Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tammi Digital toteuttaa Sedun uuden verkkopalvelun

BloggausTammi Digital Oy valittiin Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun uuden verkkopalvelun toteuttajakumppaniksi marraskuussa 2021 järjestetyn julkisen kilpailutuksen perusteella.

Uuden verkkopalvelun toteutussopimuksen allekirjoittivat koulutuskuntayhtymän johtaja, Sedun rehtori Pasi Artikainen ja Tammen yrittäjä Manu Mesimäki 20.1.2022.

 

Tammi Digital toteuttaa Sedun uuden verkkopalvelun

 

Kyseessä on mittava verkkosivu-uudistus, joka suunnitellaan palvelemaan viiden yksikön ja yli 10 000 vuosittaisen opiskelijan virtaa. Tammen vastuulla oleva laaja kokonaisratkaisu koostuu verkkosivustosta, useista integraatioista ja digitaalisen asioinnin ratkaisuista. Sopimus kattaa lisäksi sivuston 48 kuukauden mittaisen teknisen ylläpidon ja jatkokehittämisen palvelut.

Erityisen vaativan projektista tekee verkkopalvelun laaja käyttäjäkunta myös sisällön ylläpidon näkökulmasta, sillä lähes 600 työntekijän yhteisössä verkkosivuston käyttäjärooleja on lukuisia.

Tarjouskilpailusta teki alan yleiseen linjaan nähden poikkeuksellisen siihen jo tarjousvaiheessa kuulunut visuaalisen suunnittelun osuus. Tarjoajat sisällyttivät tekniseen toteutustarjoukseen myös ehdotuksen sivuston uudesta visuaalisesta ilmeestä.

 

Yhteinen tavoite kiteytetty ensitapaamisella

 

”Tammi Digital Oy teki parhaan tarjouksen. Siellä oli todella tutustuttu Seduun ja paneuduttu tarjouksen tekemiseen yksityiskohtaisesti. Verkkosivusto www.sedu.fi on meidän tärkein kanavamme esitellä koulutustarjontamme ja näyttää osaamistamme eri ammattialoilla ja muun muassa pedagogisessa osaamisessa, yrittäjyydessä ja kansainvälisyydessä. 

Yhteinen tavoite kiteytettiin jo ensitapaamisessa Tammi Digital Oy:n kanssa. Olemme päässeet yhteistyössä hyvään vauhtiin. Käyttäjiä kuullaan ensimmäiseksi, palvelumuotoilutyöpajat on kalenterissa. Kesällä olemme valmiit julkaisemaan uudistuneen koulutustarjottimemme, ja syksyllä Sedun verkkosivusto palvelee asiakkaitamme entistä paremmin”, kertoo Anna-Kaisa Koitto, viestintä- ja markkinointipäällikkö Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedusta.

Tammen hallituksen puheenjohtaja Manu Mesimäki hehkuttaa: ”Tämä on loistavaa! Sedu on meidän mittakaavassamme huomattava, yli 6 kuukautta kestävä projekti ja tukee erinomaisesti yrityksemme matkaa kohti vaativien verkkopalveluiden toteuttajien kärkeä Suomessa. Projektin toteutusprosessissa tulee olemaan vahvasti läsnä palvelumuotoilun menetelmät ja ketterä, osallistava kehittäminen.” 

 

Lisätietoja projektista

Manu Mesimäki

manu.mesimaki@oakhill.fi

050 388 1000

 

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu

Sedu on yli 5000 opiskelijan ja 600 tekijän yhteisö. Kokonaisopiskelijavirta on vuosittain yli 10 000. Lisä- ja täydennyskoulutusta tarvitaan alalla kuin alalla. Tutkinnon suorittaa vuosittain yli 2000 osaajaa ja ammattilaista. Sedu räätälöi joustavat oppimispolut niin nuorille kuin aikuisille urapolun ensimmäisistä askelista pitkälle tulevaisuuteen. Sedun toimipisteet sijaitsevat Ilmajoella, Kurikassa, Lapualla, Lappajärvellä, Seinäjoella, Vaasassa ja Ähtärissä. Tarpeen mukaan Sedulla on kyky toimia joustavasti ympäri Suomen.

www.sedu.fi

 

Tammi Digital Oy

Tammi on lahtelaiseen Oakhill Groupiin kuuluva, verkkosivustoihin ja digitaalisen asioinnin palveluihin erikoistunut ohjelmistotalo. Oakhill Groupin muut yritykset ovat markkinointiviestinnän ulkoistettuihin palveluihin erikoistunut Oakhill Oy sekä yritysvastuun ja kestävän kehityksen kaupallistamiseen erikoistunut asiantuntijayritys Think Further Oy.

 

Pinterest
Virnex Group Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttäjähallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia