Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

El-Björn: Otimme askeleen eteenpäin Monitor ERP -järjestelmän ansiosta

BloggausEl-Björn AB on rakennus- ja sähköalan yritys. El-Björn-nimen alla kehitetään, valmistetaan ja markkinoidaan kokonaisratkaisuja energianjakeluun sekä valaisimia ja ilmastointilaitteita olemassa oleviin asennuksiin. Yritys toimii ensisijaisesti Pohjoismaissa ja Baltiassa. El-Björn on käyttänyt Monitor toiminnanohjausjärjestelmää vuodesta 2006 lähtien.

Miksi valitsitte Monitor toiminnanohjausjärjestelmän?

– Kun mietimme toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamista, käytimme riippumatonta konsulttia, joka teki perusteellisen selvityksen ja esitteli meille eri vaihtoehtoja, jotka soveltuisivat toimintaamme. Loppuvaiheessa vaihtoehdoista oli jäljellä Monitor ERP ja eräs toinen järjestelmä. Valitsimme Monitorin, sillä tunsimme, että siinä oli kaikki valmiina. Toisessa järjestelmässä meidän olisi pitänyt mukauttaa raportteja saadaksemme yrityksemme tarvitseman pohjan päätöksille. Siihen olisi mennyt monta kallista konsulttituntia. Tunsimme, että Monitor ERP tarjosi kaiken tarvittavan yrityksemme kasvuun pitkäksi aikaa eteenpäin, kertoo El-Björn AB:n IT-johtaja Conny Hansson.

Sujuiko Monitor ERP-järjestelmän käyttöönotto suunnitelmienne mukaisesti?

– Näin jälkikäteen olemme ymmärtäneet, että käyttöönotto sujui erittäin hyvin, sanoo Conny. Allekirjoitimme sopimuksen Monitorin kanssa maaliskuun lopussa 2006. Huhti- ja toukokuun aikana koulutimme henkilökuntamme järjestelmän käyttöön ja rekisteröimme perustiedot yhdessä Monitorin konsulttien kanssa. Kesäkuun 12. päivä otimme järjestelmän varsinaisesti käyttöön. Halusimme saada järjestelmän nopeasti toimintaan, joten paikan päällä oli monta Monitorin konsulttia käyttöönoton yhteydessä. Mitään ongelmia ei ilmaantunut, ja kaikki sujui hienosti ensimmäisestä päivästä lähtien. Siihen vaikutti varmasti myös se, että koko henkilökuntamme oli positiivisesti asennoitunut järjestelmän vaihtoon, lisää Conny.

”Valitsimme Monitor ERP:n, sillä tunsimme, että siinä oli kaikki valmiina.”

Conny Hansson

IT-johtaja

El-Björn AB

Haluatko parantaa liiketoimintasi toimitusvarmuutta, kannattavuutta ja tehokkuutta? Ota meihin yhteyttä niin kerromme, miten voit hyödyntää valmistavan teollisuuden asiantuntijuuttamme ja Monitor ERP-järjestelmää koko liiketoimintasi hallitsemiseen.

Varaa maksuton verkkoesittely: https://www.monitorerp.com/fi/varaa-maksuton-verkkoesittely

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Auditointi
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

monitor erp system finland
monitor erp valmistavalle teollisuudelle

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia