Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fellowmind kokemuksia

Fellowmind kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Fellowmind on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiLähiTapiola investoi tiedolla johtamiseen ja kutsui muutosmatkalle mukaan koko henkilökuntansa

"Toisin kuin monet hankkeet, tämä toteutui sovitussa – ja varsin kunnianhimoisessa – aikataulussa. Lisäksi budjetti pysyi sille annetuissa raameissa ja onnistuimme yksinkertaistamaan kollegoideni elämää monella tavalla."

-- Kimmo Suomi, LähiTapiola

Näytä referenssi

ReferenssiRakennusalan materiaalivalmistaja Peikko valitsi toiminnanohjausratkaisuksi Microsoft Dynamics 365:n

"Uusi ERP:n kokonaisratkaisu tarjoaa kattavan ja monipuolisen järjestelmän kaikille globaaleille toiminnoillemme. Moderni ja hyvin toteutettu ERP-järjestelmä ei ainoastaan tarjoa työkaluja tuottavuuden kasvattamiseen, vaan myös uusia ja konkreettisia hyötyjä asiakkaillemme."

-- Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group

Näytä referenssi

ReferenssiSpinnova valmistautuu maailmanlaajuiseen kaupallistamisvaiheeseen digitalisoimalla toiminnanohjauksensa

"Kaikista tapaamistamme järjestelmätoimittajista vain Fellowmind pystyi niin nopeaan käyttöönottoon, jota tarvitsimme."

-- Sanna Haavisto, Spinnova

Näytä referenssi

ReferenssiHansel paransi asiakaskokemusta ja tehosti toimintaansa Dynamics 365 Marketing -ratkaisulla

"Suosittelemme ehdottomasti tutustumaan tähän työkaluun yhtenä vaihtoehtona. Käyttöönottoprojekti on nopea, jonka jälkeen pystyimme hyvin ottamaan järjestelmän itse haltuun ja kehittämään markkinointiamme seuraavalle tasolle. "

-- Tiina Petäsnoro, Hansel

Näytä referenssi

ReferenssiKLM Catering Services muutti toimintansa joustavammaksi ja asiakaskeskeisemmäksi

"Fellowmind vakuutti meidät asiantuntemuksellaan ja toimintatavallaan, jolle oli luonteenomaista tiimityö ja läpinäkyvyys."

-- Marc Snijders Blok

Näytä referenssi

ReferenssiIlmastonmuutoksen torjuntaan ympäristöä säästäviä energiapalveluita tuottava Adven valitsi eCraftin liiketoiminta-alustan voimakkaan kasvunsa tueksi

"Yhteinen matka eCraftin kanssa on alkanut hienosti ja yhteistyö toimii todella hyvin. Kokonaisvaltaisen liiketoiminta-alustan ja sen mahdollistavan skaalautuvuuden sekä eCraftin ammattilaisten avulla luomme vahvan pohjan Advenin nykyiselle ja yhä laajenevalle liiketoiminnalle. Talouden prosessien vahva osaaminen oli tärkeässä osassa, kun valitsimme sopivaa kumppania. eCraftin kanssa.."

-- Ilkka Kosola, CFO, Adven

Näytä referenssi

ReferenssiMicrosoftin Dynamics 365 -kokonaisratkaisu ja eCraftin projektiliiketoiminnan ymmärrys vakuuttivat globaalisti toimivan Pesmelin

"eCraftin liiketoiminnan ymmärrys ja kokemus vastaavista projektiliiketoiminnan hankkeista sekä Microsoftin teknologiaan perustuva kokonaisratkaisu vakuuttivat meidät. Valittu ratkaisukokonaisuus vastaa Pesmelin nykyisiä tarpeita. Microsoftin teknologia ja ratkaisut antavat hyvän pohjan myös kehittää toimintoja ja tukevat kasvua. Yhteistyö eCraftin asiantuntijoiden kanssa on alkanut.."

-- Harri Peltomaa, ERP-projektipäällikkö, Pesmel Oy

Näytä referenssi

ReferenssiNiemi Palvelut tehostaa toimintaansa ja parantaa asiakaspalveluaan uudella liiketoimintaratkaisulla yhteistyössä eCraftin kanssa

"Haluamme olla oman toimialamme selkeä edelläkävijä ja kehittää toimintaamme siten, että voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteenamme oli löytää Niemi Palveluiden liiketoimintaa erinomaisesti ymmärtävä kumppani sekä paras ratkaisu, joka vastaa yrityksemme liiketoiminnan vaatimuksiin ja huomioi myös sen tulevaisuuden kasvutarpeet, toiminnan.."

-- Mikko Helvelahti, johtaja, Niemi Palvelut Oy

Näytä referenssi

ReferenssieCraft toi läpinäkyvyyttä ja suoraviivaisuutta TLT-Groupin liiketoimintaan yhtenäisellä kokonaisratkaisulla

"Saimme hyvän tuen eCraftin ammattilaisilta. Ehdottomasti! Projektin alkuvaiheessa eCraftin konsultti haastatteli meillä työntekijöitä ja muutaman viikon päästä ehdotus oli valmiina – ja se oli hyvin lähellä sitä, mitä oli puhuttu, ja sitä, mitä ei oltu edes kuviteltu. Hatunnosto ammattilaisille!"

-- Johanna Paulin, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiDigita uudistaa talouden- ja toiminnanohjauksen eCraftin toimittamalla Microsoft Dynamics -kokonaisratkaisulla

"eCraft tarttui aktiivisesti haasteeseemme löytää kokonaisvaltainen SaaS-ratkaisu korvaamaan kompleksiseksi muodostunut järjestelmäkokonaisuutemme. eCraft pystyi hienosti sisäistämään toimintamme tarpeet ja yhdistämään tarpeemme Microsoft SaaS-palveluiden mahdollisuuksiin. Ammattitaito ja sen aktiivinen jakaminen projektin valmisteluvaiheessa tekivät eCraftin valinnan projektin.."

-- Sami Salmela, tietohallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiPalmian uudeksi palvelutuotannon ohjausjärjestelmäksi valikoitui Microsoft Dynamics 365 for Field Service

"Haemme ratkaisulla strategiamme mukaisia vahvoja edellytyksiä tulevalle kasvulle sekä liiketoiminnan tehokkuudelle. eCraftin ymmärrys huoltobisneksestä sekä Field Service tulevaisuuden ratkaisuna vakuuttivat meidät. Lisäksi eCraftin kenttätyön mobiliteetin vahva osaaminen oli meille ensiarvoinen valintakriteeri, sillä tavoitteena on nimenomaan tehostaa ja helpottaa työtä.."

-- Petri Bemeleit, liiketoimintajohtaja, Palmia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPaperinkeräys valitsi eCraftin toimittaman Dynamics 365 -ratkaisun toiminnanohjausjärjestelmäkseen

"Kävimme laajasti läpi markkinoilla tarjolla olevat toiminnanohjauksen valmisratkaisut, mutta mikään niistä ei tukenut halutulla tavalla sekä nykyistä liiketoimintaamme että mahdollistanut uusien liiketoimintamallien käyttöönottoa. eCraftin kokonaisratkaisu vakuutti meidät."

-- Olli Kaure, Paperinkeräys-konsernin ICT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiQlikView tarjosi apteekille helppokäyttöisen työkalun päivittäisjohtamisen tehostamiseen

"Uusi järjestelmä oli helppo ottaa käyttöön koko organisaatiossa, koska sen tuomat hyödyt olivat selvät. QlikView’lla saa välittömästi sen tiedon, mitä haluaakin nähdä. Vastaukset kysymyksiin tulevat heti, ja saman tien nähdään, missä ollaan menossa. Aikaa säästyy huikeasti, mistä kaikki hyötyvät."

-- Pekka Koivuneva, Financial Director

Näytä referenssi

ReferenssiUudet ulkoistetut IT-infrapalvelut säästävät lääkäriasemalle aikaa ja rahaa

"IT-palvelumme ovat nyt helposti budjetoitavia, joka on liiketoiminnallisesti meille tärkeää, sillä kustannuksissa ei tule yllätyksiä. Siirtymällä eCraftin tarjoamaan ulkoistusmalliin olemme myös saaneet laskettua IT-kulujamme. Samaan aikaan henkilöstömme on ollut äärimmäisen tyytyväisiä eCraftin palvelutasoon, joka on yksilöllistä ja nopeaa. Välillemme on kehittynyt aito.."

-- Jan Lassus, Ylilääkäri

Näytä referenssi

ReferenssiKiinteistönvälittäjien ketjunohjaus perustuu nyt tietoon | Case Kiinteistömaailma

"QlikView –pohjainen ratkaisu on mahdollistanut koko ketjun johtamisen yhteisten faktojen pohjalta. Pidämme QlikViewiä hyvänä tiedolla johtamisen välineenä. eCraft Referren konsulttien osaaminen on laaja-alaisempaa kuin kilpailijoilla, ja olemme saaneet Referreltä liiketoimintaamme tukevia ratkaisuja."

-- Marina Salenius, CFO, Kiinteistömaailma

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind:n referenssit

Fellowmind:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia