Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkopalvelun kohdeyleisönä yli 200 000 käyttäjää

BloggausTammi Digital Oy valittiin Päijät-Hämeen hyvinvointialueen uuden verkkopalvelun toteuttajakumppaniksi syksyllä 2021 järjestetyn julkisen kilpailutuksen perusteella. Uuden verkkopalvelun toteutussopimuksen allekirjoittivat Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän tietohallintojohtaja Teemu Mäkelä ja Tammen yrittäjä Manu Mesimäki 10.2.2022.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen uuden verkkosivuston kohdeyleisönä yli 200 000 käyttäjää

Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle toteutetaan keväällä 2022 julkaistava uusi verkkopalvelu, joka toimii Päijät-Soten ja Päijät-Hämeen Pelastuslaitoksen yhteisenä koontisivustona opastaen sen kohdeyleisöä palveluihin hakeutumisesta.

Uuden verkkopalvelun käyttäjiä ovat Päijät-Hämeen hyvinvointialueen asukkaat ja asiakkaat, henkilöstö, järjestöjen edustajat sekä poliittiset päättäjät. Päijät-Hämeen hyvinvointialueella asuu yli 200 000 asukasta.

Monikieliselle sivustolle tulee keskeiset tiedot hyvinvointialueesta uutisineen, blogeineen ja tapahtumakalentereineen. Sivustosta julkaistaan suomen lisäksi supistetut ruotsin ja englanninkieliset versiot.

Palvelumuotoilua ja saavutettavuutta ketterin menetelmin

Verkkosivuston poikkeuksellisen laaja käyttäjäkunta asettaa vaatimuksia sivuston käytettävyydelle.

Projektimalli perustuu Tammessa kehitettyyn ketterän kehittämisen malliin, jossa palvelumuotoilun menetelmät ja asiakkaan kanssa tehtävä aktiivinen yhteiskehittäminen ovat keskeisessä roolissa.

Saavutettavuutta koskevat vaatimukset ovat luonnollinen osa julkisen toimijan vaatimuksia ja tukee myös erinomaisesti Tammen yleistä palvelulupausta huomioida kaikissa verkkopalveluissa saavutettavuuden vaatimukset.

Toteutettava sivusto täyttää WCAG 2.1 -kriteerien mukaiset saavutettavuusvaatimukset vähintään AA-tasolle. Responsiivisuuden lisäksi sivustolle tulee Tammen kehittämä Tammi Mobiilivalikko, joka lisää merkittävästi sivuston käytettävyyttä mobiililaitteilla.

Päijät-Hämeen hyvintointialue

Päijät-Hämeen hyvinvointialue perustettiin kesällä 2021, kun eduskunta oli hyväksynyt sote- ja pelastustoimen uudistuksen lainsäädännön. Uuden hyvinvointialueen vastuu sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestäjänä alkaa 1.1.2023.

Muutoksen tavoitteena on parantaa ihmisten peruspalveluja ja turvata se siten, että palvelut toimivat asuinpaikasta riippumatta. Tällä hetkellä hyvinvointialueen toimintaa valmistelee väliaikainen virkamieshallinto. Maaliskuusta 2022 alkaen hyvinvointialueen toiminnasta vastaa aluevaltuusto, joka valitaan tammikuussa 2022 järjestettävissä vaaleissa.

Päijät-Hämeen sote- ja pelastustoimen uudistusta on valmisteltu syksystä 2020 alkaen kahdessa eri hankkeessa: Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeessa ja rakenneuudistushankkeessa. Hyvinvointialueen valmistelusta on toistaiseksi viestitty hanketta hallinnoivan Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän verkkosivuilla www.paijat-sote.fi/hyvinvointialue.

Pinterest
Virnex Group Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

verkkopalvelu
tammidigital
palvelumuotoilu
digitaalinen palvelumuotoilu
saavutettavuus
digitaalinen saavutettavuus
julkinenkilpailutus

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia