Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jultek kasvattaa liiketoimintaansa Jydacom-järjestelmien tuella

ReferenssiJultek Oy on Pirkanmaalta lähtöisin oleva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Sittemmin myös Helsingin talousalueelle laajentanut yritys on toiminut yli 20 vuotta ja ollut Jydacomin tyytyväinen asiakas 16 vuoden ajan. Toimitusjohtajana toimiva Jaakko Asp on laajentanut Jydacom-kokonaisjärjestelmän käyttöä yrityksen kasvun mukana. Tällä hetkellä Jydacom on todella laajasti käytössä ja Jultek hoitaakin esimerkiksi tuotannonhallinnan, taloushallinnan, tarjouslaskennan sekä palkat Jydacomin ohjelmistojen avulla.

Talous PRO:sta apua liiketoiminnan kasvuun


Taloushallintoa Jultek hoitaa Jydacomin Talous PRO-ratkaisun avulla. Talous prossa yhdistyy suomen käytetyin sähköisen taloushallinnon järjestelmä Procountor sekä rakennusalan vaatimien erityistarpeiden mukaiset toiminnot. Aspin lisäksi ohjelmaa käyttää yksi henkilö ja Asp näkeekin, että ohjelma on tuonut selkeästi hyötyä arkeen. ”Ohjelmisto on mahdollistanut asioiden helpon hoitamisen suoraan työmaalta käsin, eikä tarvitse aina ajaa erilliseen toimistoon. Ohjelmiston käyttö on mahdollistanut liiketoiminnan kasvun, kun aikaa on jäänyt tärkeiden asioiden hoitamiseen.”, toteaa Asp.

Jydacomin kokonaisjärjestelmä ovat vaikuttaneet myös selkeästi yrityksen toimintaan, ja kasvun myötä yritys onkin tänä vuonna palkannut jo oman kirjanpitäjän. ”Ohjelmistot auttavat pitämään hallintopuolen kunnossa ja auttavat reagoimaan asioihin nopeasti, kun kaikki tieto on suurimmaksi osaksi samassa paikassa ja työ ja ohjelmiston käyttö on helppo yhdistää.”, kertoo Asp. Lisäksi hän toteaa ohjelmistojen lisänneen myös kustannustehokkuutta.

Rakentamisen tulevaisuus

Rakennuslehti haastatteli Evry Finlandin toimitusjohtaja Hannu Mäkimattilaa digitaalisen suunnittelun työkaluista ja kustannusseurannasta rakennusalla lokakuun alussa. Mäkimattilan sanoin ”nykyaikaisiin digityökaluihin kannattaa investoida myös eurojen hallinnassa. Näin työmaita päästään johtamaan tarkemmin ja reaaliaikaisemmin.” Myös Asp myötäilee kommentteja ja toteaa, että ”Jydacom-ohjelmistojen kaltaiset ratkaisut ovat tämän hetken ja tulevaisuuden tapa toimia.” Hän myös kommentoi, että kaikkien rakennusalan yrittäjien tulisi harkita vakavasti ohjelmistojen käyttöönottoa, sillä hän näkee ohjelmistojen hyödyntämisen ”ainoana oikeana tapana toimia”.

16 vuotta järjestelmien tyytyväisenä käyttäjänä kertoo järjestelmien toimivuudesta, mutta Asp haluaa kehua eniten jotain muuta, nimittäin asiakaspalvelua. ”Asiakaspalvelusta jos täytyisi antaa arvosana asteikolla 1-10 antaisin asiakaspalvelullenne joko 12 tai jopa 13. ”, kehuu Asp. Hän on kokenut saaneensa aina loistavaa apua silloin kun hänellä on ollut sille tarvetta.

Lisää rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmistä pääset kuulemaan webinaareistamme. https://www.jydacom.fi/webinaarit/

Suosittelija:

”Ohjelmisto on mahdollistanut asioiden helpon hoitamisen suoraan työmaalta käsin, eikä tarvitse aina ajaa erilliseen toimistoon. Ohjelmiston käyttö on mahdollistanut liiketoiminnan kasvun, kun aikaa on jäänyt tärkeiden asioiden hoitamiseen.”

Jaakko Asp, toimitusjohtaja, Jultek Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
EVRY logo

Tiedot

Tilaaja: Jultek Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili EVRY kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT
Rakentaminen

Omat tagit

Jydacom

Siirry yrityksen profiiliin EVRY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

EVRY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

EVRY - Muita referenssejä

EVRY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia