Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pidä tietoturva kunnossa Tammi Digitalin ylläpitopalvelulla

TarjontaTammi Digital tarjoaa verkkosivustojen ylläpitopalvelua, jonka kautta mm. ylläpidetään asiakkaiden sivustojen tietoturvaa. Käytännössä huolehdimme verkkosivujen turvallisuudesta päivittämällä säännöllisesti verkkosivuston alustan, teeman sekä sivustolle asennetut lisäosat (plug-in). Lisäosilla sivustolle toteutetaan usein esimerkiksi lomakkeet, sosiaalisen media virrat ja vaihtuvat kuvat.

Ylläpidämme WordPress-verkkosivuja ja WooCommerce-verkkokauppoja. Asiakas saa meiltä kerran kuukaudessa ylläpitoraportin, jossa kuvataan tehdyt päivitykset ja toimenpiteet sekä annetaan asiakkaalle kehitysehdotuksia verkkosivuston suhteen.

Tammi Ylläpito ja Tammi Huolenpito

Tammi Ylläpito -sopimus käy hyvin omatoimiselle tekijälle, joka tarvitsee sivustolleen vain teknistä ylläpitoa. Tämän sopimuksen puitteissa huolehdimme asiakkaan verkkosivujen turvallisuudesta päivittämällä säännöllisesti verkkosivuston alustan, teeman sekä sivustolle asennetut lisäosat.

Tammi Huolenpito -sopimus on laajempi kokonaisuus, jossa raportoidaan Ylläpito -sopimuksen teknisten asioiden lisäksi mm. hakukoneoptimoinnin, yrityksen sosiaalisenmedian sekä digikampanjoiden tunnuslukuja. Tammi Huolenpito -sopimus on kattava kooste kaikesta datasta, mitä verkkosivuston kävijöistä voidaan kerätä. Saadun datan avulla voidaan analysoida esimerkiksi sitä, miten asiakkaan markkinointiviestinnän toimenpiteet ovat onnistuneet tuomaan liikennettä sivustolle. Huolenpito -sopimuksen kuukausittainen raportti kokoaa yhteen tietoja eri lähteistä ja säästää näin yrityksen markkinointikanavista vastaavien henkilöiden työaikaa. Raportti on suunniteltu helpottamaan markkinointia työkseen tekevien henkilöiden arkea sekä tuomaan selkeää, helposti tulkittavaa dataa johtoryhmän päätösten tueksi.

Kaikki Ylläpito- ja Huolenpito -sopimusasiakkaat saavat käyttöönsä Tammen verkkopalvelun, jossa asiakas voi hakea ja tarkastella ylläpitoraportteja koko asiakkuuden ajalta. Palvelun kautta asiakas voi myös jättää Tammelle työpyyntöjä.

Tutustu tarkemmin Ylläpito- ja Huolenpito-sopimuksiin täällä.

Pinterest
Tammi Digital Oy logo

Tammi Digital Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Tammi Digital Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tammi Digital Oy:n tarjontaa

Tammi Digital Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiER-Pahvityölle liiketoimintaa kasvattavat verkkosivut ja verkkokauppa

ER-Pahvityö on pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys, jolla on toimintaa Lahdessa ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +15 muutaTietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, WordPress, WooCommerce, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, myyvät verkkosivut, ylläpito, hakukoneoptimointi, Digitaaliset ratkaisut, b-2b verkkokauppa, digimainonta

Premium

BloggausHyökkäys verkkosivuille – mitäs nyt?

Hakkerit voivat aiheuttaa sivustolle tuhoa useilla eri tavoilla. Usein haittaa onnistutaan tekemään niin, että sivuston Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, +20 muutaWebkehitys, Open source, WordPress, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, IT, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, tammi digital, tammi ylläpito, Ylläpitosopimus, verkkokauppa, verkkosivusto, wordpress ylläpito, woocommerce ylläpito

Premium

BloggausMuutaman satasen säästöstä syntyi tuhansien eurojen tappio

Tammi Digitalin perustaja ja hallituksen puheenjohtajana nykyisin toimiva Manu Mesimäki on aikoinaan oppinut kantapään kautta Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Tietoturva, Asiantuntijapalvelut, +11 muutaIT, Kauppa, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, tammi digital, tammi ylläpito, turvalliset verkkosivut, Ylläpitosopimus, toimivat verkkosivut, verkkosivustojen tietoturva, tietoturvaopas

Premium

ReferenssiTammi Digitalin ylläpitopalvelu helpottaa verkkosivujen hallintaa

Case: KOKO Lahti Oy ja Lahti Events Ylläpitopalvelu helpottaa verkkosivujen hallintaa Verkkosivujen ylläpito on tärkeä osa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, +15 muutaTuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Sisällönhallinta, Tietoturva, Webkehitys, WordPress, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, verkkosivusto, Ylläpitosopimus, Huoltosopimus

Premium

BloggausKäyttäjälähtöiset tietoturvariskit

Puhumme paljon digitaalisista palveluista, verkkosivuista ja verkkokaupoista, joiden tietoturvasta on pidettävä huolta. Niin Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, +22 muutaTietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, WordPress, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kiinteistöala, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, tammi digital, tammi ylläpito, turvalliset verkkosivut, toimivat verkkosivut, myyvät verkkosivut, turvallinen verkkokauppa, myyvä verkkokauppa, toimiva verkkokauppa

Premium

BloggausTurvalliset verkkosivut suojaavat hakkeroinnilta

Oletko joskus ajatellut, ettei sivuston hetkellinen kaatuminen juurikaan haittaisi omaa liiketoimintaa, tai miettinyt, ettei Lue lisää..

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Tietoturva, +22 muutaVerkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, WordPress, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Verkkosivut, verkkokauppa, verkkosivustot, myyvät verkkosivut, turvalliset verkkosivut, tammi digital, Ylläpitosopimus, tammi ylläpito

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tammi Digital kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia