Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elkome kokemuksia

Elkome kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Elkome Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAutomaatiojärjestelmien tietoturvallinen etähallinta ja ylläpito

"Meille jäi harkinnan jälkeen vain vähän vaihtoehtoja, joista Secomea osoittautui vahvimmaksi ja parhaimmaksi ratkaisuksi.” "

-- Automaatiopäällikkö Mika Pekkanen, Caplan Oy.

Näytä referenssi

ReferenssiReaaliaikainen tilannekuva, nopea reagointi ongelmiin

"Videoseinä luo reaaliaikaisen näkymän koko järjestelmään ja parantaa näin keskusvalvomon henkilöstön tilannekuvaa. Poikkeustilanteissa pystymme reagoimaan ongelmiin välittömästi, joka on ehdoton edellytys turvallisuuteen liittyvien järjestelmien valvonnassa."

-- Myyntipäällikkö Aki Muinonen, Mipro Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVideoseinä- ja KVM-järjestelmä osana sataman digitalisointia

"Tutkimme vaihtoehtoja ennen lopullista päätöstä videoseinä- ja KVM-järjestelmän toimittajaksi. Elkome ei ollut vaihtoehdoista halvin, mutta tarjottu ratkaisu oli teknisesti paras ja meidän käyttöömme sopivin. Järjestelmään tutustuminen ja toiminnallisuuden testaaminen Elkomen demoympäristössä sekä toimittajan ammattimaisuus ja osaaminen olivat tärkeitä osatekijöitä.."

-- Toimitusjohtaja Patrik Hellman, Kaskisten Satama

Näytä referenssi

ReferenssiAutomaatiojärjestelmien keskitetty etähallinta

"Etähallinta takaa nopean vasteajan huoltotoimille ja tuo säästöjä ylläpitoon. Etäkäyttäjälle Secomea on helppo ratkaisu. Tunnistautuminen tapahtuu ohjelmallisesti ilman erillisiä USB-tikkuja."

-- Tomi Airo

Näytä referenssi

ReferenssiEtävalvonta ja tiedonkeruu vedenjakelun optimoinnissa

"Verkostopaineen optimoinnilla pystytään pidemmällä tähtäimellä vähentämään putkistovuotoja, pidentämään verkoston käyttöikää sekä saavuttamaan energiasäästöjä vedenjakelussa.” "

-- Jarmo Viitanen

Näytä referenssi

ReferenssiTehokas sisälogistiikka toimivilla trukkipäätteillä

"Elkome tarjosi vaatimuksiimme selvästi kilpailukykyisimmän ratkaisun. Tuote on erittäin pienikokoinen monipuolisuuteensa nähden ja helppo asentaa."

-- Janne Pyrrö

Näytä referenssi

ReferenssiNopea lipuntarkistus takaa asiakastyytyväisyyden

"Nautiz on vakuuttanut toimivuudellaan. Erityisesti laitteen viivakoodinlukijasta ollaan oltu todella vakuuttuneita."

-- Olli Kataikko

Näytä referenssi

ReferenssiPysäköintiautomaattien etähallinta ja maksuliikenneyhteydet

"Valinnan perusteena oli laitteiden toimintavarmuus vaihtelevissa ympäristöolosuhteissa. Aikaisemmin esimerkiksi lähelle pysäköity kuorma-auto on voinut häiritä datayhteyttä maksu- ja etähallintajärjestelmiin."

-- Erik Fallström

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Elkome kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elkome Oy:n referenssit

Elkome Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia