Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ponsse: Suunnannäyttäjä asiakaskokemuksen kehittämisessä

ReferenssiPonsse on yksi maailman johtavista tavaralajimenetelmään erikoistuneista metsäkoneiden valmistajista. Tarjotakseen asiakkailleen erinomaista palvelua Ponsse otti käyttöönsä uuden, maailmanlaajuisen ERP-ratkaisun ja samalla yksinkertaisti, tehosti ja automatisoi prosessejaan. Ratkaisu perustuu Microsoftin ja Annatan teknologioihin.  

”Jotta voisimme palvella asiakkaitamme nopeammin kaikkialla maailmassa, tarvitsimme vanhojen järjestelmiemme tilalle ratkaisun, joka yksinkertaistaa tärkeimpiä ydinprosessejamme. Halusimme esimerkiksi, että asiakkaamme pääsevät helposti käsiksi metsäkoneidensa huoltotietoihin. Halusimme myös tarjota heille helpon tavan hankkia tarvitsemiaan varaosia koneisiin”, kertoo Miika Soininen investoinnin taustoista.  

Ponsse käyttää uutta toiminnanohjausratkaisuaan moneen eri tarkoitukseen, kuten materiaali- ja varastonhallintaan, hankintaan, myyntiin, toimituksiin, kenttätyön hallintaan, laskutukseen sekä taloushallintoon ja raportointiin. Lisäksi ERP-ratkaisua käytetään myös myynnin jälkeisiin prosesseihin, kuten varaosamyyntiin ja huoltoon.  

”Uusi ratkaisu parantaa koko toimitusketjumme läpinäkyvyyttä. Lisäksi se vähentää manuaalista työtä ja auttaa meitä keräämään ja hyödyntämään aivan uudenlaista tietoa toiminnastamme”, Miika Soininen kertoo ratkaisun hyödyistä.  

Lue lisää Ponssen ERP-ratkaisusta Fellowmindin nettisivuilta.

Suosittelija:

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että valitsimme Fellowmindin kumppaniksemme ratkaisun toteuttamiseen. Yhteistyö on ollut todella sujuvaa koko projektin ajan. Kun olemme kohdanneet ongelmia, olemme keskittyneet ratkaisemaan ne nopeasti sen sijaan, että miettisimme esimerkiksi, kenen vika ongelma on. Itse asiassa juuri tästä pidän eniten yhteistyössämme: työt etenevät koko ajan ja toimimme yhdessä erittäin ratkaisukeskeisellä tavalla.”

Miika Soininen, Chief Digital Officer, Ponsse

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fellowmind logo

Tiedot

Tilaaja: Ponsse

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Myynti
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia