Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ammatillista koulutusta tarjoava Riveria saa uuden verkkopalvelun

ReferenssiPohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama laatupalkittu monialainen koulutuksen järjestäjä. Yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä.

Tammi Digital Oy on valittu uuden riveria.fi -sivuston toteuttajaksi kesällä tehdyn julkisen kilpailutuksen pohjalta. Projekti on käynnistynyt syyskuussa ja valmis sivusto julkaistaan keväällä 2023.

Tavoitteena saavutettava ja käyttäjäystävällinen verkkopalvelu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama laatupalkittu monialainen koulutuksen järjestäjä. Yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä.

Tammi Digital Oy on valittu uuden riveria.fi –sivuston toteuttajaksi kesällä tehdyn julkisen kilpailutuksen pohjalta. Projekti on käynnistynyt syyskuussa ja valmis sivusto julkaistaan keväällä 2023.

Riverian koulutuksiin osallistuu vuosittain noin 17 000 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on noin 700. Sivusto tarjoaa monipuolisesti palveluita laajalle käyttäjäkunnalle. Riverian pääkohderyhmiin kuuluvat oppivelvollisuusopiskelijat, jatkuvan oppimisen opiskelijat, yritykset ja työelämän edustajat sekä viranomaisia ja muita sidosryhmiä.

Tavoitteena on asiakaslähtöiset, saavutettavat ja käyttäjäystävälliset sivut pääkohderyhmien erilaiset käyttötarpeet huomioiden. Lisäksi etenkin yhteishakujen aikaan sivuston suuret kävijämäärät asettavat omat vaatimuksensa sivuston toimivuudelle.

Tavoitteiden mukainen verkkosivusto tulee vaatimaan myös vaativia integraatioita oppilastietojärjestelmiin. Uudella sivustolla tullaan hyödyntämään Primus-rajapintaa ja integraatioita, jotka tulevat helpottamaan tiedon ajantasaisuutta ja samalla sivuston sisällön päivittäminen selkeytyy.

Käyttäjäymmärryksen kerääminen palvelumuotoilun keinoin

Projekti käynnistyi syyskuussa useista työpajoista koostuvalla perussuunnitteluvaiheella, jonka aikana kerättiin asiakasymmärrystä ja kiteytettiin uuden verkkosivuston lopullinen rakenne ja ulkoasu.

”Riverian verkkosivuston uudistustyössä ja käyttäjäymmärryksen keräämisessä hyödynsimme laajasti palvelumuotoilulle tuttua design thinking –muotoiluprosessia. Palvelumuotoilun prosessi sisälsi kolme kyselytutkimusta sekä neljä työpajaa”, kertoo Tammi Digitalin palvelumuotoilija Sanna Karvanen.

”Kyselyt ja työpajat laadimme asiakkaan lähtötarpeiden mukaan. Työpajaoissa ideoimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja kyselytutkimuksessa esiin nousseiden huomioiden ratkaisemiseksi. Työpajat toteutimme hybridinä ja jokaisen hieman eri kokoonpanoilla, jolloin saimme mukaan käsiteltävän aihealueen asiantuntijat”, Karvanen kertoo ja kiittelee aktiivista asiakasta, jonka kanssa on ollut helppo työskennellä ja ilo ideoida yhdessä.

Työpajojen tuloksena syntyi Riverian asiakaspersoonat, sivuston käyttäjälähtöiseen suunnitteluun liittyvät huomiot sekä valmiiksi määritellyt asiakaspolut. Näiden pohjalta Tammi Digital pääsi jatkamaan projektin seuraaviin vaiheisiin.

”Verkkosivujen uudistusprojekti on lähtenyt hienosti käyntiin ja on ollut ilo työskennellä Tammen asiantuntijoiden kanssa. Pohjatietoa kerättiin ja tutkittiin monipuolisin menetelmin. Erityisesti kiitosta Riverian henkilöstöltä saivat työpajat, joissa päästiin syvälle ytimeen ja meitä haastettiin tavoittelemaan uusia näkökulmia – kuitenkin koko ajan rinnalla sparraten. Uskon, että Tammen panostus laajaan alkukartoitukseen ja syvällinen perehtyminen Riverian tarpeisiin sekä asiakaspersooniin, auttaa rakentamaan verkkosivuista juuri meitä parhaalla mahdollisella tavalla palvelevan kokonaisuuden”, sanoo Riverian projektipäällikkö Paula Hulkkonen.

Verkkosivuston markkinointistrategia

Tammi Digitalin emoyhtiön Oakhill Oy:n digimarkkinoinnin asiantuntijat toteuttavat Riverian tuleville verkkosivuille markkinointistrategian, sisältösuunnitelman sekä konversiostrategian, jonka pohjalta sivuston kävijäliikennettä voidaan analysoida.

Toimenpiteet kulkevat sujuvasti osana Tammen toteuttamaa verkkosivuprojektia. Tammen palvelumuotoilutiimin työpajatyöskentelyn tulokset asiakaspersoonineen auttavat myös markkinointistrategia sekä sisältösuunnitelman luomisessa.

”Hyvin toimiva verkkopalvelu on useamman tekijän summa. Tarvitaan niin ammattimaista teknistä toteutusta kuin laadukasta ja asiakaspersoonia kiinnostavaa ja puhuttelevaa sisältöä. Lisäksi verkkosivuille pitää johdattaa kävijöitä hyvin kohdennetun digitaalisen markkinointiviestinnän ja mainonnan avulla. Verkkosivujen kävijäliikenteen analysoinnilla on tänä päivänä valtavan suuri merkitys. Konversiostrategiaan perustuva kerätyn datan jatkuva analysointi auttaa merkittävästi niin asiakaskokemuksen, verkkosivun kuin myös koko liiketoiminnan kehittämisessä”, kertoo Oakhill Oy:n toimitusjohtaja Marika Mesimäki.

Tutustu tarkemmin Tammen sivuilla.

Suosittelija:

Tammi Digital vastasi projektisuunnitelmassaan kaikilta osin erinomaisesti Riverian asettamiin tavoitteisin ja heillä oli realistinen käsitys projektin laajuudesta ja vaativuudesta sekä hyvä tuntemus ammatillisen koulutuksen kentästä. Arvostamme erityisesti suunnittelussa huomioitua verkkosivuston täysin mobiilioptimoitua toteutusta.

Esa Karvinen, rehtori ja johtaja, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki, p. 050 3881 000, manu.mesimaki@tammidigital.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Tietoturva
Webkehitys
Integraatiot

Toimialakokemus

Julkishallinto
Koulutusala

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

oakhill group
palvelumuotoilu
ammatillinen koulutus
Verkkosivut
Primus
WordPress
kuntayhtymä
asiakaslähtöiset verkkosivut
primus-rajapinta

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia