Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WooCommerce- ja Magento-verkkokauppa, E-Tickets by ARTIO

post_image

TarjontaAvullamme rakennat helppokäyttöisen, toimivan ja visuaalisesti tyylikkään verkkokaupan, joka on auki 24/7. Me teemme räätälöidyt WooCommerce-verkkokaupat WordPress-alustalle tai käytämmme järeämpään tarpeeseen sopivaa Magenton verkkokauppa-alustaa.

Voit jätttää meidän huoleksemme nykyaikaisen verkkokaupan turvallisuusvaatimukset ja verkkokaupan responsiivisuuden. Eli kauppasi mukautuu eri päätelaitteille eikä muodosta estettä kaupankäynnillesi.

WooCommerce

Kun tavoittelet myynnin kasvua kivijalkakaupan tueksi tai aloitat liiketoiminnan, on verkkokauppa helppo ja kokonaisedullinen ratkaisu. Verkkokaupan avulla myyt ja mainostat tuotteitasi ympäri vuorokauden.

Avullamme rakennat helppokäyttöisen, toimivan ja visuaalisesti tyylikkään verkkokaupan, joka on auki 24/7. Me teemme räätälöidyt WooCommerce-verkkokaupat WordPress-alustalle. Mieti, mitä sinä voisit tarjota rajattomalle ostajajoukolle!

Lahtiset.fi-verkkokauppa

Magento

Magenton alusta tarjoaa käyttäjälleen kaikki ne ominaisuudet, mitä verkkokauppa tarvitsee. Asiakaskohtaiset räätälöinnit onnistuvat helposti runsaiden lisäosien avulla.

Suosittelemme tätä verkkokauppa-alustaa asiakkaille, joilla on tarve toteutta laajoja sähköisen kaupan kokonaisratkaisuja, jotka integroidaan taustajärjestelmiin.

Magento-verkkokauppa

E-Tickets by ARTIO

E-Tickets by ARTIO on Artion omaa tuotantoa. Lippukauppa on toteutettu Artion e-Ticket -järjestelmään, joka on Joomla-julkaisujärjestelmässä toimiva lippukauppasovellus. E-Ticketsin monipuolisissa asetuksissa voidaan määritellä toimitetaanko liput asiakkaan sähköpostiin joko pdf-lippuna EAN/QR-koodilla tai pelkkänä QR-koodina. Lippujen tarkistus voidaan toteuttaa joko Artion tai niin haluttaessa kolmannen osapuolen järjestelmästä.

Himosareenan lippukauppa

Pinterest
Artio Oy logo

Artio Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Artio Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Artio Oy:n tarjontaa

Artio Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiArtio toimitti uuden WooCommerce-verkkokaupan Rehakka Group Oy:lle

Käyttäjälähtöinen ratkaisu Projektin tavoitteena oli rakentaa nykyaikainen, selkeä, helposti käytettävä ja luottamusta Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Viestintä, +24 muutaGraafinen suunnittelu, Integraatiot, Konesalipalvelut, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, WordPress, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Markkinointi, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, WordPress, Woocommerce, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, B2B-verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, helppo verkkokauppa, verkkokauppa yritykselle

ReferenssiOpen Source, avoin lähdekoodi - toteutukset ja ohjelmistokehitys

Artio on ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut avoimen lähdekoodin projekteihin (Open Source, avoin lähdekoodi) mukaan lukien Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, +33 muutaMyynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, Joomla, WordPress, Magento, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Artio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia