Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Konsultointi - ja kehityspalvelut - Boston Consulting Group

ReferenssiAnders tarjoaa konsultointia ja kehityspalveluita kansainvälisen Boston Consulting Group:n Fortune 500 -listan asiakasyrityksille tukemaan heidän digitaalista kehitysprosessiaan.

Boston Consulting Group’s Digital Ventures tarjoaa räätälöityjä teknologiakonsultointi- ja kehityspalveluita Fortune 100- ja 500 -listojen yritysasiakkailleen. Yritys on erikoistunut yhdistämään teknologioita, kuten edullisia data-antureita, laskentatehoa ja tallennusta, tekoälyä, mobilitya ja robotiikkaa liiketoimintaprosessien automatisoimiseksi.

Andersin laaja kokemus ohjelmistoprojekteista ja asiantuntemus moniin BCG Groupin käyttämiin teknologioihin ja ohjelmointikieliin sai yrityksen valitsemaan meidät yhteistyökumppanikseen. Tarjoamme kehittäjiä ja tiimejä BCG Group:n asiakasprojekteihin, joihin sisältyy mm. tuki paikan päällä.

Anders auttaa BCG:n asiakkaita analysoimaan liiketoiminnan tarpeitaan ja muutostavoitteitaan parhaan toimintatavan ja teknologiavalintojen määrittämiseksi. Projektit vaihtelevat kertaluonteisista ohjelmistokehityksistä täysiaikaisiin, käynnissä oleviin hankkeisiin ja tukeen. Yhteistyössä BCG:n digitaalisten konsulttien ja asiakasvastaavien kanssa autamme puskemaan näitä potentiaalisia yrityksiä kilpailunsa edelle edistyneillä ohjelmisto- ja toiminta-automaatioilla.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Anders Innovations Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Boston Consulting Group
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Panu Tulimäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia