Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Makia

ReferenssiVastuullista ja tyylikästä uuden ajan pukeutumista Suomesta maailmalle

Makia on käyttänyt perustamisestaan asti Pupesoft-teknologiaa. Arjen apuna ovat olleet myyntireskontra, asiakkuus- ja tuotetietojen hallinta. Yhteistyössä on voimaa. Pupesoftista on rajapintoja useisiin eri toimintoihin, ja jatkokehittämistä tehdään paraikaa verkkokaupan alueella. Kaiken kaikkiaan SprintIT on tämän kasvavan pukeutumisbrändin apuna arjessa ohjelmistoineen ja asiantuntijoineen. Myös helppariin on helppo saada aina yhteys tarvittaessa.


Makia Clothing trendikkään klassinen tyyli ei ole Fast Fashionia, nopeasti vaihtuvaa pintamuotia. Kun asiakas tekee ostopäätöksen Makian tuotteesta, hän tietää, että jo valmistusvaiheessa on mietitty vastuullisuutta eri näkökulmista alkuperän, ihmisen ja työn sekä ympäristön kannalta. Makialta löytyy myös Pure Waste Textiles kanssa tehty osamallisto, jossa käytetään kierrätettyjä materiaaleja.

Kestävän kehityksen kokonaisvaltainen toimintamalli ulottuu aina kangashankinnoista kuljetuksiin asti. Makialla ei ole omissa kanavissaan alennusmyyntejä, koska tyylikäs vaate ei vanhene: vaatteet, kengät ja laukut edustavat trendikkään klassista uuden ajan pohjoismaista pukeutumista.

Meidän syysmallistomme on nyt kaupoissa ja netissä myynnissä, kertoo elokuussa vuodenaikojen mukaan päivittyvistä naisten, miesten ja lasten Makia-mallistoista Chief Operating Officer, johtaja Mika Martikainen.

Muotoilulla maailmalle
Makia on kasvanut suomalaisella muotoilulla vajaassa kymmenessä vuodessa kansainväliseksi bränditaloksi, jolla on kotimaassa vahva asema etenkin miesten pukeutumisessa. Design on pelkistettyä ja pohjoisen olosuhteisiin erinomaisesti sopivaa. Dipolissa kuvattu 2018-mallisto on pelkistetty ja tyylikäs.


Naisten vaatteiden kysyntä on kasvussa. Yhtiön jakelukanavat ovat myös hyvällä mallilla, sillä kaikkia Makia Clothingin tuotteita saa suurimmista tavarataloista, valikoidusta vaateketjuista sekä erikoisliikkeistä ympäri maan. Kysyntää on myös Suomen ulkopuolella. EU-alueen vienti vetää ihan mukavasti, vilkaisee Mika dataa Pupesoftista -- kätevästi haastattelun aikana.

Kunnon kansainvälisellä brändillä pitää olla lippulaivamyymälä. Se sijaitsee näkyvällä paikalla Helsingin keskustan Lasipalatsissa, aivan Rautatieaseman tuntumassa. Kotimaan markkina on Makia Clothing -brändille edelleen suurin ja tärkein.

Kasvua verkkokaupan avulla
Verkkokauppojen merkitys korostuu tulevaisuudessa, joten verkkoalustan kehittäminen on korkealla agendalla myös Makialla. Olemassa olevaa ja toimivaa verkkokauppaa kehitetään koko ajan. Verkkokaupan on tarkoitus saavuttaa hyvin paitsi kuluttajat, myös jälleenmyyjät.

- B2B-verkkokauppojen merkitys myyntikanavana kasvaa koko ajan, toteaa SprintIT:n hallituksen puheenjohtaja Petri Heino.

Palkkasimme alkuvuodesta digitaalisen kaupankäynnin osaajan. Panostukset jatkuvat käynnissä olevien hankkeiden muodossa. Myös SprintIT on mukana kehittämisessä ja rajapintojen koodaus on vauhdissa. Lomalta palanneessa Pupe-tiimissä Tomi Tiiri ja Tony Selkamo ovat täydessä valmiudessa tulevaisuuden kaupankäyntiä silmälläpitäen.

Yhteistyö auttaa arjessa

Yhteistyö Makian ja SprintTI:n välillä on kestänyt jo lähes kymmenen vuotta. SprintIT auttaa Mikan mukaan arjessa.

“SprintIT:n helpparista saa mukavan nopeasti yleensä vastaukset kysymyksiin, joihin pitkäaikaisetkaan käyttäjät eivät aina itse löydä vastauksia.”

Joskus tiukempia kysymyksiä pohditaan laajemmin asiantuntijoiden kanssa, mutta kaikenkaikkiaan yhteistyö on sujuvaa, koska kaikki tuntevat toisensa jo pitkältä ajalta.

Teksti: Catarina Myllärniemi
Kuvat: Makia Clothing Oy

Suosittelija:

Yhteistyö Makian ja SprintIT:n välillä on kestänyt jo lähes kymmenen vuotta. SprintIT auttaa arjessa. SprintIT:n helpparista saa mukavan nopeasti yleensä vastaukset kysymyksiin, joihin pitkäaikaisetkaan käyttäjät eivät aina itse löydä vastauksia. Joskus tiukempia kysymyksiä pohditaan laajemmin asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyö on sujuvaa, koska kaikki tuntevat toisensa pitkältä ajalta.

Mika Martikainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Makia Clothing Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Heino

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Maksaminen
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Koulutusala
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia