Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

EPV Energia: Tehokkuutta ja helppoutta voimalinjojen huoltoon uudella kenttätyön ratkaisulla

ReferenssiEPV Energia Oy (EPV) on suomalainen energiayhtiö, joka tuottaa sekä hankkii sähköä ja lämpöä ja toimittaa ne edelleen osakkailleen omakustannushintaan. Yhtiön omistajia ovat suomalaiset energiayhtiöt, jotka yhteisomistuksensa kautta pystyvät toteuttamaan esimerkiksi suuriakin voimalaitoshankkeita Suomessa kilpailukykyisesti.  

Sähkö siirtyy EPV Energia Oy:n täysomisteisen tytäryhtiön EPV Alueverkko Oy:n voimajohtoja pitkin, joita EPV Alueverkolla on noin 800 kilometriä ympäri Suomen. Voimajohtoja sekä niiden päissä olevia sähköasemia kunnossapidetään säännöllisesti, jotta sähkönsiirto toimisi ongelmitta ja katkoksilta vältyttäisiin.

”Sähköverkkojemme määrä on kasvanut rajusti ja kasvu jatkuu edelleen. Emme pystyneet enää hallinnoimaan verkon ja asemien huoltotoimenpiteitä vanhoilla järjestelmillämme vaan meidän oli pakko tehostaa toimintaamme teknologian avulla,” kuvailee Jukka Paavola lähtötilannetta.  

Keskusteltuaan eri vaihtoehdoista EPV:n tiimi päätti korvata vanhentuneen teknologiansa uudella Microsoft Dynamics 365 Field Service -ratkaisulla. Sen avulla voi helposti hallita muun muassa työtilauksia, huoltosopimuksia sekä laitteiden huoltohistoriaa. Ratkaisussa on myös kätevää resursoida tarvittavat työtehtävät niiden tekijöille.  

EPV:n tiimi halusi myös rakentaa ratkaisun, jota heidän huoltokumppaneidensa olisi kätevä käyttää mobiililaitteiden kautta eri puolilla maata. Kenttätyön helpottamiseksi huollon ammattilaiset saivatkin nyt käyttöönsä kaksi eri mobiilisovellusta:  

  • Ratkaisun mukana tulevan vakiosovelluksen, jolla he voivat raportoida EPV:lle sähköasemilla suorittamistaan kunnossapitotehtävistä ja määräaikaishuolloista 
  • Fellowmindin asiantuntijoiden EPV Alueverkolle räätälöimä mobiilisovellus voimajohtojen kunnon tarkistamista varten

Uuden ratkaisun käyttöönotto suunniteltiin huolellisesti ja se vei aikaa reilut puoli vuotta. Nyt EPV Alueverkko pystyy tarjoamaan alihankkijoilleen modernit työkalut, jotka paitsi helpottavat heidän työtään myös tekevät siitä aiempaa mieluisampaa.  

Lue lisää EPV:lle rakennetusta kenttätyön ratkaisusta Fellowmindin nettisivuilta.

Suosittelija:

”Olen urallani ollut monessa mukana, ja tämän projektin alussa silmääni pisti heti se, miten nopeasti Fellowmindin asiantuntijat saivat kiinni siitä, mitä me tarvitsimme. Myös projektinhallinta koko projektin ajan meni hienosti ja aikatauluissa pysyttiin. Aina, kun olemme tarvinneet apua tai asioiden selvittelyä, sitä on saatu nopeasti. Olemme olleet oikein tyytyväisiä Fellowmindin työhön – suuri kiitos siitä."

Jukka Paavola, kunnossapitopäällikkö, EPV Alueverkko Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fellowmind logo

Tiedot

Tilaaja: EPV Energia

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia