Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Peikko uudistaa globaalin ERP-järjestelmänsä Microsoft Dynamics 365:llä eCraftin kanssa

ReferenssiPeikko Group uudistaa toiminnanohjausjärjestelmänsä vuosien 2020 – 2022 aikana. Peikon ERP-projekti on yhtiön lähivuosien suurin yksittäinen investointihanke. Tavoite on, että Peikon yli 30 ympäri maailmaa sijaitsevaa myynti- ja tuotantoyksikköä käyttävät uutta järjestelmää vuoteen 2022 mennessä. Ensimmäinen käyttöönotto tapahtuu vuoden 2020 aikana.

Peikon digitalisaatiokumppanina järjestelmähankkeessa toimii eCraft, palkittu Microsoft Dynamics 365 -toimittaja, jolla on vahvaa valmistavan teollisuuden toimialatuntemusta.

Dynamics 365 Finance and Operations -toiminnanohjausjärjestelmä toteutetaan Peikolle joustavalla, toimialan tarpeet ja vaatimukset huomioivalla eCraft Dynamics 365 Template for Manufacturing -toimitusmallilla, joka mahdollistaa ratkaisun nopeamman käyttöönoton. Hankkeessa kiinnitetään erityistä huomiota järjestelmän käyttäjäkokemukseen.

Uuden ratkaisun tavoitteena on turvata Peikon liiketoimintajärjestelmien toimivuus pitkälle tulevaisuuteen, parantaa ERP-järjestelmän toimivuutta muiden käytössä olevien järjestelmien kanssa sekä tehostaa yrityksen tuottavuutta etenkin tuotannossa ja logistiikassa. Uusi ratkaisu avaa myös mahdollisuuksia Peikon tulevalle kehitykselle ja kasvulle.

"Uusi ERP:n kokonaisratkaisu tarjoaa kattavan ja monipuolisen järjestelmän kaikille globaaleille toiminnoillemme. Moderni ja hyvin toteutettu ERP-järjestelmä ei ainoastaan tarjoa työkaluja tuottavuuden kasvattamiseen, vaan myös uusia ja konkreettisia hyötyjä asiakkaillemme", sanoo toimitusjohtaja Topi Paananen, Peikko Group.

”Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Peikon kanssa. Peikon valitsema pilvipalvelupohjainen, kattava toiminnanohjausjärjestelmä ja moderni liiketoiminnan kehitysalusta luovat erittäin hyvän pohjan yrityksen liiketoiminnan kehittämiselle ja kasvulle. eCraft Dynamics 365 Template for Manufacturing -toimitusmallilla toteutettava kokonaisratkaisu soveltuu erinomaisesti valmistavan teollisuuden ja projektiliiketoiminnan tarpeisiin”, sanoo toimitusjohtaja Ville Hemmilä, eCraft.

”Microsoft on ylpeä syventäessään yhteistyötä Peikon kanssa. ERP-järjestelmän uudistaminen Dynamics 365 -ratkaisulla on loistava esimerkki siitä, kuinka kansainvälinen, valmistavan teollisuuden yritys voi rakentaa edistyksellistä älykkyyttä toimintaansa muuttaakseen prosessejaan, antaakseen työntekijöilleen mahdollisuuden tehdä parempia päätöksiä ja palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin”, sanoo toimitusjohtaja Jussi Tolvanen, Microsoft Finland.

Lue lisää: www.ecraft.com

Suosittelija:

"Uusi ERP:n kokonaisratkaisu tarjoaa kattavan ja monipuolisen järjestelmän kaikille globaaleille toiminnoillemme. Moderni ja hyvin toteutettu ERP-järjestelmä ei ainoastaan tarjoa työkaluja tuottavuuden kasvattamiseen, vaan myös uusia ja konkreettisia hyötyjä asiakkaillemme."

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) logo

Tiedot

Tilaaja: Peikko
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ville Hemmilä, toimitusjohtaja, eCraft, puh. 040 069 5345, ville.hemmila@ecraft.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

toiminnanohjausjärjestelmä
Enterprise Resource Planning
liiketoiminta-alusta

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) - Muita referenssejä

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia