Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Terveystalo ennaltaehkäisee sairauksia datan avulla

ReferenssiTerveystalo valjasti datan kertomaan ilmiöistä, joihin tarttumalla yritykset voivat ennalta ehkäistä työntekijöidensä sairauksia ja pitää heistä entistä parempaa huolta.

Terveystalolla oli jo käytössään monenlaista tietoa asiakasyrityksistään ja niiden työntekijöistä, mutta tiedot olivat erillään toisistaan, ne eivät olleet kaikilta osin yhteneväisiä ja tiedon analysointi vei paljon aikaa. Tämä haluttiin muuttaa.

”Jos data esimerkiksi näyttäisi, että tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat nousussa jossakin asiakasyrityksessämme, pystyisimme reagoimaan tilanteeseen nopeammin, ja asiakas voisi myös itse analysoida dataa. Näin voisimme kehittää ratkaisuja tilanteen parantamiseksi,” kertoo Terveystalon Perttu Venermo hankkeen tavoitteista. ”Näiden kultajyvien, eli erilaisten havaintojen ja ilmiöiden esille tuominen visuaalisesti yksinkertaisella tavalla, oli yksi päätavoitteistamme.”

Tulokset?

Terveystalon Suunta-portaali on nyt markkinoiden ainoa työkalu, jossa yhdistyy kaikki työkyvyn johtamisen palvelut yhdessä kanavassa. Sen tarjoaman analytiikan avulla HR-tiimit voivat johtaa työterveyttä yrityksissään aiempaa ketterämmin ja reagoida muuttuviin tilanteisiin nopeammin. Palvelusta näkee suoraan muun muassa, mitkä ovat yrityksen työterveyden kokonaiskustannukset ja minkälaisia hoitotoimenpiteitä yrityksen työntekijät Terveystalossa käyttävät.

Lue Terveystalon asiakastarina kokonaisuudessaan täältä.

Suosittelija:

"Pystymme nyt aivan eritasoiseen läpinäkyvyyteen uuden ratkaisun avulla. Tämä moderni analytiikka on ehdottomasti yksi Suunta-palvelun kruununjalokivistä."

Perttu Venermo, kehityspäällikkö, Terveystalo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fellowmind logo

Tiedot

Tilaaja: Terveystalo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia