Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ilmastonmuutoksen torjuntaan ympäristöä säästäviä energiapalveluita tuottava Adven valitsi Fellowmindin liiketoiminta-alustan voimakkaan kasvunsa tueksi

ReferenssiAlansa vahva uudistaja, energia- ja vesiyhtiö Adven on aloittanut Fellowmindin kanssa laajamittaisen yhteistyöhankkeen uuden liiketoiminta-alustan käyttöönottamiseksi. Advenin tavoitteena on yhtenäistää ja kehittää prosessejaan sekä mahdollistaa reaaliaikaiseen dataan perustuva päätöksenteko ja johtaminen. Uusi liiketoiminta-alusta perustuu moderniin Microsoft Dynamics 365 -teknologiaan, joka luo hyvän pohjan yrityksen toiminnan tehostamiselle ja voimakkaalle kasvulle.

Pohjoismaiden ja Baltian maiden johtavan energia- ja vesiratkaisujen tarjoajan Advenin toimintaa ohjaa vahva tarkoitus ja visio: Advantage in energy. For business, people and planet. Yritys on osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja pyrkii kehittämään yhdessä asiakkaiden kanssa ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja, joilla voidaan vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen.

Fellowmind tukee Advenia tämän vision saavuttamisessa uudella, modernilla, skaalautuvalla ja kattavalla Microsoft Dynamics 365 -liiketoiminta-alustalla ja tiedolla johtamisen Data Platformilla. Näillä ratkaisuilla tuetaan myös Advenin tavoitteita luoda ja tuottaa kestävän kehityksen energiaratkaisuja ja -palveluita teollisuus- ja kiinteistöasiakkaille. Adven pyrkii minimoimaan fossiilisten polttoaineiden käytön sekä lisäämään ympäristöä säästävien kiertotalousratkaisujen toteuttamista. Viimeisten seitsemän vuoden aikana Adven on muun muassa pienentänyt hiilijalanjälkeään 41 % suhteessa myytyyn energiaan Suomessa. Adven omistaa ja operoi tällä hetkellä yli 300 energialaitosta ja yli 90 kaukolämpöverkkoa viidessä eri maassa.

Virtaviivaistettu ja yhtenäistetty talouden hallinta sekä tiedolla johtaminen

Advenin historia juontaa juurensa Nesteen ja Fortumin lämpöliiketoimintaan. Vuonna 2012 perustettu Adven on laajentanut vuosien varrella toimintaansa ostamalla useita kaukolämpöyhtiöitä Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Kasvu yritysostojen kautta on vaikuttanut siihen, että yrityksellä on ollut käytössä lukuisia erilaisia järjestelmiä liiketoimintojen eri osa-alueisiin useassa eri maassa.

Nyt käynnistyneen yhteistyöhankkeen tavoitteena on korvata aiemmin käytössä olleet useat eri järjestelmät yhtenäisellä Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations -ratkaisulla. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa yhtenäistetään erityisesti talouden ja ostotoiminnan prosessit sekä investointiprojektien talouden hallinta. Seuraavissa vaiheissa toimintatapoja yhtenäistetään myös muiden prosessien osalta.

Uudella ratkaisulla nopeutetaan työtä sekä minimoidaan mahdollisia virheitä automatisoimalla ja vähentämällä manuaalisia työvaiheita. Ratkaisulla varmistetaan tietojen läpinäkyvyys ja reaaliaikaisuus läpi koko globaalin organisaation.

”Data Platform antaa meille erittäin hyvän pohjan nykyisen liiketoiminnan ohjaamiselle, mutta luo myös hienot mahdollisuudet tulevaisuuden palveluiden kehittämiselle. Jatkossa voimme hyödyntää esimerkiksi Fellowmindin tekoälypalveluita asiakkaidemme hyväksi. Fellowmindin asiantuntijoiden osaaminen ja heidän tarjoama kokonaisratkaisu vakuuttivat meidät”, kertoo CTO Tero Tuominen Advenilta.

Kansainvälinen liiketoiminta vaatii oikeat ratkaisut ja oikean kumppanin

Advenin tavoitteena on nykyisen liiketoimintansa tuplaaminen viidessä vuodessa ja olla alansa johtava energiapalvelujen tuottaja maailmassa.

Fellowmindin Dynamics 365 Template -toimitusmallilla toteutettava hanke luo kansainvälisesti toimivalle yritykselle hyvän, skaalautuvan, globaalin template-pohjan, joka helpottaa ratkaisun laajentamista mahdollisiin uusiin yrityksiin ja liiketoimintoihin.

”Yhteinen matka Fellowmindin kanssa on alkanut hienosti ja yhteistyö toimii todella hyvin. Kokonaisvaltaisen liiketoiminta-alustan ja sen mahdollistavan skaalautuvuuden sekä Fellowmindin ammattilaisten avulla luomme vahvan pohjan Advenin nykyiselle ja yhä laajenevalle liiketoiminnalle. Talouden prosessien vahva osaaminen oli tärkeässä osassa, kun valitsimme sopivaa kumppania. Fellowmindin kanssa toteutettu POC-projekti (Proof-of-Concept) antoi lopullisen varmuuden ratkaisun ja kumppanin valinnalle”, kertoo CFO Ilkka Kosola Advenilta.

”Meille Fellowmindissa on kunnia päästä tekemään yhteistyötä Advenin kanssa, joka on oman alansa edelläkävijä puhtaamman energian tuotannossa ja ympäristöä säästävien energiaratkaisujen kehittämisessä ja tarjoamisessa. Haluamme olla tukemassa Advenin kasvua ja liiketoimintaa sekä yrityksen uniikkia bisnesmallia, jossa yhdistyy suunnittelu- ja projektitoimitustalojen sekä energiantuottajien toiminta ja tarpeet. Meillä Fellowmindissa on Microsoftin Dynamics 365 -alueella vahvaa osaamista energia- ja kiertotalouden toimialoista. Alkanut yhteistyö Advenin kanssa on erinomainen esimerkki siitä”, kertoo myyntijohtaja Matti Saastamoinen Fellowmindilta.

Lue lisää: www.fellowmind.fi

Suosittelija:

”Yhteinen matka Fellowmindin kanssa on alkanut hienosti ja yhteistyö toimii todella hyvin. Kokonaisvaltaisen liiketoiminta-alustan ja sen mahdollistavan skaalautuvuuden sekä Fellowmindin ammattilaisten avulla luomme vahvan pohjan Advenin nykyiselle ja yhä laajenevalle liiketoiminnalle. Talouden prosessien vahva osaaminen oli tärkeässä osassa, kun valitsimme sopivaa kumppania. Fellowmindin kanssa toteutettu POC-projekti (Proof-of-Concept) antoi lopullisen varmuuden ratkaisun ja kumppanin valinnalle.”

Ilkka Kosola, CFO, Adven

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fellowmind logo

Tiedot

Tilaaja: Adven

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

toiminnanohjausjärjestelmä
Enterprise Resource Planning
liiketoiminta-alusta

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia