Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Carl Stahl Oy B2B verkkokauppa

ReferenssiCarl Stahl Oy:lle helppokäyttöinen nostotarvikkeiden B2B verkkokauppa


Carl Stahl Oy on 1800-luvun loppupuolella perustettu kansainvälinen perheyritys, joka on erikoistunut erilaisiin nosto- ja siirtotarvikkeisiin. Sofokus toteutti Carl Stahl Suomelle Magento -pohjaisen B2B verkkokaupan.

Carl Stahl työllistää maailmanlaajuisesti yli 1500 henkilöä, 60:ssa eri toimipisteessä ja liikevaihto yrityksellä on lähes 300 miljoonaa euroa. Suomen Carl Stahl perustettiin reilu kymmenen vuotta sitten, vuonna 2003 ja sen varasto ja tuotanto sijaitsevat Turussa.

Tuotevalikoima rakentuu erilaisista tavaroiden nostamiseen ja siirtämiseen liittyvistä tuotteista. Tuotteita myydään paljon esimerkiksi konepajoille, joissa liikuteltavien osien paino saattaa nousta jopa kymmeniin tuhansiin kiloihin. Osa Carl Stahlin tuotteista tulee omasta tuotannosta ja loput ostetaan yhteistyökumppaneilta.

Tarve helposti ylläpidettävälle verkkokaupalle

Carl Stahlin aikaisempi verkkosivusto oli uudehko mutta ei enää palvellut toivotulla tavalla. Uudesta verkkosivustosta toivottiin helppokäyttöistä.

Vanhan sivuston pohja oli melko hankala ylläpitää ja toivoimme, että uuteen sivustoon meidän olisi helppo itse tehdä tuotemuutoksia ja päivityksiä”, Carl Stahl Suomen toimitusjohtaja Olli Lindroos kertoo.

Helppokäyttöisyyden lisäksi verkkosivustoon haluttiin luoda B2B verkkokauppaominaisuus. Idea verkkokaupan kehittämisestä syntyi tarpeesta saada tuotteiden hinnat näkyville. Toteutusalustaksi valikoitui Magento, juuri sen helppokäyttöisyyden vuoksi.

Positiivista palautetta käyttäjiltä

Sivua päivittävät ja ylläpitävät työntekijät ovat kokeneet sivuston helppokäyttöiseksi. Positiivista palautetta on saatu myös asiakkailta.

Olemme saaneet asiakaspalautteena kiitoksia uudesta hyvin toimivasta sivusta. Vakiokäytäntö on se, että jos mitään ei kuulu kaikki on hyvin ja jos joku oikein erikseen kiittää, asiat ovat ihan poikkeuksellisen hyvin. Palautteesta voidaan päätellä, että hyvin onnistuttiin”, Lindroos sanoo.

Suosittelija:

Olemme saaneet asiakaspalautteena kiitoksia uudesta hyvin toimivasta sivusta. Vakiokäytäntö on se, että jos mitään ei kuulu kaikki on hyvin ja jos joku oikein erikseen kiittää, asiat ovat ihan poikkeuksellisen hyvin. Palautteesta voidaan päätellä, että hyvin onnistuttiin.

Olli Lindroos

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Carl Stahl Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa
Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

magento
Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia