Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fastroille Joensuun Vuoden Yrittäjä -palkinto

BloggausJoensuun Yrittäjät myönsi Fastroille Vuoden Yrittäjä -palkinnon 40-vuotisjuhlassaan 23. marraskuuta. Valintaperusteissa Fastroi mainitaan joensuulaislähtöisenä yrityksenä, joka on määrätietoisesti kehittänyt omia tuotteitaan ja kasvanut niiden myötä.

”Fastroin toiminta on ollut vakaata ja kannattavaa useamman vuoden ajan. Kasvua on tullut myös yritysostoilla. Lisäksi Fastroi on synnyttänyt toisenkin kannattavaa liiketoimintaa tekevän yrityksen”, Joensuun Yrittäjien puheenjohtaja Joona Kotilainen toteaa.

Fastroi osti tamperelaisen Necora Systems Oy:n vuonna 2015 ja jakautui kahdeksi yritykseksi infran ja kiinteistöjen rakentamista sekä kunnossapitoa palvelevan liiketoiminnan siirtyessä nykyiseen Fluent Progress -yhtiöön.

Fastroin toimitusjohtaja Risto Jalovaara kiittää Joensuun Yrittäjiä tunnustuksesta. Hän painottaa, että menestys on monien eri tahojen uurastuksen ansiota.

”Haluan kiittää yrityksemme henkilöstöä, pohjoiskarjalaisia hoivayrittäjiä sekä kolmannen sektorin organisaatioita jouhevasta yhteistyöstä”, Jalovaara sanoo. ”Onnistuminen edellyttää saumatonta yhteispeliä kaikkien osapuolten välillä.”

Lue palkinnosta kertova tiedote kokonaisuudessaan tästä.

Pinterest
Fastroi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fastroi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Fastroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fastroi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fastroi - Muita referenssejä

Fastroi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia