Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etsitkö tositarkoituksella?

BloggausEtsitkö tositarkoituksella selkeää, tottelevaista, kehittyvää, olennaiseen keskittyvää, ohjaavaa, helppokäyttöistä ja automatisoitua kumppania taloushallinnon toimistotyöhön? Olet saattanut löytää etsimäsi. Jydacom Talous PRO lunastaa ylläolevat luonnehdinnat sujuvasti ja mikä parasta, se on käytettävissä aina, kun olet nettiyhteyden ääressä. Ehkä on kuitenkin syytä kertoa Talous PROsta vähän enemmän, koska aika harva valitsee kumppaninsa muutaman lauseen perusteella. Jos kuulut noihin harvoihin, niin se on myynti.jd@evry.com tai 040 450 3800.

Jydacom Talous PRO on EVRYn uusi selainpohjainen taloushallinnon ratkaisu, joka on kehitetty rakennusalan vaativiin tarpeisiin. Se sisältää monipuoliset työkalut osto- ja myyntilaskutukseen, maksuerälaskutukseen, laskuntarkastukseen sekä kirjanpitoon. Automatisoidut työvaiheet tehostavat taloushallintoa, mikä vähentää rutiineja ja manuaalisen työn määrää. Ja mikä parasta, se on kiinteä osa Jydacom toiminnanohjausjärjestelmää, joten ei ole liioiteltua sanoa, että Talous PROn avulla ohjaat yrityksesi taloutta kokonaisvaltaisesti ja reaaliaikaisesti sekä hoidat sidosryhmien ilmoitukset vaivatta.

Automatisoitu kumppani

Laskujen tiliöinnit siirtyvät suoraan kirjanpitoon, jolloin samaa tietoa ei tarvitse tallentaa useaan paikkaan. Automaatiota hyödyntäen kirjanpidon tekemiseen kuluva aika vähenee merkittävästi, jolloin kirjanpitäjä voi keskittyä enemmän talouden ennusteisiin, konsultointiin ja liiketoiminnan tukemiseen. Se siis tajuaa tehdä jotakin itse eikä sitä tarvitse koko ajan komentaa ja toitottaa uudestaan ja uudestaan mitä pitäisi tehdä. Siihenhän saattaa ihan vallan ihastua.

Tietojen reaaliaikainen seuranta

Kirjanpito on heti oikein – laskujen tallentaminen reskontraan lisää ne automaattisesti myös kirjanpitoon. Tiliote sisältää jo saapuessaan kirjanpidon viennit, ja asiakkaiden maksut näkyvät myyntilaskuilla automaattisesti reaaliajassa. Kirjanpidon raportteihin voi syventyä milloin vain ja mistä tahansa. Toisinaan riittää vain ns. pikasilmäys, koska tärkeimmät tiedot yrityksen taloudesta löytyvät heti taloushallinnon järjestelmän etusivulle nostettuina. Autuutta – sitä ei tarvitse vahtia koko ajan, mutta voi, jos siltä tuntuu. Ja tiedät koko ajan, mitä se oikein meinaa. Se on hullaantuminen tässä ja nyt.

Nopea tiedonhaku

Yksittäisen tapahtuman etsiminen paperisesta kirjanpidon aineistosta vaatii aikaa. Sama tieto on sähköisessä järjestelmässä etsittävissä monipuolisten hakumahdollisuuksien avulla nopeasti. Kirjanpidon tiedoista pääsee tutkimaan helposti yksittäistä laskua tai toisinpäin. Hakutekijöitä voi myös rajattomasti yhdistellä, jolloin suurestakin määrästä laskuaineistoa tiettyjen kriteerien mukaisia laskuja ja tapahtumia on yksinkertaista etsiä. Sitä voi siis lukea kuin avointa kirjaa. I’m in love.

Helppo ja turvallinen käyttäjähallinta

Käyttäjäoikeuksia voidaan lisätä ja muokata vapaasti taloushallinnon järjestelmässä. Pelkillä katseluoikeuksilla esimerkiksi voidaan rajata pois käyttäjän mahdollisuus päästä muokkaamaan kirjanpidon tietoja. Katseluoikeudet antavat kuitenkin mahdollisuuden käyttäjälle tutkia esimerkiksi kirjanpidon raportteja. Kaksivaiheinen tunnistautuminen takaa sen, että taloushallinnon järjestelmään ei pääse kirjautumaan kuin omilla, henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla. Hienoa, ei tarvitse tapella kaukosäätimestä.

Helppo käyttöönotto

Taloushallinnon järjestelmä on ”heti valmiina”, ja aloitustoimet on nopeasti hoidettu. Asiakas saa yhdellä sopimuksella käyttöönsä koko taloushallinnon järjestelmän, mukaan lukien pankkiyhteydet, verkkolaskut ja tulostuspalvelun. Standardoidun järjestelmän käyttöönotto on nopeaa, sillä määrittelyjä ei tarvitse tehdä. Laskujen lähettäminen ja maksatus onnistuu järjestelmästä heti käyttöönoton jälkeen. Mikäli yrityksellä on ennestään ollut käytössään Jydacom- talousjärjestelmä, tullaan käyttöönoton yhteydessä siirtämään uuteen ohjelmaan olemassa oleva data, kuten mm. maksuerätaulukot, myyntilaskut ja ostolaskut. Mukana tulee siis tuttua ja turvallista, vaikka kumppani onkin uudistettu painos.

Kustannustehokkuus

Taloushallinnon järjestelmän veloitukset syntyvät käytön mukaan, eli käytöstä veloitetaan tositemäärän perusteella. Käyttöoikeuksia voidaan taloushallinnon järjestelmään avata tarvittava määrä, ja niiden käytöstä ja avaamisesta ei veloiteta erikseen. Toimivassa suhteessa talousasiat voidaan sopia joustavasti ja kumpikaan ei maksa sellaisesta, mitä ei käytä.

Helppo yhteiskäyttö tilitoimiston ja tilintarkastajan kanssa

Tilitoimistolle voidaan avata tarvittava määrä käyttäjätunnuksia taloushallinnon järjestelmään veloituksetta. Tilitoimisto laatii kirjanpidon samassa ympäristössä, jossa yritys toimii. Tämä helpottaa yrityksen ja tilitoimiston yhteistyötä, koska molemmilla on pääsy samoihin tietoihin ja näkymiin, milloin vain. Tilintarkastus sähköisessä järjestelmässä on vaivattomampaa kuin perinteisessä paperimaailmassa, koska tilintarkastajalle ei tarvitse toimittaa paperista aineistoa. Ei siis välttämättä edellytä omaa sitoutumista, vaikka ”tahdon” sanoisikin.

Me EVRYllä tarjoamme tositarkoituksella rakennusalan yrityksellesi uutta taloushallinnon kumppania. Ota yhteyttä ja sovitaan uuden suhteen aloituksesta.

Pinterest
EVRY logo

Lisätietoja

Yritysprofiili EVRY kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT
Rakentaminen

Omat tagit

Jydacom

Siirry yrityksen profiiliin EVRY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

EVRY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

EVRY - Muita referenssejä

EVRY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia