Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FH Rakentajat - Kasvun hallintaa nykyaikaisilla järjestelmillä

ReferenssiFH Rakentajat eli viralliselta toiminimeltään Finnish Home Constructions Oy on Etelä-Savon, Etelä-Suomen, Uusimaan ja Kymenlaakson alueella toimiva vuonna 2004 perustettu rakennusalan yritys, joka rakentaa kerrostaloja, rivitaloja ja toimitiloja ja toimii myös urakoitsijana. FH Invest on kasvanut vähitellen ja sen tytäryhtiönä toimiva FH-rakentajat on kasvanut sen rinnalla. Kasvu vaati järjestelmien päivittämistä nykyaikaisemmiksi, joten noin vuosi sitten yritys otti Jydacomin Talous PRO:n käyttöön sekä palkkasi samalla oman kirjanpitäjän.

Jydacom Talous PRO osana taloudenhallintaa


Yrityksessä on tällä hetkellä kolme henkilöä, jotka käyttävät järjestelmää. Talous PRO on säästänyt paljon aikaa taloushallinnossa, sillä se on vähentänyt tarvittavia työvaiheita. Lisäksi järjestelmän avulla on entistä helpompaa ja nopeampaa tarkistaa sekä seurata asioita. FH Rakentajien talousjohtaja, Jussi-Pekka Viskari kommentoikin, että ”ilman järjestelmää aika olisi tiukilla.” Tärkeäksi seikaksi keskustelussa nousee myös se, että järjestelmää on mahdollista käyttää toimiston ulkopuolella.

Kasvun hallintaa nykyaikaisilla järjestelmillä

FH-rakentajien mukaan yrityksen kasvun mukana lisääntynyt työmäärä vaatii nykyaikaistumista sekä nykyaikaisia järjestelmiä. Ensimmäiset järjestelmät otettiin käyttöön 2008 ja vuosien varrella yrityksessä on kasvettu Jydacom-järjestelmien tapaan tehdä asioita. FH-rakentajat luotavatkin toiminnassaan Talous PRO:n lisäksi Jydacomin Tuotannonhallintaan, Tarjouslaskentaan, Kulunseurantaan sekä Palkkoihin. Viskarin mukaan ”järjestelmien käyttö poistaa kiirettä ja aikaa jää enemmän muihin töihin.”

FH Rakentajat tyytyväisiä käyttöönottoprosessiin

Usein monien uusien järjestelmien käyttöönotto on aikaa vievää ja kallista työtä, mutta FH-rakentajat kokivat, että he saivat tarpeeksi paljon tukea prosessin aikana. ”Käyttöönottoprosessi Talous Pron osalta meni hyvin ja ohjaus oli erittäin loogista ja sujuvaa. Koko ajan asiakkaasta pidettiin huolta ja varmistettiin, että järjestelmää osattiin oikeasti käyttää ja tulevaisuuden ongelmilta vältyttäisiin.”, kertoi FH-rakentajien Jussi-Pekka Viskari. Prosessi ei kuitenkaan lopu siihen, kun asiakas siirtyy käyttämään järjestelmää itsenäisesti, vaan tarvittaessa on tarjolla myöskin tukiopetusta järjestelmän käyttöön. Viskari haluaakin kiittää ja todeta, että asiakkaan näkökulmasta Talous PRO tarjosi esimerkillisen käyttöönottoprosessin.

Lisää Taloushallinnan ratkaisuistamme löydät osoitteesta www.jydacom.fi/ratkaisut/taloushallinto/. Mikäli haluat kuulla lisää taloushallinnosta tai Jydacomin muista ratkaisuista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti.jd@evry.com tai soittaa 040 450 3800.

Suosittelija:

Käyttöönottoprosessi Talous Pron osalta meni hyvin ja ohjaus oli erittäin loogista ja sujuvaa. Koko ajan asiakkaasta pidettiin huolta ja varmistettiin, että järjestelmää osattiin oikeasti käyttää ja tulevaisuuden ongelmilta vältyttäisiin.

Jussi-Pekka Viskari, talousjohtaja FH Rakentajat

Pinterest
Referenssin infoboxi
EVRY logo

Tiedot

Tilaaja: FH Rakentajat

Lisätietoja

Yritysprofiili EVRY kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT
Rakentaminen

Omat tagit

Jydacom

Siirry yrityksen profiiliin EVRY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

EVRY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

EVRY - Muita referenssejä

EVRY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia