Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cobello toteuttaa digiloikkaansa Odoon avulla

Referenssi30-vuotias sisustusliike Cobello halusi tehostaa toimintaansa digitaalisilla ratkaisuilla. Tavoitteena oli vähentää kahden kivijalkamyymälän toimintaan liittyvää paperin pyörittämistä ja haaveena avata inspiroiva verkkokauppa. Tutkittuaan pitkään eri vaihtoehtoja Cobello valitsi digitoimittajakseen SprintIT:n ja teknologiaksi Odoon, jossa verkkokauppa ja koko yrityksen hallinnointiin liittyvät ERP-toiminnallisuudet toimivat saumattomasti yhteen. 

Odoon modulaarinen rakenne mahdollistaa eri toimintojen käyttöönoton vaiheittain, kunkin yrityksen kulloiseenkin tilanteeseen sopivassa järjestyksessä. Cobello aloitteli digitalisointiprojektiaaan keväällä 2020, juuri ennen koronakriisin puhkeamista. Viruksen aiheuttamassa yllättävässä tilanteessa Cobello vaihtoi digitalisaatiosuunnitelmansa aikataulutun lennosta, ja päätti keskittyä ensimmäiseksi verkkokaupan avaamiseen.  

Verkkokauppa toteutettiin käytännössä lähes tulkoon Odoon vakio-ominaisuuksilla, joita täydennettiin kuljetuksiin (Unifaun) ja maksuliikenteeseen (Paytrail) liittyvillä liitännäisillä. Cobello paneutui verkkokaupan sisältöön ja visuaalisuuteen huolella, sillä sisustusliikkeelle sivuston yleinen tunnelma on erittäin tärkeää. Upea verkkokauppa avattiin kesäkuussa osoitteessa cobello.fi.

Onnistuneen verkkokauppaprojektin jälkeen cobellolaisilla on tavoitteena jatkaa Odoon hyödyntämistä digiloikassaan. Taloushallinnon toiminnot ovat nyt työn alla ja sopivan hetken koittaessa Odooseen on tarkoitus siirtää myös varastonhallinta, kassajärjestelmä, ostotoiminnot ja ostolaskut.

Lue koko juttu ja opi lisää eri moduuleista täältä

Suosittelija:

“SprintIT osoitti ketteryytensä heti projektin alkutaipaleella, kun korona muutti alkuperäisiä suunnitelmiamme. Saimme ystävällistä palvelua ja tukea aina, kun sitä tarvitsimme. Olen todella innoissani Cobellon liiketoimintojen digitalisoimisesta. Koska Odoo on niin monipuolinen ja mukautuva, minulla on vahva tunne, että suuntamme on oikea ja digiloikkamme etenee jatkossakin hyvin. Vertaillessamme eri järjestelmiä ihastuimme Odoon helposti ymmärrettävään visuaaliseen käyttöliittymään. Silti yllätyimme kuinka helppoa verkkokaupan pystyttäminen Odoolla käytännössä oli

Eevi Kytöniemi-Jokinen, projektivastaava

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Cobello Oy
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Riitta Saikkonen

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Odoo ERP
Odoo verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia