Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitalisaatio on mahdollisuuksien avaruus

BloggausMeiltä kysyttiin Mediaplanetin haastattelussa, miten digimurroksesta selviää voittajana. Ja mehän vastaamme, kun kysytään.

Jos ja kun bisneksesi tuntuvat kaipaavan digitalisaatiota, ensimmäinen askel on helppo: ota yhteyttä, meille nämä asiat eivät ole mitään… rakettitiedettä.

"Usein asiakkaallamme on mietittynä valmiina strategia, jonka pohjalta suunnittelemme yhdessä oikean tavan lähteä liikkeelle – näin syntyy paras lopputulos. Ei ole järkevää syöksyä suin päin koodaamaan vaan edetä liiketoiminnan tarpeista lähtien. Digitalisointiin kannattaa varustautua hyvillä kysymyksillä, ei valmiilla vastauksilla," Rakettitieteen Base Commander Timo Aittoniemi kertoo.

Ennen mua pelotti, nyt mulla on pilotti

Mutta mitä jos pilotti ei toimi?

"Pilotti pitää suunnitella niin, että se ei muodostu riippakiveksi. Idea kannattaa validoida ennen kuin lähdetään syytämään rahaa kalliiseen tuotekehitykseen. Jos pilotti ei tuo hyötyjä, se on hyvä haudata ennemmin kuin myöhemmin. Yleisin neuvomme startupeille onkin, että kannattaa jatkaa excelin käyttöä vielä jonkin aikaa," Timo vinkkaa.

Exceleitä ei kannata kuitenkaan turhan takia pyöritellä, sillä kun idea todetaan hyväksi, sitä on lähdettävä testaamaan viivytyksettä. Konsulttimme taikovat vaikeatkin ohjelmointihaasteet nopeasti valmiiksi!

Ketä voimme auttaa?

Anonyymit Rakettitieteilijät keskustelevat monilla aloilla temmeltävästä digimurroksesta:

"Huomasin “painopistealueen” ja en viittiny jäädä tutkimaan, onko siellä myös “tahtotila”."
"Digidigidigi on vielä joillekin tahoille uutta ja sitä on voimakkaasti korostettava suurella tärkeydellä."
"Digidigidigi – pää on pipi. Näin lauloi jo Juice aikoinaan. Mutta nyt siltäkin on nirripois."

Meillä ei ole määritelty tiettyjä painopistealueita, vaan toimitamme erikoisosaamista ja suunnittelukykyä kaikenkokoisille asiakkaille, joiden haasteisiin valmiit ratkaisut eivät riitä ja joille on tärkeää saada samalta naamalta niin kyky analysoida, ideoida kuin toteuttaa.

Kokonaisuutena olemme enemmän kuin osatekijöidemme summa: yhden atk-fakiirin toimialatuntemus on kaikkien käytössä.

"Rakettitieteen kokeneilla konsulteilla on työkalupakissaan monia teknisiä taitoja ja ratkaisumalleja. Toimeksiantojen vaihtelu pitää kuivan jäkälän poissa ja näkemyksen myös teknisistä mahdollisuuksista laajempana kuin saman ratkaisun soveltaminen yhä uudestaan," Timo toteaa.

Koska vastaukset liiketoiminnan digitalisoinnissa eivät ole helppoja, teknologiat eivät saa olla milloinkaan lähtökohta vaan mahdollisuuksien avaruus. Valmistaudu lähtölaskentaan!

Lue myös tämä:

TOP 4: Näitä asiakkaat kysyvät Rakettitieteestä

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Omat tagit

anomuumi
Rakettitieteilijä

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia