Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elkome kokemuksia

Elkome kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Elkome Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVierailukokemuksen parantaminen ja turvallisuuden varmistaminen

"Vertailimme kolmea eri vierailijahallintajärjestelmää. Elkomen ratkaisu oli näistä ominaisuuksiltaan monipuolisin ja hinnoittelumalli ylivoimaisesti edullisin. Toimituksen kruunasi laadukkaan ja tyylikkään näköinen itseilmoittautumispääte."

-- Turvallisuuspäällikkö Jyri Siivonen, Oy SKF Ab

Näytä referenssi

ReferenssiUuden kaukolämpölaitoksen valvonta videoseinällä

"Halusimme valvomoon selkeän ja havainnollisen näyttöpinnan, josta yhdellä vilkaisulla selviää koko laitoksen toiminta. Videoseinäjärjestelmä on toiminut käyttöönoton jälkeen ongelmitta ja olemme erittäin tyytyväisiä uuden järjestelmän toteutukseen."

-- Toimitusjohtaja Janne Alpua, Haapajärven Lämpö Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKeskusvalvomon videoseinä- ja KVM-järjestelmä

"Saimme yhdeltä toimittajalta työt videoseinän purkua, siirtoa ja uudelleen kasausta varten sekä KVM-laitteet uudistettuun valvomoon. Yhteistyö Elkomen kanssa on sujuvaa, ja teknisiin asioihin heillä on vahva asiantuntemus. Elkome oli aktiivinen meidän suuntaan, kuunteli hyvin meidän toiveita ja ymmärsi tarpeemme."

-- Automaatiopäällikkö Tomi Lager, Loimua Oy

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnan digitalisointi ja valvomon modernisointi

"Halusimme luoda nykyaikaisen valvomon, jossa verkostoa saadaan seurattua skaalautuvalla ja riittävän suurella näyttöpinta-alalla. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen sekä Elkomen panokseen aina suunnittelusta lopulliseen toteutukseen."

-- Käyttöpäällikkö Tero Isoviita, Pori Energia Sähköverkot Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAutomaatiojärjestelmien tietoturvallinen etähallinta ja ylläpito

"Meille jäi harkinnan jälkeen vain vähän vaihtoehtoja, joista Secomea osoittautui vahvimmaksi ja parhaimmaksi ratkaisuksi.” "

-- Automaatiopäällikkö Mika Pekkanen, Caplan Oy.

Näytä referenssi

ReferenssiReaaliaikainen tilannekuva, nopea reagointi ongelmiin

"Videoseinä luo reaaliaikaisen näkymän koko järjestelmään ja parantaa näin keskusvalvomon henkilöstön tilannekuvaa. Poikkeustilanteissa pystymme reagoimaan ongelmiin välittömästi, joka on ehdoton edellytys turvallisuuteen liittyvien järjestelmien valvonnassa."

-- Myyntipäällikkö Aki Muinonen, Mipro Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVideoseinä- ja KVM-järjestelmä osana sataman digitalisointia

"Tutkimme vaihtoehtoja ennen lopullista päätöstä videoseinä- ja KVM-järjestelmän toimittajaksi. Elkome ei ollut vaihtoehdoista halvin, mutta tarjottu ratkaisu oli teknisesti paras ja meidän käyttöömme sopivin. Järjestelmään tutustuminen ja toiminnallisuuden testaaminen Elkomen demoympäristössä sekä toimittajan ammattimaisuus ja osaaminen olivat tärkeitä osatekijöitä.."

-- Toimitusjohtaja Patrik Hellman, Kaskisten Satama

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Elkome kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elkome Oy:n referenssit

Elkome Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia