Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Alasen Rakennus Oy tehosti toimintaansa EVRY Jydacomin uudistuneella palkanlaskentaohjelmalla

ReferenssiAlasen Rakennus Oy käyttää EVRYn rakennusalalle tarkoitettua Jydacom-toiminnanohjausjärjestelmää. Kun järjestelmään kuuluva Jydacom Palkat -ohjelmisto oli uudistumassa, Alasen Rakennus halusi saada uuden version käyttöönsä mahdollisimman nopeasti. Yritys on tyytyväinen: palkanlaskenta on nopeutunut ja tehostunut entisestään.


Vuonna 1984 perustettu Alasen Rakennus Oy on Pirkkalassa sijaitseva perheyritys, joka keskittyy pääasiassa saneeraustöihin, mutta rakentaa myös toimistotiloja, teollisuushalleja ja muita julkisia rakennuksia. Kun yrityksen vanha toiminnanohjausjärjestelmä ei enää pysynyt kasvavan liiketoiminnan vauhdissa, se päätti vuoden 2016 alussa valita järjestelmätoimittajakseen EVRY Jydacomin.

Alasen Rakennus käyttää EVRYn Jydacom-ratkaisua laajalti, muun muassa tuotannonhallintaan, myynnin seurantaan, osto- ja myyntireskontraan sekä palkanlaskentaan.

”Aloitimme Jydacom Palkat -ohjelman edellisellä versiolla. Kun ohjelma oli joka tapauksessa uudistumassa vuoden 2017 aikana, halusimme tehdä vaihdon mahdollisimman pian. Uusi ohjelmistoversio helpotti palkanlaskentaa entisestään”, iloitsee toimistopäällikkö Sini Mätäsniemi Alasen Rakennus Oy:stä.

Alasen Rakennus ja EVRY Jydacom suunnittelivat uuden palkanlaskentaohjelmiston käyttöönoton huolellisesti. Ajankohdaksi valittiin syksy 2016.

”Uuden Jydacom Palkat -ohjelman käyttöönotto sujui todella hienosti ja ilman viivytyksiä. EVRY Jydacom siirsi tiedot uuteen ohjelmistoversioon, ja kaikkinensa prosessi kesti noin kuukauden. EVRY Jydacomin väki kävi paikan päällä kouluttamassa meitä uuden version käyttöön, ja saimme myös etäkoulutusta”, kertoo Mätäsniemi.

Helppokäyttöinen Jydacom Palkat -ohjelma säästää aikaa

Rakennusala asettaa palkanlaskentaohjelmalle monia vaatimuksia. Ohjelman täytyy osata laskea esimerkiksi työkalukorvaukset, matkakorvaukset, työajan lyhennykset sekä viikonloppu- ja ylityökorvaukset.

”Uusi ohjelmistoversio on ihan loistava. Se on helpottanut ja nopeuttanut palkanlaskentaa – erityisesti ylityötuntien laskentaa – huomattavasti. Lisäksi siinä on vanhaa versiota enemmän työtä helpottavia raporttipohjia”, Mätäsniemi sanoo.

Sini Mätäsniemi laskee Alasen Rakennus Oy:n palkat kahden viikon välein. Apuna palkanlaskennassa on toinen työntekijä. He ovat erittäin tyytyväisiä Jydacom Palkat -ohjelmiston käytettävyyteen.

”Ohjelmaa on todella helppoa käyttää. Olen siihen niin tyytyväinen kuin vain voi olla. Työn tehostuminen jättää enemmän aikaa muille hommille, kuten laskutukselle, ja synnyttää varmasti ajan kanssa myös kustannussäästöä”, sanoo Mätäsniemi.

”Lisäksi käyttäjätuki toimii mainiosti. Sieltä vastataan kysymyksiin nopeasti ja asiantuntevasti. EVRY Jydacom tuntee rakennusalan perusteellisesti, ja heidän ratkaisunsa on juuri sille räätälöity. Lisäksi ohjelmistoja kehitetään ja päivitetään jatkuvasti, joten ne kestävät ajan hermolla ja toimivat saumattomasti keskenään.”

Alasen Rakennus Oy miettii jo järjestelmän jatkokehitystä. Harkinnassa on seuraavaksi kalustonhallintaratkaisu.

Suosittelija:

”Ohjelmaa on todella helppoa käyttää. Olen siihen niin tyytyväinen kuin vain voi olla. Työn tehostuminen jättää enemmän aikaa muille hommille, kuten laskutukselle, ja synnyttää varmasti ajan kanssa myös kustannussäästöä”

Sini Mätäsniemi, Toimistopäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
EVRY logo

Tiedot

Tilaaja: Alasen Rakennus Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili EVRY kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Siirry yrityksen profiiliin EVRY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

EVRY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

EVRY - Muita referenssejä

EVRY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia