprintIT Oy logo

SprintIT Oy:n tarjonta

Valmistava teollisuus

Lisätietoja

SprintIT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SprintIT Oy:n tarjontaa

SprintIT Oy:n Valmistava teollisuus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia